DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

čtvrtek 9. května 2019

Home » » Info - ETEF 2019: HIDDEN INTENT, STÍNY PLAMENŮ & DESIRE FOR SORROW

Info - ETEF 2019: HIDDEN INTENT, STÍNY PLAMENŮ & DESIRE FOR SORROW


ETEF 2019: HIDDEN INTENT, STÍNY PLAMENŮ & DESIRE FOR SORROW 

Máme pro vás informace o posledních třech kapelách, které právě rozšířily řady vystupujících na letošním ENTER THE ETERNAL FIRE FESTU. 

Je nám ctí přivítat ve Volyni zástupce australské metalové scény, thrashmetalovou úderku HIDDEN INTENT! Z takové dálky do Volyně ještě žádná skupina nedorazila – i když budeme počítat někdejší Open Hell Festy. Kapela z hlavního města Jižní Austrálie Adelaide existuje od roku 2011 a od začátku se věnuje thrash metalu v tradiční formě, což ostatně signalizuje sestava čítající tři členy. Ti se nezhlédli jen v jedné thrashové škole, ale inspiraci čerpají jak z Bay Area, tak z Německa – a výsledkem je energická muzika, ve které nechybí melodie ani pořádné nářezy. Australané mají kromě demosnímků a singlů na kontě dvě řadová alba, aktuální „Fear, Prey, Demise“ vyšlo loni u Scarlet Records. 

STÍNY PLAMENŮ se v podzemí zjevují už více než dvacet let. Původně sólový projekt Lorda Morbivoda (TROLLECH, UMBRTKA, QUERCUS, WAR FOR WAR) postupně dorostl v plnohodnotnou kapelu, která má na kontě sedm dlouhohrajících a několik neřadových nahrávek. Zní z nich black metal čerpající z odkazu severských i tuzemských žánrových ikon, který doprovází originální textová složka věnující se zejména dění v kanalizačních stokách, do nichž hlavní protagonista umístil řadu svérázných postav i příběhů. 

Jihočeši DESIRE FOR SORROW jsou stále bráni jako mladá kapela, ale oni letos slaví deset let existence. Start měli vskutku raketový, debutové album jim vyšlo jako příloha magazínu Pařát a následně vyhráli respektovanou soutěž MetalGate Massacre, načež se stali přírůstkem ve stáji nejagilnějšího českého metalového labelu MetalGate Records. Se svým melodickým black metalem objeli část Evropy i Mexiko a v daném ranku u nás patří mezi nejlepší, což potvrdili druhým albem „Visions“ v roce 2017. 

ENTER THE ETERNAL FIRE FEST se uskuteční 19.-20. 7. 2019 ve Volyni (areál koupaliště) v jižních Čechách. 

Potvrzené kapely: 

AETERNUS (norwegian dark metal, Norsko) 

ENTHRONED (black metal, Belgie) 

BLAZE OF PERDITION (black metal, Polsko) 

ULTRA-VIOLENCE (thrash metal, Itálie) 

THE STONE (black metal, Srbsko) 

NERVOCHAOS (death metal, Brazílie) 

HIDDEN INTENT (thrash metal, Austrálie) 

MURDER (black/thrash metal, Srbsko) 

MARTYRIUM (melodic black metal, Malta) 

BOUND TO PREVAIL (death metal, Malta) 

DEBUSTROL (thrash metal, Česko) 

SILENT STREAM OF GODLESS ELEGY (folk/doom metal, Česko) 

YTIVARG (grind/black, Česko) 

BOHEMYST (bohemian dark metal, Česko) 

STÍNY PLAMENŮ (black metal, Česko) 

DEPTHS ABOVE (black/dark metal, Česko) 

DARK ANGELS (dark/doom metal, Česko) 

DESIRE FOR SORROW (melodic black metal, Česko) 

Vstupenky v třetí předprodejní vlně za cenu 590 Kč můžete objednávat na e-mailu info@etef.cz. Počet lístků je omezený, pokud chcete stihnout koupi za tuto výhodnou cenu, neváhejte. Díky za přízeň! 



ETEF = (old school metal + přívětivé prostředí prvorepublikového koupaliště + rodinná přátelská atmosféra + levné občerstvení /pivo 25 Kč/ + stanování zdarma přímo v areálu + parkování zdarma max. pět minut pěšky) = zábava pro metalové tradicionalisty!
Share this games :

TWITTER