DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

čtvrtek 30. května 2019

Home » » Recenze/review - PERFORATED LIMB - Genocide of the Righteous (2016)

Recenze/review - PERFORATED LIMB - Genocide of the Righteous (2016)


PERFORATED LIMB - Genocide of the Righteous
EP 2016, Bizarre Leprous Production

Starou dobrou mršinou nikdy nepohrdnu. Když je ještě podávána na shnilém dřevěném podnose, tak slintám jak Pavlovovi psi. PERFORATED LIMB jsou z Indie a shlédli se v brutálně death metalové klasice. V roce 2016 vyvrhli na světlo Boží svoje první EP a to mi teď zrovna hraje v přehrávači.

Obal zaujme, zvuk už trošku méně, ale vše nakonec vyváží absolutní nasazení. Ze skladeb je opravdu cítit násilí. Nejedná se sice o nic světoborného ani převratného, ale určité zvláštní kouzlo zde je. Nářez, tlak, smrt, vše namíchané v syrovém koktejlu. Tradice se mají ctít. 


Nakrmte lidi jejich vlastníma mršinama! Stačí je nalákat na nějaké to pozlátko, pak svázat a mučit. EP "Genocide of the Righteous" jim můžete pouštět do té doby, dokud jim nepropíchnete ušní bubínky hřebíkem. Nehledejte zde nic nového, kapela jede v jasných a dopředu daných mantinelech. Osobně mě ale baví nadšení, takový ten těžko popsatelný feeling, který se už u spousty současných smeček vytratil. Než vyndáte mozek, tak prosím očistěte lebku od zbytečností. Občas jsou pánové trošku monotónní, ocenil bych i lepší zvuk, ale to jsou jen podružnosti, které se dají do budoucna vylepšit. Vnitřnosti prosím nevyhazujte, byla by to škoda, dám si je pak smíchané s krví jako zákusek. PERFORATED LIMB před sebou mají ještě hodně práce, ale už teď by se dalo říci, že odvádějí dobré řemeslo. Brutalní death metal plný uvěřitelných surovostí!


sumarizace:

PERFORATED LIMB na své první desce jasně ukazují, že budou skládat hudbu vhodnou do nemocničních piteven. Indové přehrávají všechny klasické motivy brutálního death metalu. Jejich novinka nepostrádá drive, sílu a energii. Problém mám snad jen se vzájemnou podobností jednotlivých songů. Produkce i zvuk jsou na solidní úrovni. Vše je syrové, ošklivé a bolí to. A o to jde v tomto stylu death metalu především. Muzika je vhodná pro všechny nemocniční zřízence, pro patology, pro řezníky i pro všechny ty, kdo se rádi přehrabují ve vyhřezlých střevech. Krutost, zběsilost, absolutní nasazení. Takoví jsou PERFORATED LIMB na svém novém prvním albu. Brutální death metal, který sice není z nejoriginálnějších, ale řeže velmi dobře.



Asphyx says:


PERFORATED LIMB shows us on its first album that they will compose music which fits in hospital dissecting room. These Indians guys play all of the classic motives of brutal death metal. Their new album is not lack of drive, energy and power. The only problem I have is with the similarity of the songs. The production and the sound are on solid level. Everything is raw, ugly and it hurts. And that is the death metal about. This music is the best for the ones who are hospital attendants, for pathologists, for butchers and for everyone who likes to fork out in prolapse guts. Cruelty, fury, an absolute appointment. This is how PERFORATED LIMB sounds on their new album. The brutal death metal which is not very original, however it cuts very well.


Share this games :

TWITTER