DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

čtvrtek 26. dubna 2018

Home » » Recenze/review - VOMITOR - Pestilent Death (2018)

Recenze/review - VOMITOR - Pestilent Death (2018)


VOMITOR - Pestilent Death
CD, LP, TAPE 2018, Hells Headbangers

Mám v hlavě tisíce ostrých střepů. Zarývají se mi do mozku, ovlivňují moji mysl. Vypínají jednotlivé části těla. Jsem jako loutka, podřízená zlu, špíně a thrash metalu. Dům plný šílenství, cela se svěrací kazajkou a zdmi počmáranými texty bolesti. Musím se provléknout skrz ocelové mříže, uniknout pryč. První co udělám ve svobodné zóně, tak zajdu na koncert australských VOMITOR.

Legenda, která hraje od roku 1999 pravý nefalšovaný thrash metal říznutý starým death metalem, si pro nás letos připravila další porci antikřesťanského vyhlazení mysli. Pokud rádi trávíte svůj čas s kapelami jako SODOM, DESTROYER 666, DESTRUKTOR, PERVERSION, SARCÓFAGO, HOBB´S ANGEL OF DEATH, BESTIAL WARLUST a podobnými rouhači, měli byste naladit uši i jejich směrem.



Jedná se totiž o neurvalé a neučesané drcení lidských ostatků. Žádné slitování, žádné kompromisy. Jen smrt, Satan, ale hlavně hudba, která má v sobě obrovské množství temné energie. Obrácené kříže zase hoří! Černým plamenem. Kostel je znesvěcen, těla mrtvých kněží zesměšněna a rakve použity k nekalým účelům. Vězte, že takto se hrávalo ve starých dobrých časech. S důrazem na atmosféru a krutost. Kosti jsou lámány ostrými víry riffů, lebky pukají tlakem. Vše je v nejlepším pořádku. U podobných smeček netřeba hodnotit stylový posun, ale spíše provedení a nápady. A těch mají VOMITOR na rozdávání. Rychlost zase jednou zvítězila nad dobrem a unylostí. Satan se směje v rohu a má nás všechny omotané kolem prstu. Vystavte mě na pranýři, zohavte mé tělo, ale podobnou dřevní hudbu ze mě nikdy nedostanete. Vždy se ji budu klanět. Až navěky, amen! Vynikající thrash death metal, u kterého si budete drásat tváře do krve! Masakr!


sumarizace:

Pestilent Death je albem, které je takovým velmi příjemným výletem do starých časů.  VOMITOR nám přinášejí další porci klasického thrash metalu, který bude pro spoustu mladých posluchačů působit jako zastaralá relikvie. Je to dobře, pánové hrají pro nás, staré old school thrash metalové fanoušky, kteří ještě nezapomněli na to, jak má znít poctivý, plesnivý thrash metal. Ne, žádnou progresi, změny stylu a podoby zde rozhodně nečekejte. Naleznete zde spíše odkaz starých časů, dávných postupů a vzpomínek. Přiznám se, že si poslech rád a často užívám. Je to pro mě návrat do doby, kdy byl svět ještě v pořádku. Pestilent Death je jako starý, znovu otevřený hrob, jako předčítání z dávných thrash metalových učebnic. Berte a nebo nechte být! Pro mě osobně, se jedná o skvělý zážitek. Plesnivý thrash metal, která nadzvedává víka od rakví! Jsem spokojený.

Asphyx says:

Pestilent Death is an album that is like a very pleasant trip to the old times. VOMITOR bring us the next amount of classic thrash metal, which will be for many young listeners like an outdated relic. It's good, guys play for us old school thrash metal fans who haven't forgotten yet how the honest, moldy thrash metal should sound. No, no progression, don't expect turns in style and form. You will find here a link of old times, old methods and memories. I admit I enjoy listening very often. It's for me comeback to that times when the world was still in order. Pestilent Death is like an old again open grave, like reading from the old thrash metal textbooks. Take it or let it be! For me personally it is great experience. Moldy thrash metal that opens the lids from the coffins! I'm satisfied.

Tracklist:
1. Tremolation 
2. Roar Of War 
3. Abracadabra 
4. Manic Oppression 
5. Tremendous Insane 
6. Pestilent Death 
7. Hells Butcher

band:
Death Dealer:Vox'n'Tremolition
Anton Vomit:Basstardisation
Hellcunt:Drummolation


Share this games :

TWITTER