DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pondělí 4. března 2024

Home » , , , , , , , , » Recenze/review - CERCENATORY - Goresphere (2024)

Recenze/review - CERCENATORY - Goresphere (2024)


CERCENATORY - Goresphere
CD 2024, Comatose Music

for english please scroll down

Poslední roky se zvýšil počet mrtvol, které musím během noci spálit. Nevím, co se to děje, ale připadá mi, že se svět změnil. Všichni se dívají jenom do obrazovek, odtrženi od reality. Nakaženi nenávistí pomalu hnijí zaživa. Takové tělo poznáte hned. Je v podivné křeči, s mozkem uvařeným ve vlastní šťávě. Ještě, že existují brutální death metalové kapely, které dokáží zničit vaši mysl. Kolumbijští CERCENATORY patří rozhodně mezi ně. Již to několikrát potvrdili svojí předchozí muzikou.

Je to krutý a syrový masakr. Jejich nové album lze přirovnat snad jen k návštěvě kdysi opuštěných jatek, které již dávno nepopravují zvířata. Stala se místem, kde se scházejí šílené bestie, aby mučily, aby ubližovaly svým bližním. Zlo má mnoho podob a je vždy skvělé, když jej někdo dokáže znázornit a definovat hudbou. Novinka má v sobě obrovský tlak a energii. Vystřelí vám mozek z hlavy. 


"Goresphere" je nahrávkou, která je volně inspirována kapelami typu CANNIBAL CORPSE, SKINLESS, PROSTITUTE DISFIGUREMENT, SUFFOCATION, SKINLESS, DEVOURMENT. Jedná se samozřejmě o velmi agresivní, nekompromisní materiál, který vás ihned přikove na zeď. Budete zavřeni v hnusné a špinavé kobce. Zatímco budou patologové brousit své skalpely, budete přemýšlet nad tím, proč? Jenže zvrácené myšlenky nelze vysvětlit. Pokud vám bude připadat tato hudba nechutná a šílená, tak si pusťte večerní zprávy a uvidíte, že realita bývá ještě drsnější. Jsem rád, když se setkám s kapelami a jejich tvorbou, které umí zhudebnit násilí a smrt. V dnešní době spousty zbytečných informací pro mě bývají podobná setkání zcela očišťující. Dovedu si představit malý klub, narvaný k prasknutí divokými fanoušky. CERCENATORY začnou hrát a zůstane po nich jenom spálená země. Stál bych uprostřed davu a nasával energii. Té totiž tahle smečka předkládá obrovské množství. Ocení ji možná jenom opravdoví příznivci stylu, ale pro ně se zde hraje především. Ostatní možná budou vyděšeni jejich syrovým nátlakem. Myslím si, že je to tak jenom správně. Všichni víme, že svět dokáže být někdy pěkně hnusné místo k životu. Je samozřejmě lepší o tom jenom poslouchat a potom se v klidu domova napít piva. Nicméně, líbí se mi způsob, jakým tahle smečka prašivých psů přistupuje k hudbě. Jsou vždy odhodláni zabíjet svými riffy, údery bicích i guturálním vokálem. Poslední roky se zvýšil počet mrtvol, které musím během noci spálit. Nevím, co se to děje, ale připadá mi, že se svět změnil. Všichni se dívají jenom do obrazovek, odtrženi od reality. Nakaženi nenávistí pomalu hnijí zaživa. Měli by si pustit "Goresphere"Brutální death metalový masakr, který doporučuje deset z deseti patologů! Mokvající kus shnilého masa!


Asphyx says:

In recent years, the number of corpses I have to burn during the night has increased. I don't know what's going on, but it seems like the world has changed. Everyone's just staring at screens, disconnected from reality. Infected with hate, they're slowly rotting alive. You'll know a body like that right away. It's in a strange spasm, with a brain cooked in its own juices. Good thing there are brutal death metal bands that can destroy your mind. Colombia's CERCENATORY are definitely one of them. They have already confirmed it several times with their previous music.

It's a cruel and raw massacre. Their new album can perhaps only be compared to a visit to a once abandoned slaughterhouse that no longer repairs animals. It has become a place where mad beasts gather to torture, to hurt their fellow man. Evil takes many forms and it's always great when someone can represent and define it through music. The novelty has a tremendous pressure and energy to it. It will blow your brains out.


"Goresphere" is a record that is loosely inspired by bands like CANNIBAL CORPSE, SKINLESS, PROSTITUTE DISFIGUREMENT, SUFFOCATION, SKINLESS, DEVOURMENT. It is of course a very aggressive, uncompromising math that will immediately nail you to the wall. You will be locked in a filthy and dirty dungeon. While the pathologists sharpen their scalpels, you will wonder why? But twisted thoughts cannot be explained. If you find this music disgusting and insane, just watch the evening news and you'll see that reality is even harsher. I'm happy to encounter bands and their work that can set violence and death to music. In this day and age of a lot of useless information, I find such encounters quite cathartic. I can imagine a small club packed to bursting with wild fans. CERCENATORY start playing and all that's left is scorched earth. I would stand in the middle of the crowd and soak up the energy. Because this pack presents a huge amount of it. It may be appreciated only by true fans of the style, but that's who it's primarily played for. Others may be intimidated by their raw pressure. I think that's only right. We all know the world can be a pretty ugly place to live sometimes. Of course, it's better to just hear about it and then have a beer in the comfort of your own home. However, I do like the way this pack of mangy dogs approach music. They are always determined to kill with their riffs, drum beats and guttural vocals. The last few years have seen an increase in the number of corpses I have to burn during the night. I don't know what's going on, but it feels like the world has changed. Everybody's just staring at screens, disconnected from reality. Infected with hate, they're slowly rotting alive. They should put on "Goresphere"! A brutal death metal massacre recommended by ten out of ten pathologists! A soggy piece of rotten flesh!


Tracklist:
01. Devoured By Shadows : Annales Imminentis Exilium (Intro) 
02. Inquisitor Vortex Soul Torturing 
03. Through The Deep Thoughts Of Tartarean Sadistic Cannibalism 
04. He, Who Stands Upon Holy Corpectomies 
05. Into The GoreSphere 
06. Infernal Festival Of Lecherous Dismemberment 
07. Crucified, Gutted, Desecrated 
08. Macabre Trepanation Orgy In Hell's Dungeons 
09. Abyss Of Impaled Religious Incandescent Torches 
10. Phalaris Bull Seraphic Extermination & Infinite Carnage



Share this games :

TWITTER