DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

sobota 20. února 2016

Home » » Minirecenze/minireview - GEHENNAH - Too Loud to Live, Too Drunk to Die (2016)

Minirecenze/minireview - GEHENNAH - Too Loud to Live, Too Drunk to Die (2016)


GEHENNAH - Too Loud to Live, Too Drunk to Die
CD 2016, Metal Blade Records

Kopněte do vrtule, zhasněte všechny obrazovky, vezměte si do jedné ruky pivo a do druhé svoji oblíbenou ženu. Dneska bude večírek. Ne takový ten s talířky, neosobními kecy a kaviárem, ale pravý, rozjívený, o kterém se bude ještě dlouho vyprávět. Tohle je rock´n´roll, tohle je způsob života, který vydrží žít dlouho jen málokdo. GEHENNAH jsou alkoholoví maniaci ze Švédska, mezi pivními skauty již dávno známí, kteří umí navodit tu správnou pařící atmosféru. Co na tom, že si berou to nejlepší z MOTORHEAD, VENOM, AURA NOIR, co na tom, že je to pořád to samé dokola? Vadí to snad někomu? Já myslím, že ne. U nás v undergroundovém pajzlu se to stejně všechno ztratí v hluku větráku, který má co dělat, aby rozehnal cigaretový kouř. Ne, tohle není jen obyčejný recyklát, schválený Evropskou unií, tohle je stará dobrá špína na odreagování. Vypněte všechny zábrany i receptory nastavené dle pravidel. Žádná dnes neplatí. Místo hloupostí a řešení nesmyslů se raději napijte a zatančete na stole.

GEHENNAH jsou přesně takoví, jako je chtějí všichni mít. Ostří, nevázaní, s punkovým přístupem. Žádné nesmysly, strhne vás energie a na tváři se vám rozzáří úsměv. Je přece pátek, skončila vám poslední šichta a na jazyku cítíte chuť přicházejícího alkoholu. Ne, hudba zde není ničím výjimečná, ani vlastně zajímavá. Jenže, když mě to tak baví. Nepřemýšlím, nic neřeším, jen si dám nohy nahoru, otevřu si láhev něčeho dobrého a víte co mi všichni můžete? Ano, znovu nalít. Holky jsou s každým dalším douškem krásnější, chlapi hlasitější a i ten největší kravaťák je najednou největší pivní hrdina. Ve vzduchu se vznáší radost, sex a na to, že jsme smrtelní, si nikdo ani nevzpomene. Na podobnou hudbu se nedá nahlížet okem kritického intelektuála, ti nám jsou dnes jen pro smích. A víte co? Dejte mi všichni svatej pokoj, nechci řešit zbytečnosti, chci se odvázat, dupat nohou do rytmu a ukroutit si hlavu v tomhle šíleném rytmu.  

Sex, pivo a rock´n´roll! To jsou GEHENNAH! Švédský alkoholový buldozer. Pořádně rozjetý a drtící vše živé i neživé. Tohle je hudba s velkou energií a silou, určená pro páteční večírek s kamarády. Neřešte hlouposti, poslouchejte "Too Loud to Live, Too Drunk to Die". Vezměte do ruky kladivo a jděte zbourat sousedovi zeď! Cítíte tu starou plesnivou jiskru? Novinka mi připomíná rozmazané obličeje, viděné skrz pivní sklenici. Má to drive, má to feeling! Osobně jsem velmi spokojen a nahrávka se mi hodně líbí. Víc neřeším! na zdraví! Cheers! Prosit! Santé! Salud! Zabijácké album! 



Asphyx says:

Sex, beer and rock ´n 'roll! These all are GEHENNAH! Swedish alcohol bulldozer. Rocking and crushing everything animate and inanimate. This is music with great energy and strength, designed for the Friday's party with friends. Don't solve stupidity, listen to "Too Loud To Live, Too Drunk To Die". Pick up a hammer and go to your neighbor demolish the wall! Do you feel that old moldy spark? The news reminds me blurry faces, seen through the glass of beer. It has drive, it has  feeling! Personally, I'm very satisfied and I really like this recording. I don't care about moreCheers! Prosit! Santé! Salud! Killing album!

Share this games :

TWITTER