DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

neděle 29. září 2019

Home » » Recenze/review - VISCERAL DISGORGE - Slithering Evisceration (2019)

Recenze/review - VISCERAL DISGORGE - Slithering Evisceration (2019)


VISCERAL DISGORGE - Slithering Evisceration
CD 2019, Agonia Records

for english summary please scroll down

Občas je také potkáváte. Jsou napnutí jako struna, jako lovci, kteří jsou neustále ve střehu. Nikdy nenajdou klid, ani po brutálním vraždě, která je jim vlastní. Rekrutují se z nich vojáci, rádi pracují s mrtvými těly. Poznáte je podle divného prázdného pohledu, podle chladných reakcí. Lidské bestie, úchylní jedinci, kteří by se měli izolovat. Jenže znáte to, dobrá obhajoba, vlivní rodiče. Jde z nich strach, často bývají oblíbení, jsou to šelmy, šílenci, oni si své uspokojení, svoji krev vždycky najdou.

Novinka brutální Američanů VISCERAL DISGORGE mi připomíná rozhovor s nějakou podobnou zrůdou. Jsou stejně nakažení, nekompromisní, devastující. Také občas monotónní a stereotypní. Koneckonců, v závěru jde stejně jen o smrt. A určitě je lepší si ji nasadit do sluchátek, než běhat po ulici a zbytek si domyslete sami. Krev opět ztéká ze zdi, vnitřnosti se válejí všude kolem a jak je poslední dobou zvykem, tak nás napadli vetřelci z vesmíru a na mírumilovné návštěvě zde rozhodně nejsou.



"Slithering Evisceration" je přesně takovým tím typem desky, u které se jedni budou kývat blaženě do rytmu a nasávat pach krve. Druhá skupina uteče strachem. Málem bych zapomněl, pak zde budou také jedinci jako já, kteří si tenhle výmaz lidského mozku užijí tak na půl. Ono je vlastně všechno v nejlepším pořádku. Skladby jsou rychlé, hodně se zasekává, naživo musí být pod pódiem určitě velká pařba, ale chtělo by to ještě něco navíc. Možná nějaké koření v podobě temných melodií, změnu polohy zpěvákova hlasu, nevím, do toho kapele nemám co mluvit. Mě jenom připadá, že s podobnými smečkami ovlivněnými DEVOURMENT, ABOMINABLE PUTRIDITY, COPROCEPHALIC, se roztrhl nemocniční pytel. Všechny mají dobrý, ale hodně podobný zvuk, krutý obal, je to nakopaný a narvaný energií. Přesto, někdy nevím, co si s tím počít. Abych to nějak uzavřel, určitě se jedná o dobrou desku ve svém ranku, ale jinak je to tak na šedesát procent. Vlastně, možná stačilo jen napsat - masakr!


sumarizace:

VISCERAL DISGORGE jsou další kapelou v řadě, hrající extrémní brutal death metal, grind, slam. Jejich tvorba je určena pro všechny extrémní nadšence, pro milovníky mokvajícího masa i zabíjení hudbou. Novinka je hodně šílená, má slabý zvuk a spoustu nápadů. Bohužel je také poměrně nezáživná. Pro poslech musíte být opravdu jen fanoušek stylu. Jinak budete šokováni, rozsekáni a zakopáni za nejbližším stromem. Chybí mi větší pestrost. Její nedostatek je ale nahrazen energií a šílenstvím. Album je hodně ostré, nekompromisní a rozseká vás na malé kousky. Budete mít co dělat, abyste se z toho vzpamatovali. Americký brutální masakr, který vás přenese na samotná jatka!


Asphyx says:

VISCERAL DISGORGE is the next band in line which plays extreme brutal death metal, grind and slam. Their music is for every extreme fans, for those who love weeping meat or killing with music. This new album is very crazy, it has weak sound and a lot of ideas. Unfortunately, it is a little bit boring. If you want to listen to it you should be a real fan of this kind of music. Otherwise you will be shocked, chopped and buried behind the closest tree. For me there is not enough colorfulness. It´s defects are replaced by energy and craziness. The album is very sharp, uncompromised and it will chop you on small pieces. You will have to do a lot to make yourself to get over it. The American brutal massacre which will bring you on slaughter house itself.

tracklist:
1. Slithering Evisceration
2. Fucked into Oblivion 
3. Architects of Warping Flesh
4. Saprogenic Deformation
5. Absorbed by the Swarm 
6. Siphoning Cosmic Sentience
7. Necrotic Biogenesis
8. Spawn of Putridity 
9. Transfixed in Torture

band:
Billy Denne - bicí
Travis Werner - zpěv
Steve Miles – kytara
Eric Little - baskytara
Charlie Marvel - kytara

Share this games :

TWITTER