DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 5. června 2019

Home » » Recenze/review - ABNORMALITY - Sociopathic Constructs (2019)

Recenze/review - ABNORMALITY - Sociopathic Constructs (2019)


ABNORMALITY - Sociopathic Constructs
CD 2019, Metal Blade Records

for english please scroll down

Pach spálené kůže. Rozžhavené železo, pomalu se přibližující k tvé tváři. Chtěla si poznat bolest? Zčernalé kousky masa odpadávají od kostí. Máš v očích strach. Neboj, už jenom pár chvil a bude po všem. Pokud přežiješ. Musím si tě ocejchovat, jsi moje, nikoho jiného. Vypálím ti své jméno do obličeje, vypálím ti své jméno do mozku. Těšíš se?

Americký brutální death metal v podání ABNORMALITY je pro mě takovým hodně žhavým cejchem, vypáleným přímo do hlavy. Jejich novinka "Sociopathic Constructs" je až po okraj narvaná zajímavými melodiemi, tlakem a energií. Potkávají se v nich technika, chlad, temnota s brutalitou.



Na "Sociopathic Constructs" si každý příznivce brutálního death metalu najde to své. Technické pasáže jsou vkládány s velkým citem, skladby plynou tak nějak samozřejmě, přirozeně. Album jsem si dávkoval postupně, pokaždé, když jsem potřeboval doplnit energii. Té je totiž na nahrávce tolik, že doslova zabíjí. Deska působí jako promyšlený kopanec přímo do obličeje. Následky jsou zničující. Polámané kosti, sražená krev, mozek, vyhřezlý z lebky. Stylově se ABNORMALITY pohybují ve stejných vodách jako SUFFOCATION, DYING FETUS, CRYPTOPSY. Samozřejmě, s vlastním výrazem a nápady, s dobře ošetřeným zvukem i zajímavým obalem. Jedná se o skvěle odvedenou řeznickou práci s určitou přidanou hodnotou navíc. A hlavně, "Sociopathic Constructs" mě opravdu baví poslouchat. Kapela mi vypálila do mozku cejch se svým jménem. Songy jsou stejně žhavé a živočišné, jako spálené maso na mé tváři. Technický brutální death metal s devastujícím účinkem. Velmi dobře!



Asphyx says:

The smell of burnt skin. Hot iron, slowly approaching your face. You wanted to know the pain? Black pieces of meat falling off the bones. There is fear in your eyes. Do not worry, it will be over in a few seconds. If you survive. I have to sear you, you are mine, no one else's. I will burn my name on your face and to your brain. Are you excited?

American brutal death metal by ABNORMALITY is a very hot sear for me burned right into my head. Their new album "Sociapathics Constructs” is full of interesting melodies, pressure and energy. It meets technique, cold, darkness and brutality. 

Each brutal metal junkie will find something on this album. The technical passages are inserted with a great emotion, the songs flow somehow naturally. I was batchin the album gradually, every time I when needed to replenish my energy. There is so much of energy on this album which just kills you. The album feels like thoughtful kick in your face. The consequences are devastating. Broken bones, clotted blood, brain cut out of a skull. In case of style ABNORMALITY are somewhere like SUFFOCATION, DYING FETUS, CRYPTOPSY. Of course, with your own expression and ideas with a well-treated sound and an interesting cover. This is a great butcher´s work with some added value. And most importantly I really enjoy “Sociopathic Construct”. This band fired a sear in my brain with their name. The songs are as hot and as animalistic as burnt flesh on my face. Technical brutal death metal with devastating effect. Very good!


Tracklist:
01. Monarch Alpha
02. Penance
03. Kakistocracy
04. Transmogrification of the Echoborgs
05. A Catastrophic and Catalyzing Event
06. Aeturnum
07. Dying Breed
08. A Seething Perversion
09. Curb Stomp

band:

Jay, Jere, Mallika, Josh, Sam


Share this games :

TWITTER