DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 4. července 2018

Home » » Recenze/review - TRIAL OF DEATH - Exorcism Of The Goatman (2018)

Recenze/review - TRIAL OF DEATH - Exorcism Of The Goatman (2018)


TRIAL OF DEATH - Exorcism Of The Goatman
EP 2018, Self Records

for english please scroll down

Krájím zkažené maso ostrým nožem. Na hrubé plátky, bestie má velký hlad. Zavřená v kleci řve hladem. Musím ji nakrmit. Krvavými fláky mokvajícího masa. Zlobou a nenávistí. Už cítím její zkažený dech. Přivázaná řetězem se zmítá a cvaká zuby. Jde mi po krku. Asi ji pustím ven, aby i ostatní poznali pravé peklo.

Němečtí maniaci TRIAL OF DEATH mi opravdu připomínají bestii puštěnou právě ze řetězu. Jejich surový death metal je stejně zuřivý a zběsilý. Cítím z něj opravdovost a krutost. Masakruje vše živé, drtí a pálí. Všichni jednou zemřete v nekonečných křečích!



Rvu si "Exorcism Of The Goatman" pod tlakem do hlavy a užívám si mrtvolnou atmosféru. Ano, takhle se má dělat reálný, nefalšovaný death metal. Motivy jsou sice jak vystřižené z devadesátých let minulého století, ale tím lépe. Vypadá to, že TRIAL OF DEATH mají stejnou krevní skupinu jako já. Čtyři skladby nasáklé krví stylově odkazují na DEICIDE, SINISTER, MORBID ANGEL. Němci ale navíc přidávají kus sebe samého. EP se mi líbí i po zvukové stránce, o obalu ani nemluvím. Celkově se jedná o opravdu skvěle zahranou a provedenou klasiku s vlastním výrazem. TRIAL OF DEATH jsou pro mě bestií, kterou jsem hrozně rád potkal. Už teď se těším na dlouhohrající album. "Exorcism Of The Goatman" je velmi dobrou ochutnávkou zkaženého masa. Death metal ve své pravé, ryzí podobě! Smrtící masakr!



Asphyx says:

I am cutting the putrid meat with a sharp knife. On coarse slices, because the beast is hungry. Closed in the cage it is roaring due to big hunger. I must feed her. With the bloody slices of moist meats. By the anger and hate. I already feel her rotten breath. Shackled by a chain, she convulses and clicks with her teeth. She is going on my throat. Maybe I'll let her out, though the others try the real hell.

The German maniacs TRIAL OF DEATH really remind me the beast just released from the chains. Their raw death metal is equally furious and frantic. I feel authenticity and cruelty from it. It massacres everything live, crushes and burns. You all die once in endless convulsions!


I'm pushing "Exorcism Of The Goatman" under the pressure into my head and I'm enjoying a deadly atmosphere. Yes, this is the way how the real, pure death metal is should be created. The motifs are indeed cut out of the nineties, but the better. It looks like the TRIAL OF DEATH has the same blood type as I do. The four blood-soaked songs refer to DEICIDE, SINISTER, MORBID ANGEL due to style. But the Germans added a piece of themselves into the music. I also like the sound of the EP, analogous to cover art. Overall, this is a really good played and performed classic with its own expression. For me TRIAL OF DEATH is the beast, which I met very glad. I'm already looking forward to the long-playing album. "Exorcism Of The Goatman" is a very good tasting of rotten meat. Death metal in its true, raw form! Deadly Massacre!


tracklist:
1. Death By Excorcism
2. The Goatman
3. Female Victims (Live)
4. The Mask (Live)

band:
Jack Bone-Vocals
Efox-Guitar
David-Bass
Pete-Drums
Czebo-Guitar

Share this games :

TWITTER