DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

neděle 5. května 2019

Home » » Recenze/review - GOATKRAFT - Sulphurous Northern Bestiality (2019)

Recenze/review - GOATKRAFT - Sulphurous Northern Bestiality (2019)


GOATKRAFT - Sulphurous Northern Bestiality
CD/ LP 2019, Iron Bonehead

Bývají chvíle, kdy se ošklivé věci stávají krásnými. Spoustu lidí potěší pohled na trpícího, na hořící postavu upoutanou na hranici, na veřejnou popravu. Svět a myšlení většiny jedinců se za staletí příliš nezměnil. Představte si další inkvizici, další pronásledování nevinných. Zlo se probudilo, alespoň na nové desce norských GOATKRAFT. A stalo se na nějaký čas mým nehodným průvodcem. Pokud máte chuť na nihilistický black death metal toho nejhrubšího zrna, tak neváhejte. Shoříte na popel.

Žádné slitování, jen syrové, na kost ohlodané riffy, spousta špíny, monotónního zaříkávání a smrti. Pro někoho málo, pro jiného moc. "Sulphurous Northern Bestiality" je albem, které rozhodně nebude vyhovovat každému. Někdo bude až příliš znechucen a dostane strach.


Na počátku byl chaos a někdy v těch časech vzniklo i album "Sulphurous Northern Bestiality". Primitivní riffy, tlak, hnis a nenávist. Víc nehledejte, přirovnání k BLASPHEMY, BEHERIT, CONQUEROR, BLACK WITCHERY, se člověk nevyhne, i když zase na druhou stranu, proč vlastně ne. Dnes je každá kapela někomu podobná, jen si někteří ty staré již nepamatují. Berme to tak, že GOATKRAFT nehrají současný pozlátkový black metal, ale ten ryzí, pradávný, u kterého si podáte ruku s opravdovou smrtí. Jedná se samozřejmě o underground, o nechutnou výpověď o činech, kterých jsme my jako jedinci ve spojení se Satanem schopni. Máte jedinečnou možnost zažít při poslechu svět v podobě, o které se píše jen ve starých spisech. Apokalypsa začíná u každého z nás. Dílek po dílku, riff po riffu a nakonec zůstane jen beznaděj a strach. Nahrávku asi nebudu trápit v nekonečných smyčkách svého přehrávače, ale uznávám ji. Inferno!



Asphyx says:

GOATKRAFT na své první dlouhohrající desce působí jako vyslanci temnot! Album připomíná ozvěny ze samotného podsvětí. Nihilisticky znějící motivy, chorobný vokál, smrt ve vašich očích. Všechno tohle na novince naleznete. Doslova mě fascinuje zlá a ošklivá nálada celé nahrávky. Takhle nějak si představuji, že zní samotné peklo. GOATKRAFT se pohybují na hranici mezi naším a oním světem s morbidní elegancí. Hudba zde připomíná zápach zahnívajícího masa, zákeřnou nemoc, po které začnete hnisat zaživa. Je jako prasklý vřed, plný špíny a zkažené krve. Death/black metal, který vás přenese do záhrobí! Absolutní inferno!



GOATKRAFT are on their first full-length album like envois of darkness! The album recalls the echoes from the underworld itself. Nihilistic sounding themes, morbid vocals, death in your eyes. All these can you find on the new album. I'm fascinated by bad and ugly mood of the record. This is how I imagine sounds of hell. GOATKRAFT move on the border between our and other world with morbid elegance. The music here reminds the smell of rotting meat, insidious disease, because of you start to fester alive. It's like a ruptured ulcer, full of dirt and rotten blood. Death/black metal, which takes you to Hades! Absolute inferno!

TRACK STREAM:

Share this games :

TWITTER