DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

sobota 6. února 2016

Home » » Minirecenze/minireview - BY THE PATIENT - Gehenna (2015)

Minirecenze/minireview - BY THE PATIENT - Gehenna (2015)


BY THE PATIENT - Gehenna
CD 2015, Lifeforce Records


Podle všech dostupných informací se zdá, že dánští death metalisté BY THE PATIENT ukončili svoji činnost. Než tak ale učinili, vydali loni ještě jedno album. To bohužel nějak v tom obrovském množství žádostí o recenze nějak zapadlo a já si na něj vzpomněl až nyní, když vymetám všechny své polozapomenuté přihrádky. Bohužel, to loučení s kapelou není zrovna z těch, na které bych jednou vzpomínal s nostalgií a chutí. Smrtící kov v tomto provedení je totiž postižen severskými melodiemi v pojetí, které opravdu není z nejchutnějších. Pánové, jako by se nedokázali dohodnout, co vlastně budou hrát. Průměrný zvuk, průměrné nápady. K tomu laxní přístup a nezajímavý obal. Diví se ještě někdo tomu, že to tahle smečka zabalila? Mě by to tímhle způsobem taky nebavilo.

Nejhorší je, že mě vlastně ani nic dalšího nenapadá. "Gehenna" je přesně tím typem alba, ke kterému se už nechci nikdy vracet. Já vlastně jenom vždycky čekám, kdy už to konečně celé skončí. Některé nápady mě doslova tahají za uši a dokonce si troufám tvrdit, že občas zní dokonce falešně. Možná je to jen můj pocit, ale tato deska mě nechává zcela v klidu. A když už mě z něj vytrhne, tak to rozhodně není nic pozitivního. Dlouhé, utahané motivy, rádoby smutek, obyčejný a nevýrazný hlas. Ne, ne, a ještě jednou ne. Tohle si už nikdy víc nepustím. Omlouvám se, ale pro mě je to opravdu nuda. BY THE PATIENT  nahráli desku, která se mnou nedělá vůbec nic. Bohužel. 


Asphyx says:

„Gehenna” is the exact type of an album which I don´t want to hear again. I just always wait until it´s finally over. Some ideas just cut my ears and I want to say that there are some passages when the sounds are false. Maybe this is just my feeling, however the album does nothing for me. And when it does something it´s not good. Long, slow motives, so called “sadness”, ordinary and not special voice. No, no and no again. This is something I don´t want to hear again. I´m sorry but this is really boring for me. BY THE PATIENT recorded an album which does nothing for me. Too bad. 

http://www.lifeforcerecords.com/
Share this games :

TWITTER