DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pátek 12. července 2019

Home » » Recenze/review - SUPERSTITION - The Anatomy Of Unholy Transformation (2019)

Recenze/review - SUPERSTITION - The Anatomy Of Unholy Transformation (2019)


SUPERSTITION - The Anatomy Of Unholy Transformation 
CD 2019, 20 Buck Spin

Mrtvolný pohled, děs v očích. Bledá tvář, ochablé údy. Postupný rozklad, živé mrtvé tělo. Jsi jako bez duše, říkali mi a odpovědi se nikdy nedočkali. Už dlouho jsem nemluvil, nebylo třeba, můj svět se odehrával ve zcela jiné dimenzi. Přeměna mého já v esenci špinavých stínů. Toulal jsem se mezi záhrobím a realitou, nasával ledově bolestivý vzduch. Při poslechu novinky amerických death metalistů SUPERSTITION to ani jinak nešlo. Byl jsem prokletý, zavržený, opuštěný a smrt si zase jednou vybrala svoji daň.

Nedávno jsem viděl člověka, kterému vylezly z tkáně na břiše červi. Kroutili se, z jeho shnilých dásní se ozýval bolestivý smích. Lidská troska, odsouzená vlastním přičiněním k nekonečným mukám. Poslech nahrávky "The Anatomy Of Unholy Transformation" ve mě vzbuzuje hodně podobné pocity. 



"The Anatomy Of Unholy Transformation" je deskou, která vychází ze stejných katakomb, ve kterých byla zrozena díla takových veličin jako TOTTEN KORPS, SADISM, OBSCURE BURIAL, MORBID ANGEL, NOCTURNUS, TORTURER, ATOMIC AGGRESSOR. Hudba je to nekompromisní, zákeřná, nihilistická, poznamenaná plesnivinou a chaosem. Každý riff bolí, pálí, žhne a devastuje mé mozkové buňky. Mysl je zasažena chorobou, která si říká SUPERSTITION. Slabé kusy při poslechu pravděpodobně odpadnou, případně zemřou strachy. Tady se řeže na přímo, bez zbytečností a póz. Kapela jde až na dřeň, do starých katakomb, do světa nekonečných stínů. Starodávné oldschool death metalové postupy, thrashový nářez, blacková temnota. To vše zamíchané v nechutném koktejlu smrti. Skvělé morbidní album! Smrt!


sumarizace:

Vezměte staré základy blacku, thrashe a death metalu, opatřete je mrtvolným zvukem, napěchujte je skvělými nápady a rovnice má jednoduchý výsledek s názvem SUPERSTITION. Letos bylo vydáno další pekelné svědectví o zlu, špíně, popraskaných kostech a rakvích, do kterých k ránu uléháme. Vynikající je nálada celé desky, která nejvíce připomíná asi noci strávené v márnicích plných tlejících těl. Absolutně chorobný je zvuk, o parádním coveru ani nemluvím. "The Anatomy Of Unholy Transformation" je albem, které se nebývale povedlo. Je hodně znát, že za ním stojí muzikanti, kteří znají peklo jako svoje vlastní boty. Fascinuje vás nářek nemrtvých a prokletých? Užíváte si rádi atmosféru plnou hnisu, rouhání, krutosti a smrti? Potom jste zde správně. Možná se jednou rozpadnu v prach a můj popel rozpráší po lesích, ale podobné hudby se nikdy nevzdám. Skvělý black thrash death metalový obřad! Inferno!

Asphyx says:

Take the old basics of black, thrash and death metal, give them a deadly sound, cramp them up with great ideas, and the equation has a simple result called SUPERSTITION. This year, another hellish testimony about the evil, dirt, crushed bones and coffins where we used to lie in the morning, was released. The mood of the whole record is excellent. It reminds me the most the nights spent in the morgue full of smoldering bodies. The sound is an absolutely morbid, I'm not even talking about the great cover art. "The Anatomy Of Unholy Transformation" is an unusually successful album. It's evident that behind the music are the musicians who know hell as their own shoes. Are you fascinated by the wailing of the undead and cursed? Do you enjoy the atmosphere full of putridity, blasphemy, cruelty, and death? Then you are right here. Maybe once I'll turn into the dust, and my ashes will be dispersed in the woods, but I'll never give up of this music. A great black thrash death metal ceremony! Inferno!


TRACKLIST
1. Unholy Transformation Pt. I (1:16)
2. Highly Attuned Beasts Of The Dark (4:09)
3. Spiritual Sunderance (5:12)
4. Unholy Transformation Pt. II (0:45)
5. Passage Of Nullification (4:48)
6. Torn In The Outer Lands (4:33)
7. Unreclaimed Blood (Phantom Swarm) (5:06)
8. Unholy Transformation Pt. III (1:10)
9. Charnel Pleasures (7:21)

Share this games :

TWITTER