DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pátek 30. srpna 2019

Home » » Hallelujah - 800 sledujících na našem účtu Twitter @jakubasphyx, děkujeme! / 800 followers on our Twitter @jakubasphyx, thank you!

Hallelujah - 800 sledujících na našem účtu Twitter @jakubasphyx, děkujeme! / 800 followers on our Twitter @jakubasphyx, thank you!


Když jsem na jaře 2019 znovu obnovil svůj účet na Twitteru, moc jsem tomu nevěřil. Ale jak je vidět, tak se tato sociální síť pěkně rozjíždí. Od včerejšího dne (čtvrtek 29. 8. 2019) nás sleduje 800 fanoušků. Děkuji moc, vážím si toho!

800 sledujících na našem účtu Twitter @jakubasphyx, děkujeme! / 800 followers on our Twitter @jakubasphyx, thank you!


DEADLY STORM ZINE ON TWITTER! 


Ti všímavější z vás už si asi všimli, že na facebook nedávám odkazy na všechny články (na twitter ano!). Není na to čas, ani nálada, respektive, mě moc ksichtokniha nebaví, ale znáte to, dnes se bez toho neobejdete (z lenosti jsem si dokonce udělal prográmek na sdílení:)). Nehledě na to, že facebookové stránky DEADLY STORM ZINE sleduje přes 3 tisíce lidí. Jo, taky mám instagram (https://www.instagram.com/deadlystormzine/), se kterým sice moc neumím zacházet, ale brzy budeme mít 500 sledujících. Sociální sítě sice nejsou pro náš blog tím hlavním zdrojem návštěv (lidé chodí nejvíce z vyhledávačů a "vrací se ze zvyku - jsou skalní - ty máme nejraději:))"), ale taková je zkrátka doba - bez sociálna to nejde.  

Jen pro zajímavost, hodně pestrá je skladba návštěvníků stránek podle země. Seřazeno od nejvyšší návštěvnosti:

1. USA
2. Francie
3. Německo
4. Itálie
5. Spojené království
6. Česká republika
7. Kanada
8. Rusko
9. Mexiko
10. Indie
--------------------------------------------
Slovensko je hned pod čarou a následuje několik pro mě absolutně exotických a nepochopitelných zemí z Afriky a Asie - je super vidět, že hudba pořád dokáže lidi spojovat!

Je hrozně příjemné po necelých pěti letech každodenní mravenčí práce vidět, že více než pět tisíc z vás denně obětuje chvilku svého času a navštíví náš skromný blog. Jste skvělí! Děkujeme moc!

Pokud chcete mít zaručeně čerstvé informace z našeho vašeho blogu, sledujte nás zde:

DEADLY STORM ZINE ON TWITTER! 


ostatní sociální média, kde nás můžete nalézt/ others social media:

Share this games :

TWITTER