DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

sobota 29. září 2018

Home » » Recenze/review - INFECTOR - Metal da Morte (2018)

Recenze/review - INFECTOR - Metal da Morte (2018)


INFECTOR - Metal da Morte
CD 2018, vlastní vydání

Když vyhledáte na mapě nejbolestivějších míst na lidském těle to své oblíbené, přiložíte jehlu a bodnete, můžete zažít výkřik utrpení té nejvyšší rozkoše. Jsou na světě lidé, kterým dělá dobře, když ostatní pláčou, řvou, prosí o milost a uspokojí je jen ten největší sadismus. Nabízíme jim za to humánní odplatu, pouštíme je ven v půlce trestu, necháváme je pobíhat po ulicích a páchat další zlo. Ale nemyslete, pokud by se dostali do rukou třeba takovým Brazilcům INFECTOR, bylo by spravedlnosti vykonáno za dost hodně rychle.

Takhle znějící old school death metal se špinavým zvukem a krutým nátiskem budu vždy vyzdvihovat a doporučovat. Koneckonců, proto také kdysi můj skromný blog vznikl. Pánové jsou na novince neurvalí jako smečka rozzuřených pitbulů. Vytáhněte mačety a vyjděte do ulic, které dávno obsadili zombie. Všimli jste si, kolik lidí má mrtvé oči, i když se o nich říká, že ještě žijí? INFECTOR na ně! Prohnat jim novou desku "Metal da Morte" ušima, jako tu nejostřejší jehlu. 


Pokud bych měl definovat slova jako zběsilost, surovost, šílenství, asi bych jedním dechem zmínil i desku "Metal da Morte". Odehrává se zde nekonečný teror v márnici. Melodie jsou studené, syrové, jako čerstvě nasekané maso. INFECTOR mají dar zaujmout, zbystřit moji pozornost a strhnout mě k sobě do katakomb. Cítím zde tradiční jihoamerický temperament, spoustu energie, feelingu a samozřejmě nadšení. Bez toho by to nešlo. INCECTOR vznikli již v roce 2000, mají toho za sebou spoustu a letos mi připadá, že veškeré své zkušenosti zúročili. Zkrátka a jednoduše, stará škola se vším dobrými i špatným, co k tomu patří. Nakonec se stejně všichni potkáme v temnotách, tak proč se nepřipravit dopředu. Černá, chladná deska, narvaná špínou, tlakem a masakrem. Velmi dobře!


sumarizace:

"Metal da Morte" je albem, které připomíná náladu, která je na bojišti po nějaké hodně krvavé bitvě. Studené melodie, krutý hlas, nálada rovná mrazu. Tohle všechno na novince brazilských INCECTOR naleznete. Třetí album v řadě, třetí zásek do death metalové knihy smrti. Mám pro tyhle vojáky velkou slabost a ani letos mě nezklamali. Jejich nahrávka je hodně návyková, nepostrádá velkou spoustu zajímavých motivů a nápadů. V mém osobním žebříčku ji řadím na přední místa nahrávek tohoto roku. Fascinuje mě energie a nakažlivost, která je cítit snad z každého tónu. Tohle je přesně ten druh death metalu, který mi koluje v krvi. Drsný, zběsilý, ale zároveň melodický a ostrý. Nezbývá mi tak nic jiného, než novou desku všude chválit a doporučovat. Nemám absolutně žádných připomínek. Takto nějak by to mělo vypadat. Death metal zahraný způsobem starých mistrů! Na zteč! Vynikající záležitost.


Asphyx says:

"Metal da Morte" is an album reminding me mood on the battlefield after some bloody battle. Cold melodies, cruel voice, frozen mood. All this you’ll find on the news of Brasilian INCECTOR. The third album in the line, the thirdcut in the death metal book of Death. I have a weakness for this solders and they don’t disappoint me even his year. Their recording is addictive, it doesn’t miss huge number of interesting ideas. I give it on the front places in my charts. I’m fascinated with energy and contagiousness, that I feel from each tone. This is the death metal flowing in my blood. Rough, furious, but also sharp and melodic. I have no other choise and I must praise and recommend this album. I have no comments. Death metal played in the way of old masters! Attack! Excellent stuff!


Tracklist:
1. Apito Final 
2. Sob a Luz Vermelha 
3. Canibalismo no Parque do Estado 
4. Ódio em Mim 
5. Emissário Fiel 
6. E Ele Não Pode Mais Amá-lá 
7. Estranho Feito de Fazer Amor 
8. Coração de Metal 
9. Countess Bathory (Venom cover) 
10. Iron Fist (Motörhead cover)

band:
Marcello Loiacono - Guitar
Mario César Dutra - Vocals
Paulo Mariz - Drums
Edu de Campos - Bass

Share this games :

TWITTER