DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 2. srpna 2017

Home » » Recenze/review - BIRTH OF DEPRAVITY - From Obscure Domains (2017)

Recenze/review - BIRTH OF DEPRAVITY - From Obscure Domains (2017)


BIRTH OF DEPRAVITY - From Obscure Domains
CD 2017, Dismembered Records

Pořád jí říkal, jak se mu líbí, neustále obdivoval její krásnou čistou a neposkvrněnou kůži. Lichotilo jí to, ale jen do doby, než si z ní ušil svůj nový plášť.

Hrát brutálně a zároveň temně zase tolik kapel neumí. Řečtí BIRTH OF DEPRAVITY jsou krásným příkladem toho, že když se chce, tak to opravdu jde. Hezky polopatě, s nezbytnou špetkou techniky a zároveň drsně, syrově, krutě. Podobně jako na lidských jatkách. Tohle album mě smetlo na první dobrou. Baví mě ty kousky krve, sražené po stranách mých reproduktorů. A taky tma, která je všude kolem.




BIRTH OF DEPRAVITY se s tím rozhodně nepářou. Sice se nevyhnou určité monotónnosti a stereotypu ve skladbách, ale to bych považoval za daň stylu jako takovému. Hlavní je tlak, energie, síla, masakr, živočišnost, které z desky cítím. "From Obscure Domains" není dokonalým albem dnešní doby, ale odsýpá pěkně a našel jsem si na něm spoustu zajímavých momentů. Nahrávce by možná slušel o trošku lepší zvuk a někdo, kdo by songy trošku zkrátil a vyhodil těch pár hluchých míst, kterým se Řekové bohužel nevyhnuli. Jako celek mě ale tohle brutálně death metalové běsnění baví a oceňuji obzvlášť takový ten "divoký šok", který zde slyším. Řecký brutálně death metalový masakr motorovou pilou. Dobrá deska!



sumarizace:

Nové album BIRTH OF DEPRAVITY je nahrávkou, která je plná death metalového násilí. Je ranou mezi oči, nekompromisním materiálem, který vás rozdrtí. Kombinace krutých riffů, skvělého zvuku a obrovského tlaku dělá z novinky velmi bolestivou brutální death desku. Tohle je klasický, brutální death metal, který vám vymáchá obličej v kaluži plné krve. Žádné ústupky, žádný oddych. Jen kruté riffy, ostrý hlas a odpadající kusy vašeho těla. "From Obscure Domains" řeže jako motorová pila, která nejde zastavit. Naporcovat, pověsit na háky a po odkapání zahodit na hromadu! Všichni fanoušci klasického brutálního death metalu by měli zbystřit svoji pozornost. V Řecku byla uvařena hodně krvavá kaše. Nahrávka působí jako srážka s pořádně rozjetým vlakem. Doporučuji všem hudebním patologům, všem fanouškům smrtícího masakru. Brutální death metalové album, které zabíjí na potkání! Skvělá morbidní práce!


Asphyx says:

The new album by BIRTH OF DEPRAVITY is full of death metal violence. It´s a hit between eyes, uncompromising material which will smash you. This combination of cruel riffs, amazing sound and huge pressure makes this album a very hurtful brutal death album. This is a classic brutal death metal which will soak your face in a puddle of blood. No concessions, no rest. Just cruel riffs, sharp voice and falling pieces of your body. "From Obscure Domains" cuts like a power saw which is impossible to turn off. Carve it, hang it on hooks and discard it on a cluster after draining. All of those fans of the classic brutal death metal should pay attention. There has been cooked a very bloody mash in the Greece. The album feels like a fast train accident. I would suggest it to all musical pathologists, all fans of death massacre. Brutal death metal album which kills everything, everywhere! Amazing morbid work!

Tracklist:
1. Enchanced Pestilent Conquest
2. Inside The Infinity Hole
3. Realms Of The Absurd
4. The Great Singular Paradigm Shift
5. Festering Disharmonic Psychology
6. Epochs In Stasis
7. Into Corporal Form
8. To Bear Witness
9. Endless Calamity (Outro)


band:
Greg - Vocals,
Theo - Guitars,
Thanos - Bass,
Jim - Drums

https://birthofdepravity.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/birthofdepravity/
http://birthofdepravity.blogspot.cz/
https://www.facebook.com/Dismemberedrecords/
Share this games :

TWITTER