DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

neděle 4. září 2016

Home » » Recenze/review - INFECTED FLESH - Glorify Bestial Quartering (2016)

Recenze/review - INFECTED FLESH - Glorify Bestial Quartering (2016)


INFECTED FLESH - Glorify Bestial Quartering
CD 2016, Sevared Records

Uřízl jsem si ruku motorovou pilou, opálil si pahýl ohněm. Samo hanobení začíná být čím dál tím větším problémem. Každý chce být plastově dokonalý a prefabrikovaný a když to nejde přirozenou cestou, tak nastupují na pořad dne krvavé techniky. "Skalpel, prosím": ozve se chirurgickým sálem a zakuklený doktor s výrazem sochaře začne tvořit. Občas uřízne něco, co nemá, sem tam mu pacient zemře. Co na tom, lidí je stejně moc, pomyslí si úchylná sestra a přidá volume na CD přehrávači. Přáním celé skupiny šílených operatérů byla novinka španělských brutálních death metalistů INFECTED FLESH s názvem "Glorify Bestial Quartering", která se k dnešní krvavé práci perfektně hodí. Vítejte v továrně na morbidní sny!


INFECTED FLESH jsou kapelou Rogera B. (Christ Denied) a Seth Van de Looa (SEVERE TORTURE), doplněná o basu (v podání Chuckyho) a Erika Raye, bývalého bubeníka AVULSED. Jak již zmiňovaná jména napovídají, hudba zde určitě nebude nic pro slečinky chodící na komerční metalové koncerty. Tohle je krev, špína, přehnaná brutalita v textech, ošklivost, temnota a zaschlá krev. Pánové hrají death metal v jeho klasičtější podobě. Sází se spíš na hnusotu a syrovost, než na techniku. Je to tak dobře, skladby vám pročistí jak sluchovody, tak celý žilní systém. Otevřete staré lékařské knihy a budete mít sto chutí vyzkoušet nějaké dávnou překonané postupy. Zabrání vám v tom jen výchova a taky neodbytný pocit, že se "to prostě nedělá". Bohužel, jsou mezi námi jedinci, kteří si servítky neberou. Buďme rádi, že INFECTED FLESH o všem jenom hrají a zpívají, protože jinak  by večer ve zprávách bylo o nějakou tu tunu naporcovaných těl víc. Takhle si alespoň můžeme poslechnout další extrém, který pánům zkrátka a jednoduše věřím. Dobrá řeznická práce!


sumarizace:

INFECTED FLESH nám letos předkládají pořádně hnilobný náklad syrového masa. Brutální death metal v jeho klasické podobě zde zní velmi chytlavě a napínavě. Tradiční riffy, surový zvuk, houpavý rytmus dělají z nahrávky pořádně krvavou hostinu. Vítejte na zakázaných jatkách. Mistři řezníci zvládají svoje řemeslo nadmíru dobře. Nečekejte nic převratného, ale dobrou práci, kterou pánové opravdu umí odvést. Po stěnách stéká krev, někdo zase přinesl motorovou pilu a všichni amatérští patologové se usmívají. Dneska mají svůj velký den. Hudba je vhodná pro pitevní sály, pro operace bez narkózy i pro všechny ty, kdo se rádi bojí u hororů. Skladby doslova mokvají, cáká z nich hnis a morbiditě se meze nekladou. Osobně jsem si tenhle syrový death metal užil dosytosti. Pokud máte rádi tradiční hodnoty ve smrtícím kovu, buďte vítáni. Dobrá a pořádně krvavá deska, která se opravdu povedla!

Asphyx says:

INFECTED FLESH gives us a very purid load of a raw meat this year. The brutal death metal in its own classic form which sounds very catchy and dramatic. Traditional riffs, raw sound, swing rhythm makes those records very bloody dinner. Welcome to forbidden slaughterhouse. The mister butchers know very well how to do their job. Do not expect anything special or unusual, however this is a very good piece of work. There is a blood running down the walls, someone brought a chainsaw again and all of the amateur pathologists are smiling. Today is their big day. This music is great for a dissecting room, for operation without an anesthesia, for everyone who likes to be scared while watching horrors. These songs are weeping, there is a lot of septic and there are no boundaries in case of morbidity. I really enjoyed this raw death metal. If you like the traditional merits in death metal, you are welcome. Good and very bloody album which is very good! 

Tracklist:
01. Phalloidic Spore Implants
02. Critical Utterances Of Those Sentenced
03. Unearthed In The Permafrost
04. Bonedust Dissemination
05. Glorify Bestial Quartering
06. Stratum Perditionis
07. Hotspots Of Conspicuous Vacuity
08. Tattered
09. Puritanical Slanderous Reprisal
10. Ideographies Of Unheard Transplants

Band:
Roger B.- Vocals, Guitars and Bass Erik Raya - Drums

Share this games :

TWITTER