DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 14. listopadu 2018

Home » » Recenze/review - LIVIDITY - Perverseverance (2018)

Recenze/review - LIVIDITY - Perverseverance (2018)


LIVIDITY - Perverseverance
CD 2018, Metal Age Productions

Syrová rána před popravčí četou. Ukliďte mrtvá těla. Koukám, že jeden se ještě hýbá, prosím, já si ho dodělám sám. Koukejte, jak sebou krásně cuká. Střílíme do bastardů vždycky brzy k ránu, abychom nepohoršovali ctihodné občany. Většina z odsouzených si smrt zaslouží, mají za sebou ta nejhorší zvěrstva. Jsme špatně placení a míváme zlé sny. Úplně stejné, jako ty, které se odehrávají na nové desce "Perverseverance" amerických brutalistů LIVIDITY.

Tahle smečka je stará jako brutální death metal sám. Možná právě proto hraje velmi tradičně, ošklivě, postaru. Nečekejte žádný příklon k technice, ani různým progresivním prvkům. Je to zkrátka obyčejná sekyra, zaseknutá přímo do vaší hlavy. Nic jiného za tím nehledejte. 



"Perverseverance" je deskou, která v některých momentech odkazuje na kolegy GORGASM, PUTRID FILE, MALIGNANCY, DYING FETUS, SKINLESS, DEVOURMENT. Jedná se přesně o takový ten brutální death metal, který buď nade vše obdivujete nebo vám přijde nudný jako stará děvka. Texty, ani obal, dnes, po tom, co se odehrává všude kolem, asi nešokuje, hudba jest lehce nadprůměrná. Nápadů sice mají pánové pořád dostatek a dávají pozor na takové základy, jako třeba dobrý zvuk, ale na novince nalezneme i hlušší místa. Je to prostě album na takové to domácí porcování masa. V kontextu ostatních lehký nadprůměr, v určitých momentech stále zábavné. V zásadě nemám s podobnou hudbou žádný velký problém, jen si někdy říkám, jestli mě víc nebaví různé vsuvky a mezihry, než masáž samotná. Kope to pěkně, o tom žádná, nahrávka se zdá být nakonec vcelku povedená. Jen musíte mít rádi v tomhle stylu klasiku, obyčejnost a zkaženou krev. Nechte si chutnat!


sumarizace:

LIVIDITY nám letos předkládají pořádně hnilobný náklad syrového masa. Brutální death metal v jeho klasické podobě zde zní velmi chytlavě a napínavě. Tradiční riffy, surový zvuk, houpavý rytmus dělají z nahrávky pořádně krvavou hostinu. Vítejte na zakázaných jatkách. Mistři řezníci zvládají svoje řemeslo nadmíru dobře. Nečekejte nic převratného, ale dobrou práci, kterou pánové opravdu umí odvést. Po stěnách stéká krev, někdo zase přinesl motorovou pilu a všichni amatérští patologové se usmívají. Dneska mají svůj velký den. Hudba je vhodná pro pitevní sály, pro operace bez narkózy i pro všechny ty, kdo se rádi bojí u hororů. Skladby doslova mokvají, cáká z nich hnis a morbiditě se meze nekladou. Osobně jsem si tenhle syrový death metal užil dosytosti. Pokud máte rádi tradiční hodnoty ve smrtícím kovu, buďte vítáni. Dobrá a pořádně krvavá deska, která se opravdu povedla!


Asphyx says:

LIVIDITY gives us a very purid load of a raw meat this year. The brutal death metal in its own classic form which sounds very catchy and dramatic. Traditional riffs, raw sound, swing rhythm makes those records very bloody dinner. Welcome to forbidden slaughterhouse. The mister butchers know very well how to do their job. Do not expect anything special or unusual, however this is a very good piece of work. There is a blood running down the walls, someone brought a chainsaw again and all of the amateur pathologists are smiling. Today is their big day. This music is great for a dissecting room, for operation without an anesthesia, for everyone who likes to be scared while watching horrors. These songs are weeping, there is a lot of septic and there are no boundaries in case of morbidity. I really enjoyed this raw death metal. If you like the traditional merits in death metal, you are welcome. Good and very bloody album which is very good!

tracklist:
1. Kill Then Fuck 03:23 
2. The Pussy Horde 01:33 
3. Meat For The Beast 03:01 
4. Cumming With Labial Pulp 02:04 
5. Whore Destroyer 04:33 
6. Bitch Cunt Fuck 01:47 
7. Violated In The Vatican 02:19 
8. Parasitic Infestation 01:28 
9. Something´s Dead 03:22 
10. Tampered Flesh 01:47 
11. Pussy Lover-Salvation 05:33 
12. Perverseverance 05:04

band:
Von Young - Vocals, Guitar 
Dave Kibler - Guitar, Vocals 
Garrett Scanlan - Drums 
Jake Lahniers - Bass, Vocals

Share this games :

TWITTER