DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

sobota 3. srpna 2019

Home » » Recenze/review - STYGGELSE - Offenders of the Faith (2019)

Recenze/review - STYGGELSE - Offenders of the Faith (2019)


STYGGELSE - Offenders of the Faith
CD 2019, Iron Fist Productions

Jsem pořád ten starej metalovej bastard, kterej u kapel oceňuje hlavně celkový výraz. Je mi vcelku jedno, o jaký styl se jedná, baví mě ryzost, opravdovost, schopnost mě přišpendlit ke zdi a vytřít se mnou podlahu. Pradávné black thrashové  riffy a melodie na mě stále fungují. Pokud jsou dobře zahrané a drtí mé kosti, tak dostávám obrovskou chuť na pivo a chce se mi vyrazit ven. 

Švédští STYGGELSE na to jdou hezky od základů, s ničím se moc nemažou a já je najednou hrozně moc chci vidět na živo, zahrozit si, možná i skočit z pódia. Protože přátelé, rock"n"roll je v závěru jen jeden, říkejte si, co chcete. Je potřeba si uvědomit, proč metal posloucháte? Abyste se bavili? Abyste si umlátili hlavu v headbangingu? Aby vás druhý den bolelo celé tělo a ta holka co byla včera tak moc hezká nezavolá a nezavolá? Potom jste zde správně!



Nebudeme si hrát na hudební kritiky, to byste asi tenhle článek asi vůbec nečetli. Jako fanoušek cítím z alba "Offenders of the Faith" odkazy na NIFELHEIM, DESASTER, VENOM a spoustu podobných smeček, ale vůbec mi to nevadí. Naopak, mám rád své jisté a když je to ještě velmi dobře zahrané, tak jsem na vrcholu blaha. Neřeš hlouposti kámo a dej si pivo. Zamáváme vlasy, roztočíme vrtuli, tady je to o energii, tlaku a šílenství. Tak zapomeň na všechno a užívej si i heavy metalové vsuvky, poctivý zvuk i vokalistu, který je na tom s pitím asi úplně stejně jako my. Metal se nemá řešit, metal se má žít. Pokud tohle chápeš, užiješ si novinku úplně stejně jako já. Víš, já když slyším podobnou hudbu, tak jsem hrozně rád, že ji ještě můžu potkat. Zahazuji sekyru a trhám maso od kostí vlastními čelistmi. Hergot, to má sílu! Vynikající black/thrash metalová záležitost pro všechny, kteří ještě nezapomněli, jak má znít opravdový metal! Peklo!



sumarizace:

Riffy ostré jako břitva, plesnivina a black/thrashový feeling. To jsou první věci, které mě napadají při poslechu novinky "Offenders of the Faith"STYGGELSE nahráli tradiční, klasické album. Zaplať Satan za to! Nahrávka je určena pro všechny pravé old school black/thrash metalové maniaky. Nečekejte žádný posun, ani progresi, ale rovnou rozsekaný obličej. Jsem při poslechu rozemletý jako nějaké pořádně rozdrcené maso. Zavolejte do kafilerie, za chvíli jsem tam. Mé staré kosti děkují, že se zase jednou mohou rozhýbat v pořádně rychlém tempu. Pokud jste měli rádi stará alba těchto švédských maniaků, myslím, že budete spokojeni i tentokrát. Nahlas, rychle a pořádně krutě. Strhněte všechny modly! Rozbijte kladivem zeď a slyšte poctivý, reálný black/thrash metal od mistrů ve svém oboru! Old school metal forever! STYGGELSE rules!

Asphyx says:

The riffs sharp like a rasor, mildew and black/thrash feeling. These are the first things coming to my mind when listening to the news, "Offenders of the Faith"STYGGELSE recorded the traditional, classic album. Thanks to Satan! The recording is intended for all true old school black/thrash metal maniacs. Don't expect any shift or progression, but right cut up face. When listening I was minced like some pretty crushed meat. Call the glue factory, I'm there in a few minutes. My old bones thank that they can once again move in pretty rapid pace. If you liked old albums of these Swedish maniacs, I think you will be satisfied this time too. Loud, fast and really cruel. Tear down all the idols! Break the wall with a hammer and hear honest, real black/thrash metal from the masters in their field! Old school metal forever! STYGGELSE rules!


Tracklist:
1. Pick Up the Pace 
2. Sunday Morning Warpaint 
3. Royal Ass 
4. Tough as Leather - Hard as Steel 
5. Stone Cold 
6. Memorable Blackouts 
7. I Hate All This New Shit 
8. Ritual Mess 
9. Heretics Fork 
10. Cry Me a Fucking River

band:
Larsson - Screams
Kallbrand - Distorted lead guitar
Skadeglade - Hellbeats
Thunderbolt - Bass 
Desekrator - Distorted lead guitar

Share this games :

TWITTER