DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 25. září 2019

Home » » Recenze/review - INFIRMITY - Descendants of Sodom (2019)

Recenze/review - INFIRMITY - Descendants of Sodom (2019)


INFIRMITY - Descendants of Sodom 
CD 2019, Lost Apparition Records

Pracuji s mrtvými těly již dlouhá léta a vždycky mě zajímalo, jestli existuje život po životě. Vím moc dobře o stavech, které následují mezi bytím a smrtí, kdy duše bloudí v jiné dimenzi. Znám moc dobře postupy hnití lidských tkání. Pomalý rozpad, vše mám zaznamenáno a pokud by byl zájem, tak mohu předat dál. Po smrti není nic, jen prázdnota. S tím jsem si absolutně jistý. Žádné nebe ani peklo, jen červi, tma a nicota. I když, existují situace, kdy pochybuji. Třeba ve chvílích, když poslouchám novou desku amerických INFIRMITY.

Tahle parta z Los Angeles se mi trefila přesně do vkusu. Hraje totiž death metal, okořeněný notně thrashem. Taky chladem, temnotou a smrtí. Skladby jsou až honosně vystavěny, nahlodávají, řežou a pálí, postupně se mi usazují v hlavě a dělají tam paseku. Že by opravdu něco neznámého po smrti existovalo? 



"Descendants of Sodom" je albem po okraj narvaným poctivým smrtícím kovem a thrashem ve stylu DARK ANGEL, SLAYER. Deska je to velmi dynamická, našlapaná a abych pravdu řekl, tak se hrozně dobře poslouchá. Jedna zajímavá melodie střídá druhou, všechno odsýpá s krutou samozřejmostí. INFIRMITY nejsou jen kopií dříve slyšeného, ale přidávají také kus sebe, svých nápadů. Hrají si s náladami, emocemi, jsou staří a svěží zároveň. Na to, že se jedná teprve o první dlouhohrající desku, si nevedou rozhodně špatně. Vše se odehrává převážně ve středním tempu, songy hezky gradují a troufám si tvrdit, že všichni old schooloví posluchači by mohli být spokojení. Nahrávka není samozřejmě dokonalá, občas se nechávají pánové až moc unést a slušelo by se některé nápady trošku zkrátit, ale jako celek se řeže převážně ostrou stranou nože. Nehledejte zde nic novátorského, ani objevného, ale když já si pořád myslím, že hudba se má poslouchat hlavně srdcem. Death thrash metal, který otevírá staré rány! Velmi dobře!



sumarizace:

Američané INFIRMITY hrají pravý nefalšovaný a neurvalý death/thrash metal, ušpiněný thrashem. Syrový zvuk, maniakální výraz. Krutost, víra ve zlo, ortodoxní nasazení. To všechno pánové umí a i na novince "Descendants of Sodom" se pohybují s perfektní řemeslnou zručností. Navíc si přidejte chorobami nasáklé nápady a budete uhranuti stejně jako já. 

INFIRMITY předkládají klasický death/thrash metal staré školy přesně tím způsobem, jakým rád a často umírám i já. Samozřejmostí je skvělá produkce i obal. "Descendants of Sodom" je albem, které asi nejvíc připomíná rozkládající se mršinu. Tvář v poslední křeči, střeva vytahaná všude kolem. Cítíte ten zápach? Vítejte u poslechu desky, která je obřadem pro vyvolávání temných sil. Skladby mě bolí, drásají, trhají na kusy. Jsou jasnou odpovědí na otázky smrti. Death/thrash metalové album, které pálí jako černý oheň!


Asphyx says:

The American band INFIRMITY plays the real and rough death metal, dirty with thrash. Raw sound, maniac expression. Cruelty, belief in evil, an orthodox deployment. Those gentleman know what they are doing and the new album "Descendants of Sodom" shows their perfect craft abilities. In addition, add ideas filled with diseases and you will be cursed just like me.

INFIRMITY presents the classic death/thrash metal from the old school in the way I like to die.  Of course they have a great production and cover. "Descendants of Sodom" is an album which the most reminds a decaying carcass. The face in the last cramp, the intestines are drawn all around. Do you smell it? Welcome to the listening to an album which is a ceremony for evoking dark forces. The songs hurt me, trample, and tear me into pieces. They are the clear answer to the question of death. Death/thrash metal album which burns like a black fire!

Line-Up
Kevin Lowery - Guitar / Vocals
Daniel Shultz - Guitar / Vocals
Zachary Ramirez - Drums
Brent Gore - Bass

Instagram: @Infirmityband
Share this games :

TWITTER