DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pátek 1. března 2019

Home » » Recenze/review - LACERATION - Remnants (2019)

Recenze/review - LACERATION - Remnants (2019)


LACERATION - Remnants
CD 2019, Unspeakable Axe Records

Čím jsem starší, tím víc mám raději hudbu, která je ohlodaná až na kost. Musí mě bolet, pálit, musí žhnout, být jako žhavé železo vylité do krku. Bez kudrlinek a příkras, až někam k základům stylu zvaného thrash, jdou i LACERATION z Kalifornie. Kapela, mlátící do toho způsobem Bay area. Samozřejmě, se špinavou příměsí pradávného deathu. Podobné záležitosti nemůžou ujít mé pozornosti, to se rozumí samo sebou.

Pokud máte rádi slovutné SLAYER, první alba SEPULTURY a METALLICY, tak neváhejte ani chvilku. Jedná se sice o kompilaci, o výběr toho nejlepšího, co kdy pánové od svého vzniku v roce 2006 stvořili, ale kope to opravdu řádně! Špinavej underground jak se patří. Hudba pro pamětníky, kteří ještě nezapomněli, jak má znít pravý nefalšovaný metal!


Líbí se mi, jak je album nazvučené, obzvláště basa lahodí mému uchu. Hlas jest správně špinavý, syrový. LACERATION plivou do ksichtu všem rádoby retro současným thrashovkám. Nepřinášejí, zaplať Satan, vůbec nic nového, řežou ostře, surově, s devastačním účinkem ve skladbách. "Remnants" je lahůdkou pro všechny, kdo kdysi na thrash metalu začínali a chtějí si osvěžit své vzpomínky. Tam, kde jiní rozvážně přemýšlejí a snaží se zahrát jakési nesmysly, kopnou LACERATION ještě víc do vrtule. Jsou prašiví, plesniví, jako dobře uleželé maso. Lámou kosti, drtí lebky, uctívají rychlost a energii. Pro mě osobně se jedná o kompilaci, která bude dlouhou dobu na předních místech v mé soukromé diskografii. Protože je opravdová, uvěřitelná, šílená, maniakální. Protože je THRASH! Člověk tráví dlouhé hodiny denně v přítomnosti živých - mrtvých lidí, tak proč neroztrhnout řetězy a pořádně si nezapařit! Smrt se neptá! Smrt poslouchá LACERATION! Klasika, která mě nikdy neomrzí.


sumarizace:

Přiznám se, že tolik energie, síly a skvělých melodií jsem nečekal. Legendární američtí thrasheři LACERATION na své kompilaci "Remnants" předvádějí v podstatě dokonalý thrash metal. Staří psi ukázali všem jak se to má pořádně dělat. Nedá se nic dělat, musím se této legendě poklonit až k zemi. "Remnants" je albem, kde si dávají rande melodie s elektrickou energií. Nahrávka doslova srší, září, pálí a neskutečně řeže! Vynikající album, které vás knock - autuje už v prvním kole! Skvěle! Bay area thrash metal té nejvyšší kvality! Hell!

Asphyx says:

I have to say that so much energy, strength and great tunes I didn't expect. Legendary American thrashers LACERATION on their new compilation "Remnants" present in fact perfect thrash metal. Old dogs showed everyone how should it be really done. There's nothing to do, I have to bow down this legend to the ground. "Remnants" is the album where tunes and electric power have a date. The recording sparkles, shines, burns and cuts unreal! Excellent album that will knock - out you in the first round! Great! Bay area thrash metal of the highest quality! Hell!

band:
Luke Cazares - Guitar/Vocals
Donnie Small- Lead Guitar
Corey Toleu - Bass
Michael Simon- Drums

Share this games :

TWITTER