DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pondělí 11. května 2020

Home » » Recenze/review - HAVOK - V (2020)

Recenze/review - HAVOK - V (2020)


HAVOK - V
CD 2020, Century Media Records


for english please scroll down

Já vám nevím, tyhle plagiáty, ono se to taky musí umět. Už na minulém albu se HAVOK vydali cestou, která mě nebaví. Letos znovu. Budu se asi opakovat, ale mě vlastně z principu různé retro smečky nevadí. Co mi ale není po chuti, tak až přílišné kopírování. Dnes je retro vlastně všechno a kdo tvrdí že ne, tak toho příliš ještě neslyšel. Jenže HAVOK na to jdou opravdu způsobem copy, paste. 

To sice dělá spousta kapel, ale aspoň to člověka baví. Nová deska s jednoduchým názvem "V" je nuda na entou. Jasně, MEGADETH mám rád, TESTAMENT taky, METALLICU samozřejmě kdysi taky, ale čeho je moc, toho je příliš. Nová deska je solidní co se týká zvuku, produkce a vlastně i hráčských výkonů. Chybí jí ale pověstné něco navíc. Kopanec do obličeje. HAVOK jsem si zkrátka zařadil mezi smečky, které se snaží seč mohou, ale výsledkem je jen průměrnost.



Kdysi dávno, když ještě thrash metal vládl světu a hltali jsme každou novou desku, by HAVOK byli opravdu obviněni z plagiátorství. Normálně mě napadlo, jestli si nemám pořídit takový ten program pro srovnávání riffů, postupů a prohnat jím novinku. Je jasné, že kluci někde tak kolem 20 - 30, se budou rozplývat, mluvit o nahrávce roku, velebit nápady. To je všechno hrozně hezké, ale faktem je, že HAVOK opět neskutečným způsobem nudí. Každý den se pokousávám tunami undergroundových kapel, prosévám zrno od plev a "V" je pro mě pořád albem, které nemůžu překousnout. Vůbec mě nebaví, moje myšlenky těkají někde úplně jinde. Nemám vůbec chuť kapelu jakýmkoliv způsobem podpořit. Navíc ty dlouhé rozevláté pasáže, jako kdyby pánové nevěděli, co hrát, tak tam šoupnou nějaké pomatené rádoby sólo. Ne, ne, a ještě jednou ne. Mám rád thrash metal, koneckonců jsem na něm vyrůstal, ale tohle je prostě moc. Moc kopií. Jo a ještě, prosím vás, na MEGADETH mi nesahejte, vždyť je to trapný. Jasný? Uff.



sumarizace:

Sorry, ale tohle je opravdu šílená nuda! Nemám slov.



Asphyx says:

Sorry, but this CD is absolute boredom! I have no words!


Tracklist:
01. Post-Truth Era (03:53)
02. Fear Campaign (03:57)
03. Betrayed by Technology (03:44)
04. Ritual of the Mind (04:10)
05. Interface with the Infinite (04:02)
06. Dab Tsog (01:15)
07. Phantom Force (02:59)
08. Cosmetic Surgery (04:24)
09. Panpsychism (06:29)
10. Merchants of Death (02:45)
11. Don't Do It (08:07)


band:
David Sanchez - Lead vocals / Guitar
Pete Webber - Lead drums
Reece Scruggs - Lead guitar / Vocals
Brandon Bruce - Lead bass / Vocals

https://www.facebook.com/HavokOfficial/

Share this games :

TWITTER