DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

sobota 1. září 2018

Home » » Recenze/review - DESTROYER ATTACK - Solve Et Coagula (2018)

Recenze/review - DESTROYER ATTACK - Solve Et Coagula (2018)


DESTROYER ATTACK - Solve Et Coagula
CD 2018, Morbid Skull Records

Jsem vždycky rád, když mohu nahlédnout do tmy. Když se schovám do stínu, chladu a starých kobek. Jsou pro mě mrtvolně krásnou oázou, nasávám v nich atmosféru, hledám život i smrt. Rozjímám a čerpám temnou energii. Nejlépe se mi daří, když objevím nějakou mě příjemně ostrou nahrávku. Třeba takoví ultra black/death orthodox ekvádorští DESTROYER ATTACK. Ti mě přenesli o mnoho let zpět. Do doby, kdy bylo hanobení hrobů samozřejmostí.

Extrémní metal je úžasný v tom, že si v něm každý najde to své. Někdo se zadrženým dechem sleduje hráčské umění, jiný zas obdivuje melodie. Já mám nejraději prašivinu, maso odtrhané rovnou od kostí. A to vše DESTROYER ATTACK splňují s elegantně morbidní elegancí. Jejich novinka řeže opravdu řádně.


DESTROYER ATTACK se s tím nepářou, jdou rovnou do kobky, rozmlátí všechno uvnitř a se zuby vyceněnými v zuřivosti pokračují dál. Ničí, pálí svojí hudbou. Jsou neurvalí, praští vás rovnou mezi oči a pokud budete mít ještě dost síly, abyste vstali, tak vás donutí sníst vlastní srdce. Inspirace BLASPHEMY, SARCOFAGO, SLAUGHTER LORD se zajisté nezapře. Ale to je v nejlepším pořádku. Každý by měl hrát tak, jak mu drápy na rukou narostly. Mít vlastní výraz. Jinak jim hudbu neuvěříte. Ekvádorští maniaci se zrodili snad v samotném pekle. Jsou pro moji maličkost velmi krutým překvapením. Ve smrti už bylo zahráno asi vše potřebné, ale občas je dobré oprášit staré kosti. Až si dnes půjdu lehnout do rakve, tak vím, co si dám ke spaní. Samozřejmě, že "Solve Et Coagula". Obětujte kozla! Obraťte kříže dolů! Žalujte nebe! Tohle je black death metalové vyhlazení! Inferno!



sumarizace:

Deatho/blackoví maniaci DESTROYER ATTACK jsou řádnými členy australské záhrobní scény. Jejich novinka je hnilobná, zákeřná, šílená a připomíná zápach čerstvě otevřených hrobů. Pro někoho se bude jednat jen o obyčejný hluk, ale pro nás, kteří trávíme dlouhé hodiny v podzemí, bude novinka těchto šílenců velmi chutným pokrmem. Co na tom, že nám jsou servírovány jen samé ohlodané kosti, práchnivé tkáně a absolutní zlo. Jsme napájeni překapanou tmou, smíchanou s pavučinami a znesvěcenou vodou. Ekvádorští maniaci moc dobře vědí, jak zhudebnit absolutní temnotu. Nejedná se sice o nic převratného, ale deska se velmi dobře poslouchá a doporučil bych ji všem, kteří rádi pořádají okultní seance. Zapalte svíce, obětujte Satanovi a přivítejte všechny nemrtvé. Pandořina skříňka je otevřena, peklo může začít! Špinavý a ošklivý death/black metal, který zničí všechny vaše černé duše!


Asphyx says:

The death/black maniacs DESTROYER ATTACK are the proper members of the Australian other world. Their album is saprobic, cruel and crazy and it reminds smell from freshly open graves. This may be just an ordinary sound for someone, however for us who spend hours in underground is this new album from those crazy people very nice meal. Who cares that they serve us just some nibble bones, rotten tissues and an absolute evil. We are charged with filtered darkness which is mixed with spider webs and polluted water. These Encuarodian guys knows exactly how to compose the darkness. This album is nothing epochal, however the album is very good to listen and I would suggest it for all of you who like to organize occult séances. Light up some candles, sacrifice all alive people to the Satan and welcome them. The Pandora´s box is open and the Hell can begin! Dark and disgusting death/black metal which will destroy your dark souls.


LINEUP:
Muerto – Vocals and Guitars
Engendro – Guitars 
Morbid Miasma – Bass 
Imperator – Drums

ORDER:
USA Webshop:
EL SALVADOR Webshop:
GERMANY Webshop:
Bandcamp: 

DESTROYER ATTACK:
Share this games :

TWITTER