DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 5. června 2019

Home » » Recenze/review - AGONY CONSCIENCE - The Contemplate (2018)

Recenze/review - AGONY CONSCIENCE - The Contemplate (2018)


AGONY CONSCIENCE - The Contemplate
CD compilation 2018, Bizarre Leprous Production

Jedním z nejzajímavějších soudních znalců, se kterým jsem měl možnost se setkat, byl lékař, který na místech násilných činů odhadoval průběh vražd ze skvrn rozstříknutých okolo mrtvoly. Bylo zajímavé sledovat, jak se dostával postupně do mysli vraha, jak jeho mozek počítal, odhadoval, vytvářel co nejpodobnější příběh. Vždy mi říkal, že mu hodně pomáhá hudba. Vím moc dobře, o čem hovořil.

Mám to hodně podobné, vezměte si třeba CD kompilaci českých psychedelických grinderů AGONY CONSCIENCE. Kapely, která již v devadesátých letech dokázala díky své hudbě vytvořit obrazy podobné snad jen představám lidí v krajních situacích. Jedná se přesně o ten kus hniloby, který na člověka působí postupně, polehounku, nahlodává jej a přetváří.




"The Contemplate" kompilací pro všechny šílené fanoušky, kteří ještě na tuhle smečku nezapomněli. Troufám si tvrdit, že pokud jste hrdým grinderem, případně uctívačem undergroundové extrémní hudby jako takové, tak by vám neměl chybět ve sbírce. Je to samozřejmě masakr, industriálně znějící grind death, u kterého je posluchač jen kusem hadru k vytření podlahy po pořádné pitvě. Pánové jdou za hranu, vždycky mám pocit, že už to rychleji a surověji nejde a ono nakonec ano. Určitě znáte oblíbenou scénu z hororů, kdy je krásná dívka přivázána na stůl, který se pomalu sune k obrovskému kotouči ostrých břitů. Slečna ječí, krev stříká, posluchač je nadšen. Tak přesně takové mám i pocity z "The Contemplate". Album se povedlo i po grafické stránce, všechno je opravdu syrové, jako krev rozstříknutá nad zohavenou mrtvolou. Pokud máte podobné masakry rádi, tak neváhejte, budete určitě spokojeni. 



https://bizarreleprous.bandcamp.com/album/the-contemplate
https://bandzone.cz/agonyconscience

Share this games :

TWITTER