DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

sobota 9. března 2019

Home » » Recenze/review - PLAGUE THROAT - Evolutionary Impasse (2019)

Recenze/review - PLAGUE THROAT - Evolutionary Impasse (2019)


PLAGUE THROAT - Evolutionary Impasse
EP 2019, vlastní vydání

Vyhřezly mi střeva z dutiny břišní. Jako nějaké provazy se kroutí za mnou, krvácí a dělají na zemi dlouhé šmouhy. Přemýšlím, jak dlouho může člověk žít s otevřeným břichem? Napadl mě nějaký šílenec, prý si to nemám brát osobně a rozpáral mě od krku dolů. Nejdřív jsem necítil žádnou bolest a zvědavě jsem zkoumal své vnitřnosti. Umíral jsem pomalu, nemyslel na vůbec nic, žádné vzpomínky, žádný stesk. Jenom strach a beznaděj.

Indičtí maniaci PLAGUE THROAT hrají přesně ten typ nasypaného, rychlého death metalu, který vás také bez milosti vyvrhne. Budete jen kusem masa, zbytečnou loutkou, určenou k likvidaci. Nic pro slabé povahy, nic pro fanoušky, kteří nechtějí vykostit. Letošní EP bolí pěkně, asi jako čerstvě odtrhané nehty. 



"Evolutionary Impasse" utíká v rytmu VADER, NILE, HOUR OF PENANCE, ORIGIN, SUFFOCATION, CANNIBAL CORPSE, MORBID ANGEL. Zvuk je syrový a surový, přesně jak to mám rád. PLAGUE THROAT se s ničím nepářou, útočí rovnou a bez vyzvání. Nevím, jaké zkušenosti máte s prací na jatkách, ale pokud chcete, tak si tuhle desku narvěte do hlavy a atmosféru plnou strachu, umírání, utrpení a chladu poznáte také. Indové jdou na hranu, jsou klasičtí, tradiční a krvaví jako čerstvě vyvrhnutá mrtvola. Existuje nepřeberné množství způsobů, jak někomu sebrat život, ale ten, který si zvolili PLAGUE THROAT patří k těm nekrutějším. Stejně jako hudba, která je propracovaná, náročná, jiskřivá a temná jako krvavé skvrny na místě násilného činu. Maniakální death metal, který vás rozdrásá do masa! Velmi dobře!



sumarizace:

"Evolutionary Impasse" je esencí toho, co mám na death metalu rád. Střídání rychlých, natlakovaných pasáží, hnilobné vyhrávky, surový a syrový sound. Indové ctí starou školu bezezbytku. A je to tak jen a jen dobře. Připadám si opravdu jako šedivý hrobník, který právě otevřel jeden opuštěný hrob. Jsou v něm uloženy pradávné death metalové spisy. PLAGUE THROAT z nic citují s přehledem zkušených řemeslníků. Navíc přidávají několik kilo temnoty, patinu popraskaných rakví a touhu zničit svět. Nad nahnutými náhrobky se vznáší černá krvavá mlha. Z márnice se ozývají podivné zvuky. Nemrtví o sobě dávají vědět. Jsem tu správně, ve staré opuštěné kryptě, kde se hraje pravý nefalšovaný death metal. "Evolutionary Impasse" je deskou, která exhumuje vaši mysl! Velmi dobře!


Asphyx says:

"Evolutionary Impasse" is the essence of what I like about death metal. It has switches between fast and pressured passages with rotting songs and raw sound. Those maniacs from India absolutely honour the old school. And that is very very good. I feel like a grey grave digger who has just opened an abandoned grave. Inside are old ancient metal writings. PLAGUE THROAT cites from those writings like experienced craftsmen. In addition, there is a lot of darkness, a patina of cracked coffins and the desire to destroy the world. Above the tombstones floats black bloody mist. From the morgue sound strange sounds. I am in the right place, in an old abandoned crypt where sounds the real death metal. "Evolutionary Impasse" is an album which will exhumes your mind! Very good!


Tracklist: 
1. The Epoch of Catastrophe I 
2. The Epoch of Catastrophe II 
3. Instruments of Antipathy 
4. Primitive Defense Mechanism 
5. Re-Shaping a paralysed world 
6. Portraying a Void 

band: 
Nangsan - Guitar, Vocals 
Malice - Drums 

Share this games :

TWITTER