DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

sobota 23. května 2020

Home » » Recenze/review - PUTRID PILE - Revel in Lunacy (2020)

Recenze/review - PUTRID PILE - Revel in Lunacy (2020)


PUTRID PILE - Revel in Lunacy
CD 2020, Sevared Records

for english please scroll down

Brutálně death metalový maniak Shaun LaCanne je zde znovu po 4 letech, aby vám pořádně pročistil mozkové závity. Nevím, jak jste na tom s tímhle stylem, ale já jej mám rád v syrovější podobně. Moc nemusím různé technické finesy, raději pořádná jatka, surová, zkaženou krev, maso, které visí na hácích a kývá se do rytmu. PUTRID PILE jsou opět tradičním masakrem, jak vystřiženým ze starých shnilých učebnic. 

Pro někoho bude deska nezáživná, jiný bude hovořit o albu roku. Osobně to mám tak někde na půli cesty. Novinku "Revel in Lunacy" mě baví opravdu poslouchat, je pro mě jakýmsi relaxem, ale musím na ni mít náladu. Ale to já na podobné nahrávky vždycky. 




Na "Revel in Lunacy" je vidět a slyšet, že byla nahrána od srdce. Shaun LaCanne je zkrátka starý poctivý řezník, který tu káru shnilého masa táhne sám. Stylově se stále pohybujeme ve stejných vodách jako třeba takoví DEVOURMENT, INSIDIOUS DECREPANCY, SKINLESS, VIRAL LOAD, PROSTITUTE DISFIGUREMENT, AMPUTATED, LIVIDITY, FLESHGRIND, GORGASM. Album má potřebnou sílu, tlak, délku tak akorát (33 minut) a tak nestihne nudit. Samozřejmě, je to jako vždycky, musíte mít uši uzpůsobené pro podobné prasárny, nesmíte v podobné hudbě hledat něco navíc. Vyhnete se tak zklamání. V závěru jde o to, pořádně zapařit, skočit do vroucího kotle. Je to jako zabijačka, od té také nečekáte, že bude jiná, zvláštní, zajímavá. Vyhledáváte ji právě proto, abyste si odpočinuli, pročistili hlavu a pořádně zamávali hlavou. O "Revel in Lunacy" vím, že si ji budu určitě občas rvát do uší. Nebude asi mým nejoblíbenějším albem roku, ale uznávám dobré řemeslo. A to je mnohdy víc, než zbytečné hledání čehosi. O zvuku, obalu a podobných záležitostech netřeba mluvit. Shaun LaCanne je profík, který ví, co dělá. Koneckonců, poslechněte si sami. Brutální death metal s krvavým otiskem!



sumarizace:

PUTRID PILE nám letos předkládají pořádně hnilobný náklad syrového masa. Brutální death metal v jeho klasické podobě zde zní velmi chytlavě a napínavě. Tradiční riffy, surový zvuk, houpavý rytmus dělají z nahrávky pořádně krvavou hostinu. Vítejte na zakázaných jatkách. Mistr řezník Shaun LaCanne zvládá svoje řemeslo nadmíru dobře. Nečekejte nic převratného, ale dobrou práci, kterou tenhle maniak opravdu umí odvést. Po stěnách stéká krev, někdo zase přinesl motorovou pilu a všichni amatérští patologové se usmívají. Dneska mají svůj velký den. Hudba je vhodná pro pitevní sály, pro operace bez narkózy i pro všechny ty, kdo se rádi bojí u hororů. Skladby doslova mokvají, cáká z nich hnis a morbiditě se meze nekladou. Osobně jsem si tenhle syrový death metal užil dosytosti. Pokud máte rádi tradiční hodnoty ve smrtícím kovu, buďte vítáni. Dobrá a pořádně krvavá deska, která se opravdu povedla!


Asphyx says:

PUTRID PILE gives us a very purid load of a raw meat this year. The brutal death metal in its own classic form which sounds very catchy and dramatic. Traditional riffs, raw sound, swing rhythm makes those records very bloody dinner. Welcome to forbidden slaughterhouse. The mister butcher Shaun LaCanne know very well how to do their job. Do not expect anything special or unusual, however this is a very good piece of work. There is a blood running down the walls, someone brought a chainsaw again and all of the amateur pathologists are smiling. Today is their big day. This music is great for a dissecting room, for operation without an anesthesia, for everyone who likes to be scared while watching horrors. These songs are weeping, there is a lot of septic and there are no boundaries in case of morbidity. I really enjoyed this raw death metal. If you like the traditional merits in death metal, you are welcome. Good and very bloody album which is very good!


Tracklist:
01. Death Waits for No One
02. Devilish
03. Gore and More
04. Savage Lust for Blood
05. Cunt Kebab
06. Bonedigger
07. Fit Subject for a Murder
08. Half-Ghoul
09. Starving for Your Blood
10. No Rest for the Wicked
11. I'd Rather Have You Dead

Share this games :

TWITTER