DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pátek 28. září 2018

Home » » Recenze/review - SINSAENUM - Repulsion for Humanity (2018)

Recenze/review - SINSAENUM - Repulsion for Humanity (2018)



SINSAENUM - Repulsion for Humanity
CD 2018, earMUSIC



Člověk by řekl, že když si přečte složení muzikantů u kapely SINSAENUM, že si sedne na zadek a bude koukat v němém úžasu. Jenže tomu tak není, alespoň u mě. Mám rád death metal a i určité odnože blacku. Jejich vzájemné propojení potom poměrně často proháním ve svém přehrávači. Jenže "Repulsion for Humanity" je taková zvláštní deska. Nebolí mě. Je velmi dobře zahraná, se slušným zvukem, obyčejným obalem, který neurazí. Akorát neřeže. Pro mě osobně je přesně definicí slova solidní.



Největší (a vlastně jediný, ale zásadní) problém mám s nápady. Připadají mi na hraný styl až příliš "hodné". Album se vlastně dobře poslouchá, je takové příjemné. A to je právě věc, která mi vadí. Asi se už příliš dlouho pohybuji v podzemí a očekávám od kapel pořádnou smršť, kus nenávisti přetavené v hudbu. Nic takového na "Repulsion for Humanity" neslyším. Nahrávka pravděpodobně posbírá vysoká hodnocení ve spoustě časopisů. Ono je vlastně všechno v nejlepším pořádku, až jsem si říkal, že problém bude asi u mě. Jednoduše si sedím, poslouchám a nic moc. Jak říkám, solidní deska se vším, co k tomu patří. 


sumarizace:

SINSAENUM mě letos svojí novinkou "Repulsion for Humanity" nepřesvědčili. Najde se zde sice pár dobrých motivů, ale jako celek je album poměrně slabé. Mám pocit, že se SINSAENUM stále opakují a časem se dostavuje pocit prázdnoty. Nedokážu si skladby zapamatovat a dostat je do hlavy. Bohužel. Něco málo na mě funguje, ale zbytek je jen nuda. Kam se poděla agresivita? Kam dravost? Death blackeři SINSAENUM nahráli průměrné album, které bych hodnotil maximálně šedesáti procenty.


Asphyx says:


SINSAENUM didn't persuade me with their news "Repulsion for Humanity" this year. Even though there are a few good themes, but the album as a whole is rather weak. I feel that SINSAENUM repeat themself and after some time there is coming the feeling of emptiness. I can't remember the songs and get them in my head. Unfortunately. Something is well done, but the rest is just boredom. Where is the aggression? Where is ferocity? Death blackers SINSAENUM recorded an average album that I evaluated maximum of sixty percent.


Tracklist:
01. Repulsion for Humanity 05:02
02. Final Resolve 04:52
03. Sworn to Hell 04:40
04. I Stand Alone 05:42
05. Rise of the Light Bearer 03:51
06. Manifestation of Ignorance 06:43
07. Sacred Martyr 04:27
08. My Swan Song 08:16
09. Nuit Noire 04:40
10. Insects 04:50
11. Forsaken 09:25

band:
Frédéric Leclercq: guitar, bass, synth, vocals
Joey Jordison: drums
Stephane Buriez: guitar
Sean Zatorsky: vocals
Attila Csihar: vocals
Heimoth: bass


Share this games :

TWITTER