DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 28. března 2018

Home » » Recenze/review - UNRAVEL - Eras Of Forfeit (2018)

Recenze/review - UNRAVEL - Eras Of Forfeit (2018)


UNRAVEL - Eras Of Forfeit
CD 2018, Testimony Records

Když jsem ponořil své ruce do směsi old school death metalu, punku, grindu, hard core poprvé, slezlo mi všechno maso. Odpadalo od kostí a zkažené se táhlo na zem jako kapky černého deště. Masakr! Zničit, rozemlít, rozdrtit! Tohle všechno se nás australští UNRAVEL snaží. Nutno rovnou napsat, že se jim to daří více než dobře.

Podobnou hudbu lze asi nejlépe použít pro unavený mozek, zdevastovaný týdenním pobytem v práci. Představte si obrovský mlýn, na jehož pokraji se neustále potácíte. Pak jednou, když znovu spustíte play, spadnete dovnitř a zažijete pravá nefalšovaná muka.



UNRAVEL ctí underground ve všech směrech. Zvukově, v textech i nádherně vyvedeným obalem. "Eras Of Forfeit" není albem pro slabé či hloubavé povahy. Hudba je zde razantní, dynamická a strhne váš spíše energií a tlakem, než myšlenkami. Občas bývá lepší říznout rovnou do živého, než chodit opatrně okolo. UNRAVEL letos předkládají hodně výbušnou směs. Je na vás, jak se s tím poperete. Osobně mám podobnou muziku asi nejraději v malém klubu, s pivem v ruce a s poctivým děsem v očích. Pokud máte rádi špinavou, neurvalou hnilobu, tak jak se kdysi hrávala, tak neváhejte. A vy ostatní? Vezměte nohy na ramena a utíkejte pryč nebo shoříte na popel. Extrémní masakr, který nejvíce asi připomíná lavinu padajících kostí! Velmi dobře!


sumarizace:

Album "Eras Of Forfeit" je nahrávkou, která mě přenesla do nějakého hodně morbidního hororového filmu. Všechny postavy spolu s muzikou doslova ožívají před očima. Hudba je to krutá, nekompromisní, šílená a plná energie. UNRAVEL dostáli svému dobrému jménu a předhodili nám pořádně mrtvolný kousek masa. Songy jsou plné špíny, lidského hnusu. Jsem jimi pohlcený od začátku do konce. Bestie opět promluvila. Mocně a hlasitě. Mokvají mi znovu staré rány, jsem ztracený ve víru ostrých riffů. Tahle deska připomíná setkání s vlnou tsunami. Smete vás, rozdrtí, rozmačká, rozseká a vy budete mít co dělat, abyste se dali vůbec dohromady. UNRAVEL hrají tak, jak to umí nejlépe. Postaru, s velkým feelingem a drivem. Ocení asi spíše starší posluchači, ale to vůbec nevadí, tohle album má v sobě velkou sílu. Grind/death/punk/hardcore metalová nahrávka, která vám utrhne hlavu! Skvělá práce!

Asphyx says:


The album "Eras Of Forfeit" brought me to some kind of very morbid horror movie. Every character and the music just becomes alive in front of your eyes. The music is cruel, uncompromising, crazy and full of energy. UNRAVEL comply with their good name and they throw out dead piece of a meat. These songs are full of dirt and human filth. I am full of them from the beginning to the end. The beast had spoken again. Mightily and loudly. My old wounds are weeping and I am lost in the whirl of lost riffs. This album feels like a tsunami wave. It will sweep you away, smash you, crush you and you will get through a lot of pain to get back together. UNRAVEL play the best they know. It is old school with a great feeling and drive. This album will be probably more appreciated by old fans. However, it doesn´t matter and for me this album has a great power. Grind/death/punk/hardcore metal record which will cut your head off! Great job!


TRACKLIST
1. Arbitraitor (2:13)
2. No Validation For Violation (1:38)
3. Reign Of Wasps (2:13)
4. Carcinogenesis (1:52)
5. Sycophant (3:29)
6. Isle Of Rot (2:38)
7. Perpetual Servitude (0:45)
8. Scorched (1:52)
9. Fostering The Festering Spawn (1:10)
10. Mortals' Thirst (1:09)
11. Vermankind (3:41)

LINE-UP
Drums - Ben
Guitar/Vocals - James
Guitar/Vocals - Shaun
Bass - Sean

https://www.facebook.com/unravelmetal
https://www.facebook.com/testimonyrecords
http://testimonyrecords.bigcartel.com
Share this games :

TWITTER