DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 14. května 2019

Home » » Podporujeme nadaci SVĚTLUŠKA!

Podporujeme nadaci SVĚTLUŠKA!


Ahoj kamarádi, známí a všichni mí milí čtenáři. Doufám, že se vám daří dobře! 

Už jsem o tom přemýšlel dlouho. Jak čtenost mého blogu využít? Spousta lidí mě přemlouvá k reklamě, že bych si prý vydělal nějakou tu korunu. Jenže to by pak nebyl underground, ale klasický komerční web, kterých jsou stovky.  

Posílám každý měsíc peníze na nadaci Světluška. Když jsem kdysi vybíral, koho podpořit, padla mi do oka. Pracují v ní skvělí lidé a taky se to tak nějak samo nabízelo, už od svých dvou let totiž nosím na čtení, počítač, televizi, řízení auta brýle. Trpím tupozrakostí na jedno oko. Takže jsem strávil celé dětství až do 14 let se zalepeným jedním okem, rozkapaným a uslzeným. Jak já to tenkrát nesnášel. Přesto jsou pro mě oči obrovský dar. Stejně jako uši, které směřuji každý den do metalového undergroundu.

Kdysi dávno, ještě v dobách mého mládí, jeden můj kamarád přišel o zrak. Ošklivá nemoc a pak život v temnotě. Tehdejší lékařská věda mu nedokázala pomoci. Nevím, jak by dopadl dnes, ale nedávno jsem ho zase po letech potkal. S bílou hůlkou, černým labradorem. Nasmáli jsme se neskutečně, světlo v jeho nitru zůstalo. I jemu Světluška pomohla.

A mě se všechno sepnulo dohromady. Mám se dobře, jsem zaplať všichni svatí i nesvatí zdravý, tak proč neposlat každý měsíc pár stovek? Pokud tedy máte chuť, neváhejte, tohle má smysl! 
------------------------------------------------------------

Jak můžete pomoci

-----------------------
Sbirkové konto 
Připojte se k naší rodině pravidelných dárců. Konta Světlušky "DESET DEVÍTEK" 99999 99999/0100 nebo 888373888/0300 jsou otevřena po celý rok. I symbolický příspěvek se promění v konkrétní pomoc.  
Pomůžeme Vám při vyplnění trvalého bankovního příkazu k úhradě či vyplnění poštovní složenky. Prosím nezapomeňte vždy uvést na složence údaje o příjemci daru:  
Nadační fond Českého rozhlasu
Vinohradská 12
120 99, Praha 2 
Na požádání Vám vystavíme potvrzení o přijetí daru, které můžete uplatnit jako odečet při výpočtu základu daně z příjmu. 
----------------------------
Dárcovská SMS 
Vyberte si, zda chcete Světlušku jednorázově podpořit částkou 30 Kč, 60 Kč nebo 90 Kč. Podle toho zvolte text dárcovské zprávy a odešlete na číslo 87 777.   
DMS SVETLUSKA 30
DMS SVETLUSKA 60
DMS SVETLUSKA 90 
Cena DMS je podle zvolené varianty 30 Kč, 60 Kč nebo 90 Kč. Světluška potom obdrží 29 Kč, 59 Kč nebo 89 Kč.
Více informací o této službě naleznete na www.darcovskasms.cz
Pravidelná podpora DMSkou  
Světlušku můžete podpořit i pravidelnou dárcovskou smskou. Zvolte si částku 30 Kč, 60 Kč nebo 90 Kč, která se vám automaticky 1 x měsíčně strhne. Podle svého výběru napište text dárcovské zprávy a odešlete na číslo 87 777
DMS TRV SVETLUSKA 30
DMS TRV SVETLUSKA 60
DMS TRV SVETLUSKA 90  
Cena DMS je 30 Kč, 60Kč nebo 90 Kč za měsíc, podle vašeho výběru. Světluška obdrží 29 Kč, 59 Kč nebo 89 Kč. 
Trvalou DMSku můžete kdykoliv ukončit! Pro ukončení zašlete STOP SVETLUSKA na číslo 87 777. Více informací na www.darcovskasms.cz.  



QR kód
Přihlaste se přes smartbanking ke svému účtu a zvolte možnost platby QR kódem. Po načtení kódu se Vám vygeneruje platební příkaz ve výši 100 Kč, který pak odešlete na sbírkový účet Světlušky. Výši částky můžete upravit.


Věříme, že tento způsob usnadní Vám všem, kteří používáte smartbanking v mobilním telefonu, přispět do sbírky Světluška. 


zdroj:
Share this games :

TWITTER