DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 23. října 2018

Home » » HENTAI CORPORATION x HORRIBLE CREATURES Tour - info

HENTAI CORPORATION x HORRIBLE CREATURES Tour - info


Oplzlý turné příšernejch spolků

Zanedbané metalové kuloáry, újmy na zdraví, novej merch a banda ořezávátek… Hentai Corporation obrazí na podzim 2018 pár štací a možná nechají překvápko i ve vašem obýváku.

Tuzemské rockové a metalové kuloáry už nějakou chvíli nezažily pořádný bordel a tak je čas to napravit. „Zlámaný haxny, nablito v álejích – tak to máme rádi,“ komentují Hentai Corporation chystanou podzimní tour.

Během ní se představí v šesti klubech, konkrétně v Děčíně, Teplicích, Berouně, Liberci, Prachaticích a v Praze, kde bude akce pod taktovkou Bigg Boss labelu a dnes již zavedenou značkou RADIKAL. Zároveň k těmto šesti akcím přidávají účast na festivalu Nouvelle Prague, jediným mezinárodním showcase festivalu v Čechách.


Na akce s sebou přiváží nový merch s oblíbenými želvuškami a kapelu, která jim bude sekundovat na čtyřech zastávkách. „Není to žádná banda ořezávátek, ale parádní thrash/death bandieren Horrible Creatures, a to nám dělá dobře na ču***a!,“ chválí si Hentai výběr společníků, kteří s sebou budou mít i balíček na drcení kostí, plus nové, dosud nevydané skladby.


ACHTUNG! Na koncertech bude poněkud netradiční pořadí – Hentai Corporation budou totiž v klubech hrát jako první, to znamená být včas na značkách a zůstat až do konce (nebo do zhebnutí, záleží na situaci), protože tohle budou divoký mejdany.

Termíny:
26. 10. 2018 – DĚČÍN / Garage + HORRIBLE CREATURES
03. 11. 2018 – PRAHA / Nouvelle Prague
23. 11. 2018 – TEPLICE / Knak + HORRIBLE CREATURES
24. 11. 2018 – BEROUN / Metro + HORRIBLE CREATURES
07. 12. 2018 – LIBEREC / Bunkr + HORRIBLE CREATURES
21. 12. 2018 – PRAHA / Café v Lese
28. 12. 2018 – PRACHATICE / Národní dům


Hentai Corporation je česká thrash-rock’n’rollová kapela z Prahy, fungující od roku 2005, známá výjimečnou formou svých živých vystoupení, nápaditými instrumentálními linkami a skvělým vokálem excentrického Radka Škarohlída. Během své existence tato formace získala pověst jedné z nejtalentovanějších a zároveň nejkontroverznějších kapel u nás. Do povědomí širší veřejnosti se kapela dostala kontroverzním videoklipem ke skladbě Equilibristic Brides z prvního studiového alba „The Spectre Of Corporatism: Starship Shaped Schnitzels From Planet Breadcrumbs Are Attacking A Giant Tree Monster Who Has A Vagina And Holds Hitler Hostage“ z roku 2013, které přesáhlo na serverech youtube a vimeo dohromady přes 1 milion zhlédnutí. Z video portálu YouTube bylo video pro závadnost obsahu staženo. Svůj úspěch a výjimečnost potvrdili při výběru Davidem Kollerem, k předělání a nahrání jeho skladby Až ti řeknu. Další zářezem se stalo jejich nové album Intracellular Pets, které kapela vydala netradičně pod nahrávací společností BIGG BOSS.

Kapela krom zmiňovaného studiového alba nahrála ještě EP Dr. Zaius (2011), singly Až ti řeknu na album coverů David Koller & Friends (2016), singl Neurol Machine (2012) a demonahrávky Fuck You Like a Chameleon (2008) a Mufta demo (2006).

Hentai Corporation hrají ve složení Radek Škarohlíd, Petr Škarohlíd, Zdeněk Šťáva, Matouš Duraj a Adam Novotný / David Tichý.

Horrible Creatures jsou relativně novým jménem, nicméně za dobu své zhruba čtyřleté existence stihli mnoho věcí. Krom vydání EP Depressive Hunt a debutového alba Pitfall, si například zasekundovali v pražském klubu Roxy s brazilskou legendou Soulfly, zahráli si na festivalech MetalGate Czech Death Fest, Fajtfest, Povaleč a dalších a projeli několik měst Německa, kde koncerty úspěšně vyprodali. Za pár let si tak stihli získat respekt a jméno po celé České Republice. Také si získali oblibu i u zahraničních kapel, jako například thrashových Lich King, Ultra-Violence, nebo tuzemských Malignant Tumour, či právě Hentai Corporation.

Jejich energická show a dravá hudba nenechá jednoho posluchače chladným a ačkoliv spadají Horrible Creatures do ranku thrash/death metalu, oblíbilo si je pro jejich rozmanitost i mnoho fanoušků modernějších odnoží metalu. Kromě momentálního křižování Česka, čeká kapelu první návštěva Polska v rámci účasti na KekFestu a nahrávání nové desky.

Odkazy

Kontakt

V případě jakýchkoliv dotazů, žádostí o rozhovory apod. se na mě neváhejte obrátit. Vielen dank!

František „Frank“ Fišer

+420 739 308 533

indiecorefrank@gmail.com
Share this games :

TWITTER