DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 8. května 2024

Home » , , , , , , » Recenze/review - FULL OF HELL - Coagulated Bliss (2024)

Recenze/review - FULL OF HELL - Coagulated Bliss (2024)


FULL OF HELL - Coagulated Bliss
CD 2024, Closed Casket Activities

for english please scroll down

Někdy si připadám, že jsem svázaný a bezmocný. Ze všech stran na mě útočí lži a přetvářka. Zarývají se mi postupně do mozku, ocitám se pomalu na hranici šílenství. Potřebuji dávku nějaké extrémní, šílené muziky. Něco, co mi obrazně vystřelí mozek z hlavy, něco, u čeho mi bude krvácet z uší. Možná nás jednou najdou, jak sedí naše mrtvoly vyděšené i po smrti. S telefony v rukou.

Dnešní svět je, stejně jako vždycky byl, náročný a děsivý. Záleží na každém z nás, na naší povaze. Ztratili jsme základní pud sebezáchovy. Nebo ne? Nezbývá nic jiného, než si narvat novou desku FULL OF HELL pod tlakem do hlavy. Nechat si mozek poškodit ostrými riffy, maniakálním vokálem i bicími, u nichž každý úder bolí, jako hřeb zatlučený do vaší lebky. Masakr!


I letos je to extrém, které mnohé vyděsí. Je to tak dobře, tohle je hudba pro silné jedince, pro lidi, kteří se rádi nechávají unášet na krvavých vlnách šíleného tornáda riffů. Skladby mají temnou a děsivou atmosféru. Přikovají vás na zeď, rozsekají na malé kusy. Jakoby mě opravdu někdo zavřel do starého sklepení a pomocí nahrávky "Coagulated Bliss" na mě prováděl stejné pokusy, které se provádějí i na zvířatech. Tohle je hudba z jatek, z piteven, z patologických sálů, z domů plných šílenství. Skladby jsou doslova nasáklé chorobami. Stačí jen přidat hlasitost a vředy samy popraskají. Svět má i svoji temnou stránku, před kterou zavíráme oči. FULL OF HELL vytáhli na povrch spoustu zkažených myšlenek. Okořenili je hromadou svých nápadů, surovým, drsným zvukem a podávají vše na víku od rakve. Chcete si nechat rozdrásat obličej do krve? Tak potom neváhejte ani chvilku. Hraje se zde pro vás i pro všechny fanoušky třeba takových NAILS, TRAPM THEM, PIG DESTROYER, NAPALM DEATH, PRIMITIVE MAN, THOU, ALL PIGS MUST DIE, THE BODY. Až budeš stát jednou v koupelně se žiletkou v ruce, neřezej svoje žíly. Poslechni si raději tuhle desku a uvidíš, že se ti uleví úplně stejně. Pánové nadále posouvají hranice a překračují je svým nezaměnitelným způsobem. Nezbývá nic jiného, než přidat hlasitost a shořet v pekle. Někdy si připadám, že jsem svázaný a bezmocný. Ze všech stran na mě útočí lži a přetvářka. Zarývají se mi postupně do mozku, ocitám se pomalu na hranici šílenství. Potřebuji dávku nějaké extrémní, šílené muziky. Něco, co mi obrazně vystřelí mozek z hlavy, něco, u čeho mi bude krvácet z uší. Masakrující grindcore, powerviolence, noise death metal, který vás rozemele na prach! Lavina černé energie!


Asphyx says:

Sometimes I feel tied down and helpless. Lies and dissimulation assault me from all sides. They're slowly digging into my brain, and I'm on the verge of madness. I need a dose of some extreme, crazy music. Something that will figuratively blow my brains out, something that will make my ears bleed. Maybe one day they'll find us sitting our dead bodies scared even after death. With phones in their hands.

Today's world is, as it always has been, challenging and frightening. It depends on each of us, on our nature. We've lost the basic instinct for self-preservation. Haven't we? We have no choice but to cram the new FULL OF HELL record into our heads under pressure. Let your brain be damaged by the sharp riffs, the maniacal vocals and the drums, where every beat hurts like a nail driven into your skull. Massacre!


Again this year, it's an extreme that will scare many. It's just as well, this is music for strong individuals, for people who like to get carried away on the bloody waves of a crazy tornado of riffs. The tracks have a dark and eerie atmosphere. They'll nail you to the wall, chop you up into little pieces. It's as if someone really locked me in an old basement and used the recording of "Coagulated Bliss" to perform the same experiments on me that are performed on animals. This is music from the slaughterhouse, the autopsy room, the pathology room, the madhouse. The songs are literally soaked in disease. Just turn up the volume and the ulcers will burst. There's a dark side to the world that we turn a blind eye to. FULL OF HELL have brought to the surface a lot of corrupted thoughts. They've spiced them up with a bunch of their own ideas, a raw, gritty sound and served it all up on a coffin lid. Want to get your face bloodied? Then don't hesitate a moment. Playing here for you and for all fans of such as NAILS, TRAPM THEM, PIG DESTROYER, NAPALM DEATH, PRIMITIVE MAN, THOU, ALL PIGS MUST DIE, THE BODY. Once you're standing in the bathroom with a razor in your hand, don't cut your veins. Listen to this record instead and you'll see that you'll feel the same way. The gentlemen continue to push boundaries and cross them in their own unmistakable way. There is nothing to do but turn up the volume and burn in hell. Sometimes I feel tied down and helpless. Lies and hypocrisy assault me from all sides. They're slowly digging into my brain, and I'm on the verge of insanity. I need a dose of some extreme, crazy music. Something that will figuratively blow my brains out, something that will make my ears bleed. Massacring grindcore, powerviolence, noise death metal that will grind you to dust! An avalanche of black energy!



Recenze/review - FULL OF HELL - Garden of Burning Apparitions (2021):
https://www.deadlystormzine.com/2022/04/recenzereview-full-of-hell-garden-of.html



Full of Hell are:
Spencer Hazard (guitar/electronics)
David Bland (drums/vocals)
Samuel DiGristine (bass/sax/vocals)
and Dylan Walker (vocals/electronics/lyrics)

with new guitarist Gabriel Solomon joining following the album’s completion

Tracklisting [26:32]:
1. Half Life of Changelings
2. Doors to Mental Agony
3. Transmuting Chemical Burns
4. Fractured Bonds to Mecca
5. Coagulated Bliss
6. Bleeding Horizon
7. Vomiting Glass
8. Schizoid Rupture
9. Vacuous Dose
10. Gasping Dust
11. Gelding of Men
12. Malformed Ligature



Share this games :

TWITTER