DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pondělí 13. srpna 2018

Home » » Recenze/review - DEFLESHER - Ossuary (2018)

Recenze/review - DEFLESHER - Ossuary (2018)


DEFLESHER - Ossuary
CD 2018, vlastní vydání

Ne, tohle není nějaký patetický a trapný horor, tady opravdu teče krev proudem, mozky jsou rozstřikovány po zdech a střeva ve své délce vytahána všude po zemi. Nikdo mu nevěřil, každý se mu smál, celý život jej šikanovali. Tak vzal spravedlnost do svých rukou. Jak jednoduché, že? Způsobil tolik bolesti, strachu a utrpení. Teď tu sedí a nechápe. Oni opravdu zemřeli? Proč? Umírá s prvním výstřelem, který ho zasáhne přesně ve chvíli, kdy začne litovat svých činů. 

Kdyby si raději pustil prvotinu francouzských DEFLESHER, udělal by lépe. Vyčistil by hlavu od zbytečností, zbavil se frustrací a možná by se také někdy usmál. Tahle smečka se zhlédla hodně ve starých CANNIBAL CORPSE. Snaží se sice přidávat kousek sebe, ale moc jim to nejde. Další krvavý klon, velmi dobře zahraný, ale bez vyšší přidané hodnoty. 



DEFLESHER se snaží, co to jde, ale výsledek se příliš nedostavuje. Stále budou hrát jako první na festivalech, pořád se budou potácet v průměru. Občas sice zaslechnu určitou naději, temnotu, zlo, ale jako celek mě deska příliš nebere. Připadá mi monotónní, obyčejná a občas i nudná. Přitom bylo splněno vše potřebné. Pokud máte rádi tradice, obdivujete jejich americké vzory a rádi se necháte ukolébat k morbidnímu spánku, tak potom si nechte chutnat. Osobně se porozhlédnu raději někde jinde. Muziky je všude spousta a "Ossuary" mě nezaujalo snad ničím. Možná jen, pokud nějaký magor místo střílení lidí nasadí jejich desku do přehrávače, splní svůj účel. Klasika, průměr, ve škole bych dal za tři mínus v pololetí. S tím, že na konci roku slibuji lepší známku, jen se musí skupina hodně polepšit. Víc mě snad ani nenapadá.




sumarizace:

"Ossuary" je obyčejným death metalovým albem. Nápady jsou zde v jednotlivých skladbách stále stejné, nevýrazné a pořád se opakují. Nějak nevím, co si s nahrávkou počít. Vadí mi plastový zvuk, divná produkce a průměrný zpěvák. Možná to bude znít ode mě troufale, ale já jsem si toho příliš dobrého pro sebe nenašel. Snažil jsem se, ale pokaždé jsem byl doslova umlácen nudou. Nevím, jakým směrem chce kapela kráčet v budoucnu, ale pokud bude jejich další album ve stejném stylu, asi nebudu mít ani chuť si ho pustit. Nemám nic dalšího, co bych dodal. Průměrné death metalové album, které ve mně nezanechalo vůbec nic. Škoda, snad příště.


Asphyx says:

"Ossuary" is an ordinary death metal album. The ideas are the same in the songs all over again and they are tame and repetitive. I do not know what to do with this record. I don´t like the plastic sound, weird production and an average singer. It may sounds boldly but there is nothing good for me. Although I tried, the album always smashed me with boredom. I don´t know which way will this band be going in the future. But if their next album is the same as this one I don´t want to listen to it. There is nothing more to say. An average death metal album which didn´t leave a thing in my head. Shame…maybe next time.

Tracklist:
1. Intro 01:36 instrumental 
2. Strangled with Guts 03:42 
3. Cocaine Rodeo 03:17 
4. Oath ov Desecration 03:49 
5. Dysentry 04:53 
6. The Waste Makers 02:40 
7. Mutilate to Educate 02:35 
8. Dawn ov Ire and Woe 04:09 
9. Once upon the Carnage 03:34 
10. Cryptic World 04:28 
11. Cold War 03:22 
12. Apart from Life 03:28 
13. WarZone 04:55

band:
Dimitri "Kraken" Petinos - Vocals
Yann Iwach - Drum
Arthur Lapierre - Guitar
Florent Larcher - Guitar
Adrien Monnier - Bass

Share this games :

TWITTER