DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

čtvrtek 25. července 2019

Home » » Recenze/review - DISRUPTED - The Procrastination of Being (2019)

Recenze/review - DISRUPTED - The Procrastination of Being (2019)


DISRUPTED - The Procrastination of Being
CD 2019, Concreto Records

Říká se, že jsou lidé rozděleni na dvě skupiny, na lovce a oběti. Platí to tak od počátku věků a nic na tom nezměníme, stačí se rozhlédnout kolem sebe. Většinou číhám v záloze na svoji oběť, ale tentokrát jsem byl rozerván na kusy silnější šelmou. Zákon o zachování druhu, jsme nakonec jen zvířata, spoléhající se na svoje pudy a instinkty. V metalu je to alespoň výhoda, tedy pro mě. Mám rád, když z nahrávky cítím neurvalost, touhu hrát, rozsekat nás na malé kousky, 

Původním účelem mých stránek bylo a je podporovat kapely, o kterých si myslím, že by mohly zaujmout. Mexičtí death/thrasheři DISRUPTED mě postupně přinutili k dalším a dalším poslechům. Mají v sobě totiž vše potřebné pro zničující zážitek. Tahle deska pálí jako rozžhavené železo.


"The Procrastination of Being" je zkrátka přesně takovým tím druhem masakru, po kterém nezůstane jedno pravověrné oko bez krve. Skladby utíkají rychle, thrashe je zde opravdu požehnaně, ale je podpořen smrtícím kovem, což dělá dohromady opravdu smrtící koktejl. Krásně řezající je zvuk, album má opravdu v sobě spoustu tlaku. Songy jsou velmi dobře napsané, desku mě baví poslouchat. K tomu si připočtěte zajímavě řešený obal a máme tu najednou co do činění s hudbou, kterou si nelze neužít. Mám rád, když mě metal dokáže roztrhat na kusy a DISRUPTED to zvládají na výbornou. Nejedná se sice o nic převratného, ale nahrávka má v sobě rozhodně něco přitažlivého. Možná jiskru, temnou energii, nějakou tajnou esenci, nevím, ale užívám si ji plnými doušky. Je to jako polykat skelnou vatu, pařit do skonání světa, vytrhat si vlasy i s kořínky. Jsem lovec i oběť zároveň. Jsem metal samotný, jsem najednou fanoušek téhle smečky. Death thrashový úder přímo na solar plexus! Velmi dobře!


sumarizace:

"The Procrastination of Being" je temným poselstvím z onoho světa. Pokud bychom hledali nějaké vyslance záhrobí, museli bychom zákonitě narazit na mexické death/thrash metalisty DISRUPTED. Fascinuje mě přístup, jakých uchopila kapela staré smrtící pořádky, přetransformovala je to dnešní doby a stvořila album, které připomíná rozzuřené monstrum. Peklo opravdu existuje! Novinka těchto maniaků je toho jasným důkazem. Narovnejte prašivé kosti do úhledných hromad, otevřete dveře do záhrobí a povolejte nemrtvé! Mexičtí uctívači old school death/thrash metalu jsou opět zde! Řvou mocně, hlasitě a jejich hlas je podobný samotné Bestii. Skvělé nápady, temná a zlá atmosféra, naléhavost, dravost. Tohle všechno dělá z posledního CD DISRUPTED absolutně zahnívající záležitost. Album bylo nahráváno snad někde v podzemí, v opuštěných chodbách vedoucích do obrovské márnice. Old school death/thrash metal, který vás na věky prokleje! Smrt je při poslechu velmi blízko! Zlo přichází. Excelentní nahrávka!


Asphyx says:
"The Procrastination of Being" is a dark message from the world beyond. If you were looking for delegate from the world beyond you would have to find these Mexican death/thrash metal band DISRUPTED. I am fascinated by their attitude – they hold the old deadly orders transformed them into today´s world and made an album which sounds like an angry monster. The Hell is real! This album proves it. Line up your ashy bones into neat lumps, open the doors into the world beyond and call the undead! These Mexicians which worship old school death/thrash metal are back! They are screaming so powerfully and loudly! Their voice is like the Beast itself. Great ideas, dark and cruel atmosphere, immediacy, drive. This is what makes the new album by DISRUPTED something absolutely mouldy. The album was recorded in the underground in abandoned halls which lead into an enormous dead house. Old school death/thrash metal which will curse you forever! The Death is very close when you listen to this album! The evil is coming. Excellent record!


Tracklist:
01. The Procrastination of Being
02. Ancient Plague
03. Biological Regeneration
04. Urgency Revealed
05. Pungent Anxiety
06. Mechanical Consciousness
07. Sense of Emptiness
08. Asfixia
09. Downstairs


band:
Ed Darrell - Guitarra
Javier BG - Vocal
Luis Lara- Batería
Víctor Castro - Guitarra
Mauricio Contreras - Bajo


Share this games :

TWITTER