DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pátek 8. prosince 2017

Home » » Recenze/review - STRIKE MASTER - Strike Master (2017)

Recenze/review - STRIKE MASTER - Strike Master (2017)


STRIKE MASTER - Strike Master 
CD 2017, vlastní vydání

Má rakev už hořela, když jsem do ní uléhal. Lákaly mě plápolající jazyky plné světla. Chtěl jsem se mazlit s ohněm, chtěl jsem, aby se má kůže konečně seškvařila na uhel. Říkali o mě, ve vašem divném světě, že jsem jiný, osamělý se svojí touhou. Teď už je všechno jedno. Existuji jen já, hudba a spalující žár.

Když mi přišla na recenzi novinka mexických thrasherů STRIKE MASTER, byl jsem trošku skeptický. První náslechy nedopadly úplně dobře. Jenže to jsem byl unavený, zničený a nevyspalý. Pak jsem si dal stejnojmenné album do uší znovu a málem jsem shořel. 



"Strike Master" je přesně tím druhem alba, které si mě získávalo postupně. Nahlodávalo mě svým klasickým thrash metalem až na kost, pálilo ostrými riffy, zastaralým zvukem, kýženou rychlostí i nebývale svěžími nápady (v rámci stylu). Teď, po delší době, na ně nedám dopustit, všude je doporučuji a jejich hudbu ve stylu DARK ANGEL, MERCILESS DEATH, DEVASTATION, DEMOLITION HAMMER, VIOLATOR, COMMANDO, MORBID SAINT, si dávám do uší často a s chutí. Víte, ono to samozřejmě není vůbec nic nového, ale mě přesvědčila opět hlavně energie, nadšení, opravdovost. Připadám si, jakoby mě STRIKE MASTER vzali na výlet do osmdesátých let, postavili mě doprostřed mosh-pitu a řekli, jdi a hroz! A já tak dobrovolně činím, užívám si jak ostré pasáže, tak hlavně melodické kousky. Já si jednoduše myslím, že takhle by měl vypadat thrash metal. Bez debat! Skvělá deska.


sumarizace:

Haló, thrash maniaci! Znáte mexickou thrash metalovou mašinu STRIKE MASTER? Pokud ne, tak to koukejte napravit! Jejich novinka "Strike Master" je totiž krásnou ukázkou toho, jak by to mělo vypadat! Ostré riffy, dobré nápady, hutný vokál. Tahle muzika vám rozproudí krev v žilách. Máte rádi starý thrash metal? Tak neváhejte a jděte do toho po hlavě, stejně jako STRIKE MASTER! Old school underground thrash metal, který vám utrhne hlavu i s páteří!


Asphyx says:

Hello, thrash maniacs! Do you know the Mexican thrash metal machine STRIKE MASTER? If you don't, put it right! Their news "Strike Master" is a beautiful example how should it look like! Sharp riffs, good ideas, thick vocals. This music will enliven your blood in your veins. Do you love old thrash metal? So don't hesitate and go for it, like STRIKE MASTER! Old school thrash metal underground, which will blow off your head  even with the spine!

Share this games :

TWITTER