DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pátek 2. srpna 2019

Home » » Recenze/review - ZOMBIFIED - Whom the Gods Notice They Destroy (2019)

Recenze/review - ZOMBIFIED - Whom the Gods Notice They Destroy (2019)


ZOMBIFIED - Whom the Gods Notice They Destroy
CD 2019, vlastní vydání

Nevím, kolikrát jste spadli na úplné dno, ale představte si, že už máte všeho dost. Stoupnete si nad hlubokou jámu, celí roztřesení a s obrovským strachem ve svém nitru. Kolem chodí davy, každý vás povzbuzuje, aby měl lepší prchavý záběr na svém mobilu. Už ani před smrtí nemá dnes nikdo úctu, důležitý je počet zhlédnutí. Vybodni se na to, život je moc vzácný na to, aby se dal jen tak zahodit. Zvedni hlavu, pošli všechny do prdele a poslouchej poctivý death metal.

Britští ZOMBIFIED nepřinášejí do záhrobí pranic nového, ani zajímavého. Jedná se vlastně o takové to obyčejné album, které ocení jen pár věrných a zbytku bude zcela jedno. Přesto jsem se rozhodl o něm napsat pár slov. Všechno přece nemusí být dokonalé, úžasné. Je to zkrátka taková obyčejná zombie apokalypsa. Nic víc, nic méně. 



"Whom the Gods Notice They Destroy" je deskou po okraj narvanou klasickými postupy, smrtí, thrashem, spoustou odkazů na slavnější předky. Dělají to tak dnes všichni a kdo ne, tak lže jako když tiskne. Tady mi bohužel přijde navíc slabý zvuk, obal také nepatří k nejlepším a nápady? Já vím, že tradice se mají ctít, ale když ono mě to příliš nebaví. Prostě si nikdy nezačnu podupávat nohou, nikdy nechci bouchnout do stolu. Nemám strach, ani mě nic nebolí. Ne že by to bylo všechno celé špatně, pár dobrých momentů se najde, ale je to žalostně málo. Vždycky čekám, těším se na nějaký zvrat, zajímavost, něco, co mě přikove k zemi a ono nic. Recenze se pro mě pak stává poměrně těžkou záležitostí, já bez jakýchkoliv emocí psát neumím. Album mě neštve, neuráží, není mi ničím protivné, je mi tak nějak jedno. Je to velká škoda, protože občas zaslechnu malou naději. Bohužel je to žalostně málo. Škoda, snad příště. 


sumarizace:

"Whom the Gods Notice They Destroy" je obyčejným death metalovým albem. Nápady jsou zde v jednotlivých skladbách stále stejné, nevýrazné a pořád se opakují. Nějak nevím, co si s nahrávkou počít. Vadí mi nevýrazný zvuk, divná produkce a průměrný zpěvák. Možná to bude znít ode mě troufale, ale já jsem si toho příliš dobrého pro sebe nenašel. Snažil jsem se, ale pokaždé jsem byl doslova umlácen nudou. Nevím, jakým směrem chce kapela kráčet v budoucnu, ale pokud bude jejich další album ve stejném stylu, asi nebudu mít ani chuť si ho pustit. Nemám nic dalšího, co bych dodal. Průměrné death metalové album, které ve mně nezanechalo vůbec nic. Škoda, snad příště.


Asphyx says:

"Whom the Gods Notice They Destroy" is an ordinary death  metal album. The ideas are the same in the songs all over again and they are tame and repetitive. I do not know what to do with this record. I don´t like the undistinguished sound, weird production and an average singer. It may sounds boldly but there is nothing good for me. Although I tried, the album always smashed me with boredom. I don´t know which way will this band be going in the future. But if their next album is the same as this one I don´t want to listen to it. There is nothing more to say. An average death metal album which didn´t leave a thing in my head. Shame…maybe next time.


TRACKLIST
01. Paintings of a Dead World
02. The Myrmidon
03. Absolute Vermin
04. Under the Pale Moonlight
05. Parasitic Conquest
06. The Diminishing Light
07. For Me Now
08. Whom the Gods Notice They Destroy

band:
Chris Brady - Bass & Vocals
Jamie McClenaghan - Guitar
Adrien Crozet - Guitar
Gary Beattie - Drums

Share this games :

TWITTER