DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pondělí 5. srpna 2019

Home » » Recenze/review - NOCTURNAL WITCH - A Thousand Pyres (2019)

Recenze/review - NOCTURNAL WITCH - A Thousand Pyres (2019)


NOCTURNAL WITCH - A Thousand Pyres 
CD 2019, Evil Spell Records

Viděl jsem jednou dívku s krásnými dlouhými vlasy, která mohla mít všechno na světě. Přesto stále plakala. Úžasné tělo, dokonalá tvář, ale také chladný úsměv a děs v očích. Pořezané ruce, proč tohle děláš? Podívala se na mě z podhledu a pronesla něco o Satanovi. Nejdřív jsem nerozuměl ani slovo, ale pak mi došlo, že je prokletá! Nepomáhalo nic, ani vymítání ďábla, ani tajné rituály. Nakonec stejně zemřela.

Mám rád, když je hudba o temných věcech, stejně jako mnoho jiných se rád tak trošku bojím, s chutí o podobných věcech čtu, dívám se na filmy a hlavně poslouchám muziku. Němečtí black thrash metalisté NOCTURNAL WITCH jsou přesnou ukázkou toho, jak by to mělo vypadat. Nasávám jednotlivé melodie a opravdu věřím tomu, že peklo existuje. 



"A Thousand Pyres" je chladně temným rituálem ve stylu DESASTER, BEWITCHER, NIFELHEIM, NOCTURNAL, WARLUST, BUNKER 66, INVOCATION SPELLS. Jedná se přesně o ten druh alba, které vás zcela pohltí, přenese do zakázaných koutů vaší mysli. Jen musíte splňovat předpoklady pro podobnou hudbu, mít naposlouchané staré desky slavných smeček. Potom budete spokojeni. On je zde totiž nejen překrásný obal, parádní mrazivý zvuk, ale také spousta velmi dobrých nápadů. Najednou kolem mě chodí přitažlivé dívky s mrtvýma očima, prokletí, všichni jsou prokletí. Která z vás bude další obětí, která poslouží zlé věci? Pustíme ti žilou, nakreslíme pentagram, zapálíme ohně. Neboj se nic, tahle hudba neublíží, ale spíš podmaní, vyvolá v tvé hlavě spoustu divných představ a nakonec tě sežehne očistným plamenem. Už dávno jsme na temné straně, zemřeme spolu za zvuků nové desky. Jinak to necítím. Tohle album má úžasně bolestivou atmosféru! Black thrash metalový cejch té nejvyšší kvality! 



sumarizace:

"A Thousand Pyres" je ostrou odpovědí na post apokalyptickou vizi všech nemrtvých. Spirála smrti se opět roztáčí, aby nás nakonec pohltila. Než se tak stane, tak si narvěte pod tlakem do hlavy pravý nefalšovaný black/thrash metal, který je špinavý jako ruka znásilněné zombie. Šílenství, rebelie, přímý útok na vaše nejskrytější pudy. To jsou NOCTURNAL WITCH. Letos ve vynikající formě, s neuvěřitelným citem pro smrtící riffy, zastřeně nepříjemný vokál a drtivost bicích. Půjčte mi někdo brokovnici, ať už můžu jít udělat do záhrobí pořádek! Hoďte všechno za hlavu a nechte se pokousat od smečky vzteklých psů! Obraťte kříže směrem dolů! Vyřežte všem na záda pentagram! Vynikající album, plné prašiviny, smrti a skvělého black/thrash metalu! Peklo!

Asphyx says:

"A Thousand Pyres" is a sharp answer to the post-apocalyptic vision of the all undead. The spiral of death is spinning again to swallow all of us in the end. Before that, put the real black/thrash metal into your head under pressure. This metal is dirty like a hand of raped zombie. Madness, rebellion, direct attack on your most hidden instincts. This is NOCTURNAL WITCH. This year they are in a great shape with an unbelievable feeling of deadly riffs, an inconspicuously unpleasant vocal and percussion of drums. Give me a shotgun so I can go to the beyond world and make everything better! Throw everything behind you and let a pack of angry dogs bite you! Turn the crosses upside down! Cut the pentagram on people´s back! Excellent album, full of ashes, death and great black/thrash metal! Hell!


Tracklist:
1. Downfall Of The World 
2. A Thousand Pyres 
3. Black Chalice 
4. Scorn And Wrath 
5. Dark Forces 
6. Eclipsing The Light 
7. Follow The Call... 
8. Raise The Swords

band:
Tyrant - Screams From Hell & Throatcutting Six-Strings
Baphomet - Slutsplitting Gunfire

Share this games :

TWITTER