DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 2. července 2019

Home » » Recenze/review - DAWN OF OBLITERATION - Ruins (2019)

Recenze/review - DAWN OF OBLITERATION - Ruins (2019)


DAWN OF OBLITERATION - Ruins
demo 2019, vlastní vydání

for english please scroll down

Mám to asi usazené někde hluboko ve své mysli. Možná je to tím, že jsem na podobné muzice vyrůstal. Pořád se hrozně rád přehrabuji v demonahrávkách, v undergroundovém podsvětí. Tuhle nahrávku mi doporučila Duzl. Máme hodně podobný vkus. Jsme death metaloví gurmáni, kteří často a rádi ochutnávají zkažené kousky shnilého masa. Poslala mi odkaz na německé DAWN OF OBLITERATION. Já tu teď sedím, venku žhne slunce, přesto si připadám, že jsem zavřen ve starých katakombách.

Přesně takhle nějak by to mělo vypadat! Kapela pochází z Hamburku, je složena z členů MORBITORY, CHAOSFRONT a DEVASTATOR. Má na svém kontě ještě stejnojmenné EP z roku 2013. Jedná se o hrubozrnný, temný smrtící kov, který zabíjí na potkání.



Vzpomínáte ještě na devadesátá léta, kdy světu vládly kapely jako PESTILENCE, ASPHYX, INCANTATION, OBITUARY, MASSACRE, DEATH a podobné? Také jste vyměňovali s kamarády kazety? Čekali dlouhé hodiny před obchodem, než otevřou a vy si budete moci koupit novou desku? Také jste nosili džínovou vestu posetou nášivkami? Také jste nekonečně dlouho diskutovali o novinkách? Tak přesně z té doby pochází i hudba DAWN OF OBLITERATION. Je stejně mrtvolně zkažená, opatřená skvělým morbidním zvukem (Rotten Stench Studios), obalem (Rotter), podobně pálí, žhne, drásá. Jedná se přesně o ten undergroundový death metal, který stále, i po tolika letech, hltám plnými doušky. Mám pocit, že kolem mě chodí dáma s kosou a čeká na vhodný okamžik, až do mě zasekne ostrou čepel. Skladby jsou opravdu velmi dobře napsané, mají v sobě drive, sílu, takový ten těžko popsatelný feeling, který odděluje dobré kapely od špatných. Přiznávám bez mučení, tahle demonahrávka mě opravdu baví poslouchat! Old school death metal s temně mokvajícím otiskem! Inferno!


Asphyx says:

I have it somewhere deep in my mind. Maybe it's because I grew up on that kind of music. I still love to rummage in demos, in the underground underworld. This record was recommended to me by Duzl. We have really similar music taste. We are death metal gourmets who often and like to taste spoiled pieces of rotten meat. She sent me a link to the German DAWN OF OBLITERATION. I'm sitting here now, the sun glowing outside and despite this I feel like I'm locked in the old catacombs. 

This is how it should look like! The band comes from Hamburg, is composed from members of MORBITORY, CHAOSFRONT and DEVASTATOR. They have also in discography EP from 2013. It is a coarse, dark, deadly metal which kills to meet. 

Do you remember the 1990s when bands like PESTILENCE, ASPHYX, INCANTATION, OBITUARY, MASSACRE, DEATH ruled the world? Did you also exchange tapes with your friends? Waiting long hours front of the store before they open and you can buy a new record? Did you also wear a denim vest with patches? Have you also been discussing infinitely long about nevelties? The music of DAWN OF OBLITERATION comes from exactly that time. It is just as deadly rotten, equipped with great morbid sound (Rotten Stench Studio), and great cover (Rotter), that album burning, glowing, scaring. It is precisely the underground death metal, which even after so many years, I swallow by full gulps. I feel like a lady with a scythe is walking around me and waiting for the right moment to get a sharp blade stuck in me. The songs are really very well written, they have drive, strength, such a hard-to-describe feeling that separates good bands from bad ones. I confess without torture, I really love to listening this demo! Old school death metal with a dark puffing print! Inferno! 


band:
Flupp (vocals - also Chaosfront), Rotter (drums - also Kein Hass da), Myers (bass - also Morbitory), Wolf (guitar - also Devastator), Michael (guitar - also Morbitory)

https://dawnofobliteration.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/Dawn-Of-Obliteration-240923269315542/
http://www.dawnofobliteration.de/
Share this games :

TWITTER