DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 28. prosince 2022

Home » , , , , , , , , , , , , , » Recenze/review - THE FUROR - Head Full of Hell (2022)

Recenze/review - THE FUROR - Head Full of Hell (2022)


THE FUROR - Head Full of Hell
CD 2022, Bitter Loss Records

for english please scroll down

Pokud nahlédnete na druhou stranu, na onen svět, tak uvidíte pouze špínu, hnis a absolutní zlo. Ráj je jen představa v hlavách naivních ovcí. Existuje pouze peklo. Občas se objeví v podobě války, šílenství nebo v hlavách některých jedinců, u nás, na zemi. Je nutné o něm mluvit, je potřeba o něm hrát. Mám rád black death metal, který smrdí sírou, s chutí si vždy poslechnu novinku od australských THE FUROR. Vždy se jedná o opravdový, reálný obřad. O negaci všeho dobrého.

A také o muziku, která vás svojí silou přikove na zeď. Budete odporovat, bát se, mít noční můry, ale nakonec stejně shnijete ve studené zemi a vaše duše bude navěky trápena démony. Smrt si zase jednou dává rande se Satanem. Obřad může začít. Poslouchejte hodně nahlas!


Morbidní básnící se zmítají v křečích. Už několik dní neustále dokola obětují svůj život. Za černý, smrtící kov. Ano, THE FUROR jsou nekompromisní, neznají slitování. Jdou na to podobným způsobem, jako jejich kolegové ve zbrani IMPIETY, BELPHEGOR, BEHEMOTH, RAVAGER, BESTIAL WINDS, REVENGE. Ohně hoří jasným plamenem. Satan sedí na svém trůnu a kolem jeho nohou se plazí jedovatí hadi. Asi už víte, jak zemřete. Za zvuků "Head Full of Hell", prokletí a zničení. Na téhle mši jsou kříže obráceny směrem dolů, svěcená voda se vaří a pentagramy září do tmy. Muži v kápích, nahé ženy, celé album připomíná starodávný rituál, zlý a ošklivý ze své podstaty. Existuje ještě jeden svět, stejně smradlavý a špatný, jako ten náš, ale hraje se v něm jen ta nejlepší a nejhlasitější hudba. Australané zde museli nahrávat, protože novinka má masivní, hutný a syrový zvuk. Praskají u něj kosti tlakem a lebky pukají v děsivých rytmech. Určitě jste někdy navštívili místa, na kterých jste se cítili divně, byli jste neklidní a věděli jste, že se na nich stalo něco ošklivého. Staré domy po krvavých vraždách, hroby za hřbitovní zdí. Popravčí kopec s dřevěnou šibenicí. Stejné emoce cítím i z  "Head Full of Hell". Je to válka s nebem a je doufám jasné, kdo vyhrává. Ano, THE FUROR! Bestiální black death metalové prokletí!


Asphyx says:

If you look on the other side, on the other world, you will see only filth, pus and absolute evil. Paradise is a fantasy in the heads of naive sheep. There is only hell. Sometimes it appears in the form of war, madness or in the minds of some individuals, here on earth. It has to be talked about, it has to be acted out. I like black death metal, which smells of sulfur, I always enjoy listening to new music from Australia's THE FUROR. It's always a real, real ceremony. The negation of all that is good.

And music that will drive you up the wall with its power. You'll resist, you'll fear, you'll have nightmares, but in the end you'll rot in the cold earth and your soul will be tormented by demons forever. Death is once again making a date with Satan. The ceremony can begin. Listen very loudly!


Morbid poets are convulsing. They've been sacrificing their lives over and over for days. For black, deadly metal. Yes, THE FUROR are uncompromising, they know no mercy. They go about it in a similar way to their fellow comrades in arms IMPIETY, BELPHEGOR, BEHEMOTH, RAVAGER, BESTIAL WINDS, REVENGE. The fires burn brightly. Satan sits on his throne, and poisonous serpents slither around his feet. You probably already know how you're gonna die. To the sound of "Head Full of Hell", curses and destruction. At this mass, the crosses are upside down, the holy water is boiling and the pentagrams glow in the dark. Hooded men, naked women, the whole album is reminiscent of an ancient ritual, evil and ugly by its very nature. There is another world, just as smelly and bad as ours, but only the best and loudest music is played in it. The Australians must have recorded here because the new music has a massive, dense and raw sound. It cracks bones with pressure and skulls crack with terrifying rhythms. I'm sure you've visited places where you've felt strange, you've been unsettled and you knew something nasty had happened. Old houses after bloody murders, graves behind cemetery walls. The execution hill with the wooden gallows. I feel the same emotion from "Head Full of Hell". It's a war with heaven, and I hope it's clear who's winning. Yes, THE FUROR! A beastly black death metal curse!


about THE FUROR on DEADLY STORM ZINE:
Share this games :

TWITTER