DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

čtvrtek 2. května 2019

Home » » Recenze/review - NECROMUTILATOR - Black Blood Aggression (2019)

Recenze/review - NECROMUTILATOR - Black Blood Aggression (2019)


NECROMUTILATOR - Black Blood Aggression
CD 2019, Terror From Hell Records

Na tvorbu NECROMUTILATOR se lze podívat dvojím pohledem. Buď přistoupíte na jejich old school black thrash metalovou hru a zálibně si budete dávat jejich až primitivní hudbu s chutí do hlavy a nebo vám bude připadat až příliš jednoduchá a obyčejná. V textech se to hemží Satanem a Smrtí, některé názvy songů jsou opravdu vtipné, zvuk je takový tuctový, přesto musím napsat, že má "Black Blood Aggression" rozhodně něco do sebe.

Když totiž CD poslouchám, mám neodbytný pocit, že se mi v přehrávači právě muchlá kazeta z devadesátých let. Nevím, zda je to od kapely záměr nebo se jedná o vedlejší účinek, ale bavím se. Takhle se kdysi opravdu hrávalo a je docela příjemné si zase jednou pořádně zavzpomínat.


"Black Blood Aggression" je deskou, která se pohybuje stylově někde na pomezí prvních alb SODOM, VENOM, SARCÓFAGO, VULCANO. Kapela jde opravdu až na dřeň, s ničím se moc nemaže a i když celek vyznívá trošku monotónně, tak si myslím, že by si mohli ortodoxní maniaci přijít na své. Nejvíc se mi vlastně líbí fakt, že se NECROMUTILATOR nesnaží jít s dobou, mají svůj vlastní (i když paradoxně stokrát slyšený) výraz. Když se to vezme kolem a kolem, tak jde nakonec stejně o to, aby rakve popraskaly, stěny se zachvěly a jeptišky dostaly co proto. Když si odmyslíme veškerý balast v podobě ohňů, krve a proklínání všeho živého, tak toho mnoho nezbude. Přesto mě album z nějakého záhadného důvodu baví. Možná je to tím, že jsem kdysi podobnou hudbu rád a s chutí vyhledával nebo tím, jak svojí práci kapela věří, nevím. Prašivý black thrash metal, u kterého by se ve vás krve nedořezal. Velmi dobře!




sumarizace:

NECROMUTILATOR přinášejí na svém novém albu náladu opuštěných kostelů. Jejich black/thrash metal je kombinací tradičních postupů. Výsledkem je pak neskutečně návykové album. Nápady pocházejí ze samotného pekla a svět je při poslechu hodně těžké místo k žití. Přijdu si, jako by mi někdo dupl okovanou botou na hrudník a dusil mě po celou dobu nahrávky. Vše plyne v šíleném tempu, ale o to jedovatěji. Zahalte své tváře do kápí, sepněte ruce k obrácené modlitbě a velebte samotné peklo. Black/thrash metal je tady vytažený odněkud z nejvzdálenějších koutů podzemí. Deska, která drásá a bolí. Světlo během téhle nahrávky rozhodně neuvidíte. Black metal s hodně zlou atmosférou. Hell!

Asphyx says:

NECROMUTILATOR bring us a mood of abandoned churches on their next album. Their black/thrash metal is a combination of traditional actions. The final product is amazingly addicting album. The ideas come from the Hell itself and the world is very difficult place to live in while listening to this album. I feel like someone stepped on my chest with an ironbound shoe and I am choking the whole time while the album is playing. Everything just flows in a mad tempo and all the more is this album poisonous. Cover your faces with capes, clasp your hands to pray and bless the Hell itself. This black/thrash metal is taken from the farthest corners of the underworld. This album hurts and scarify. You will definitely see no light during this album. Black metal with a very cruel atmosphere. Hell!



TRACKLIST
1. Armoured Antichrist (5:53)
2. Serve The Impurity (3:33)
3. Nocturnal Messiah (3:05)
4. Putrefaction Rites (4:31)
5. Crypts Of Depravation (3:28)
6. Blessed In Hellvomit (2:27)
7. Goat Eyes Hypnosis (4:09)
8. Black Mayhemic Torment (3:20)
9. Chainsaw Sacrament (3:24)
10. Cold Sperm Of Sathanas (6:14)


LINE-UP
E - Pulsating Vibes of Annihilation
P - Devil’s Chainsaws and Black Vomit
R - Bursting Hellfire of Death

Share this games :

TWITTER