DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

čtvrtek 14. června 2018

Home » » Recenze/review - ORGANIC - Carved In Flesh (2018)

Recenze/review - ORGANIC - Carved In Flesh (2018)


ORGANIC - Carved In Flesh
CD 2018, vlastní vydání

Byl to hrůzný pohled. Má dlouholetá práce je zničena. Hořící hřbitov, praskající náhrobky, popel a smrt. Procházím se mezi zuhelnatělými pahýly stromů, vzpomínám na všechny nemrtvé. Kdo mohl udělat takové barbarství? To už si nevážíte svých předků? Je potřeba to napravit. Znovu pozvednout vlajku pravého špinavého death metalu a vydat se do boje. Povstali z popela italských hřbitovů a s pomocí švédského smrtícího kovu drtí vše živé i neživé. Ano, takto je to správně.

Kapela ORGANIC vznikla v roce 2013 s úmyslem zohavit svaté ostatky. Jako účelový prostředek si k tomu vzala chladný, surový death metal severské školy. Smečky jako NIHILIST, ENTRAILS, DISMMEMBER, ENTOMBED, GRAVE (ale i třeba APSHYX a BOLT THROWER) se staly jejich vzorem, plesnivou předlohou. Nutno říci, že své hrobnické řemeslo zvládají Italové na výbornou. Má krev je znovu nakažena!


Až jednou opustím tento svět, zahrajte mi prosím na poslední cestu podobné desky. Cítím z nich opravdovost, realitu a bude se mi odcházet o hodně lehčeji. Ano, všechno tady již bylo a tak dále, ale když já si jednoduše nemohu pomoc. Líbí se mi zvuk, klasický obal i nápady, ve kterých se s tím ORGANIC moc nepářou. Chřestí se o sto šest, kosti jsou lámány v těch nejbolestivějších místech a výsledkem je temné, studené album, které vás doslova přikove na zeď. Nic k přemýšlení, ani k dlouhým debatám nad tím, jak to pánové vlastně mysleli. Jde se na dřeň, přímo do morku. Jdu hledat poslední opravdový hrob, snad ještě nějaký zbyl. Spálená země, chvějící se smrt. Kdo z nás bude další? Netřeba právě řešit, lepší je si otevřít pivo a přidat volume doprava. Tohle je masakr přesně podle mých představ. Berte a nebo nechte být! Švédský old school death metal z  Itálie, který zabíjí na potkání! Skvěle!



sumarizace:

ORGANIC jsou zde s ledovým a ostrým albem. Pokud byste dnes hledali klasické představitele stylu zvaného old school swedish death metal, nenašli byste lepší kapelu. Jejich novinka "Carved In Flesh" je dalším pokračováním cesty vytyčené kdysi alby starých švédských kapel. Tentokrát zase o něco chladnějším, mrazivějším. Líbí se mi pomalé chladné melodie i dynamické pasáže. Otevřete všechny rakve, exhumujte starý dobrý death metal a vítejte v říši nemrtvých! Album mě opět rozmlátilo jako kladivo kosti. Při poslechu nacházím jen samé plesnivé, trouchnivějící ostatky. Novinka je neskutečně energická, maniakální a studená jako vychladlá mrtvola. ORGANIC jsou v roce 2018 silní a pevní ve svých základech. Old school swedish death metal, který vás doslova rozdrtí! Vynikající zabijácké album, u kterého pukají víka od rakví!


Asphyx says:

ORGANIC are here with a icy and sharp album. If you look for a classic representatives of the style called old school swedish death metal, you wouldn't find a better band. Their news "Carved In Flesh" is further follow-up of the albums old school swedish bands. This time, again a bit colder, more freezing. I like slow cool melodies and dynamic passages. Open all coffins, exhume the good old death metal and welcome to the kingdom of Undead! Album broke me like a hammer bones. While listening I find moldy, rotting remains only. News is incredibly energetic, maniacal and cold as a corpse. ORGANIC in 2018 are strong and firm in its foundations. Old school swedish death metal that will crush you! Excellent killer album, tearing lids from the coffins!


Tracklist:
1. Suffocate In Blood 
2. Shrouded In Darkness 
3. Frozen Meat Medal 
4. Macabre Rites 
5. Der Fotzenknecht 
6. I, Soulless 
7. Carved In Flesh 
8. Carnal Absolution (Behind The Altar) 
9. From Beyond 
10. Death Battalion 
11. The Result Is To Collapse

band:
Maxi Careri - Vocals 
Benni Leiter - Guitars 
Markus Walder - Bass 
Lukas Hofer - Drums

Share this games :

TWITTER