DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 13. listopadu 2019

Home » » Recenze/review - CRYPTIC BROOD - Outcome Of Obnoxious Science (2019)

Recenze/review - CRYPTIC BROOD - Outcome Of Obnoxious Science (2019)



CRYPTIC BROOD - Outcome Of Obnoxious Science
CD 2019, War Anthem Records

for english please scroll down


Včera se mi v noci vrátila jedna z nejhorších nočních můr, jaké jsem kdy zažil. Padám v temném snu do obrovské propasti, hluboko a ještě než dopadnu, tak slyším šílený řev. Zemřu, po pás ponořený do bažiny z krve, špíny a zahnívajících kusů těl. Dusím se, jsem donucen polykat nahrubo nasekanou tmu. Se smrtí je člověk nakonec vždycky sám. Probudím se a kolem mé postele stojí duše mých death metalových předků. Než stačím cokoliv říct, je mi proříznuto hrdlo starým rezavým nožem. 

Zlý sen, bolestivá noční můra se mi začala znovu opakovaně vracet, když jsem začal poslouchat novou desku německých maniaků CRYPTIC BROOD. Opět jsem padal do propasti temných melodií, dusil se bažinatými motivy skladeb, byl jsem rozemlet na prach dunivými bicími. Jakoby jejich hudba čekala uložena někde hluboko v mé mysli, aby o sobě letos dala jako nějaká zlá choroba znát. Vítejte na starém pohřebišti těch nejhrůznějších nočních můr!



CRYPTIC BROOD jsou každým svým novým počinem víc syrovější, temnější, chladnější. Připomínají setkání s již notně zahnívající mrtvolou. Jedná se o staroškolský death metal, okořeněný doom metalovými pasážemi. Pokud máte rádi kapely typu AUTOPSY, PESTILENCE, INCANTATION, WINTER, OBITUARY, HELLHAMMER, ASPHYX a upřednostňujete u hudby ryzost, opravdovost, uvěřitelnost a prašivinu před přetvářkou a klamem, potom jste zde správně. "Outcome Of Obnoxious Science" je albem, které vám shnije v rukou, je perfektně zvukově ošetřeno, opatřeno zajímavým obalem. Připomíná mi výlet na onen svět, moji zlou noční můru. Jakoby mě kousl jedovatý had, postupně jsem ochrnul a udusil se vlastní krví. Pohybuji se v death metalových katakombách již třicet let a jako starý pes již zvednu hlavu jen když slyším něco opravdu zajímavého. Hnilobu zvanou CRYPTIC BROOD jsem si rval do uší vždy s chutí. Démoni mohou potvrdit. Tohle je pravý nefalšovaný death metal klasického střihu, u kterého potkáte své vlastní noční můry! Vynikající záležitost pro všechny nemrtvé!


Asphyx says:

I got back one of the worst nightmares I've ever had. In a dark dream, I fall into a huge abyss, deep and before I reach, I hear a mad roar. I die, after a belt immersed in a swamp of blood, dirt and rotting pieces of bodies. I'm choking, I'm forced to swallow roughly chopped darkness. With death, man is always alone. I wake up and there is the souls of my death metal ancestors around my bed. Before I can say anything, my throat is cut by an old rusty knife.

A bad dream, a painful nightmare began to come back again and again as I started listening to a new album of German maniacs CRYPTIC BROOD. Again, I fell into the abyss of dark melodies, choking in the swampy motifs of the songs, I was grind into dust with booming drums. As if their music was waiting somewhere deep in my mind to appear as a kind of illness this year. Welcome to the old graveyard of the most horrific nightmares!

CRYPTIC BROOD are more raw, darker, cooler with each new album. They reminiscent meeting with an already decaying corpse. It is old school death metal, spiced with doom metal passages. If you like bands like AUTOPSY, PESTILENCE, INCANTATION, WINTER, OBITUARY, HELLHAMMER, ASPHYX and you prefer the purity, truthfulness, credibility in music, then you are right here. "Outcome Of Obnoxious Science" is an album that rot in your hands, is perfectly sound-treated, with an interesting cover. It reminds me a trip to the other world, my evil nightmare. As if a poisonous snake bit me, I gradually paralyzed and suffocated with my own blood. I have been in death metal catacombs for thirty years and as an old dog I can only raise my head when I hear something really interesting. And I always like to listen CRYPTIC BROOD with a taste. Demons can confirm. This is a real genuine death metal classic album, where you meet your own nightmares! Excellent for all undead!





TRACKLIST
1. Biting Through Flesh (3:03)
2. Harrowing Hallucinations (4:48)
3. Mantled With The Stench Of Death (4:47)
4. Wading Through Remains (2:24)
5. Slaves Of Hypnotic Commands (3:57)
6. Ferocious Torment (3:17)
7. Outcome Of Obnoxious Science (3:47)
8. Haunted By Nightmarish Visions (3:07)
9. Interlude (2:17)
10. Coated With Human Skin (3:58)
11. Relish In Ecstasy (3:13)

LINE-UP
Steffen Brandes – Drums & Vocals
Michael Lehner – Guitar & Vocals
Dennis Butzke – Bass & Vocals

Share this games :

TWITTER