DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 2. února 2016

Home » » Minirecenze/minireview - DIABOLICAL MESSIAH - Satan Tottendemon Victory!!! (2015)

Minirecenze/minireview - DIABOLICAL MESSIAH - Satan Tottendemon Victory!!! (2015)


DIABOLICAL MESSIAH - Satan Tottendemon Victory!!!
Cassette 2015, Caverna Abismal Records


Chilští death metalisté DIABOLICAL MESSIAH byli zrozeni v samotném pekle. Jihoamerický temperament a negace samotného boha, plivání na svaté ostatky. Vysmívání se všem pánbíčkářům, rouhání a hlavně pekelně návyková hudba. Smrt, válka s nebem a nakonec vítězství zla nad dobrem. V přeneseném slova smyslu by se mohlo klidně jednat i o popis toho, co se děje v dnešním zmateném světě, co říkáte? Muzika je to zastřená, vynesená na povrch odněkud z podzemních chodeb. Mocná, zákeřná a špinavá jako roucho padlého kněze. Jestli máte rádi třeba takové IMPRECATION, VORUM, SADISTIC INTENT, IGNIVOMOUS, TAITANBLOOD  a podobné smrtící úderky, troufám si tvrdit, že budete spokojeni i tentokrát.

U téhle desky nelze přemýšlet, rozebírat ji. Tady jsou jen dvě možnosti. Buď ji zcela propadnete a necháte se vláčet vší tou špínou a smrtí nebo ohrnete povýšeně nos, že takové zvrácenosti poslouchat nebudete. Dnes už je většina desek vyčištěných, doladěných ve studiu, že působí až umělým dojmem. DIABOLICAL MESSIAH takoví nejsou. Pocházejí ještě z dob, kdy se na nějakou tu nedokonalost nehledělo a sázelo se spíš na upřímnost a pořádný poctivý nápad. Odhodlání sice mnohdy vítězilo nad hráčským uměním, ale to byl právě ten underground. Proto pro mě tahle skupina splňuje mé nejvyšší požadavky na ten správný podzemní death metal. Zde žádné "budiž světlo" neuslyšíte. Na téhle desce je neustále tma, navěky. Amen.

DIABOLICAL MESSIAH vzali několik kilo tmy, smíchali ji se špínou, hnusem a beznadějí a vypálili to všechno na hudební nosič. Album působí jako negace samotného boha. Je zlé, ošklivé, rouhá se na něm a světlo nespatříte ani na okamžik. Obraťte všechny kříže a připravte oltář! Dnes se bude obětovat samotnému Satanovi! Nahrávka má neskutečně ošklivou a temnou atmosféru. Souboj mezi nebem a peklem jednoznačně vyhrává zlo! Death metalové album, které obrací kříže vzhůru nohama!



Asphyx says:

DIABOLICAL MESSIAH took several kilos of darkness, they mixed it with dirt, disgust and despair and burned it all on the music medium. The album causes like the negation of God. It's bad, ugly, it's blasphemed and you can see the light not in the least. Turn all crosses and prepare the altar! Today will be sacrificed to Satan himself! The recording has got incredibly ugly and dark atmosphere. Battle between heaven and hell wins the evil definitely! Death metal album that turns crosses upside down!

Share this games :

TWITTER