DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

středa 15. srpna 2018

Home » » Recenze/review - BURIAL INVOCATION - Abiogenesis (2018)

Recenze/review - BURIAL INVOCATION - Abiogenesis (2018)


BURIAL INVOCATION - Abiogenesis
CD 2018, Dark Descent Records

Vyprávěl si všem o své nekonečné bolesti. Nikdo tě neposlouchal. Oni dlouhé hodiny v křečích nikdy nezažili a tak nechápou. Zkroutil ses, schoulil do sebe a představoval si, že máš v břiše malého ještěra, který se rozhodl ukusovat ze tvých vnitřností. Kdy už to konečně skončí? Proč mi doktoři neustále lžou do očí? Lepkavý hnis, vytékající z tělních otvorů je toho důkazem. Rozkládám se zaživa. Copak to nikdo nevidíte?

S novou deskou tureckých potemníků BURIAL INVOCATION to mám hodně podobné. Také mi připomínají nějakou hodně ošklivou chorobu, která dlouhá léta spala v mém těle, aby se letos probudila a dala o sobě hodně ostře vědět. Jedná se přesně o druh death metalu, který si mě ihned podmanil svojí temnou a ponurou atmosférou. Songy mě opravdu bolí a drásají, rozkládají a ničí moje tělo i duši.




"Abiogenesis" je deskou, která vibruje podobným způsobem jako počiny třeba takových DEAD CONGREGATION, UNDERGANG, WINTER, IMMOLATION, INCANTATION, FATHER BEFOULED, HOODED MENACE, COFFINS, DEATH. Důraz je kladen nejen na skvělou řemeslnou práci, ale také na podivné nálady. Nevím, kolikrát jste byli u exhumace lidských ostatků, ale věřte, že mé pocity jsou velmi podobné. Setkání se smrtí si tentokrát opravdu užívám. Konec konců, co může být lepšího, než mrtvolná atmosféra plná chorob, špíny, zmaru, trápení a zkažené krve. Turci moc dobře vědí, jak mě převézt na druhou stranu. Už jen ten zvuk, krásně mocný obal nebo surově zpracované vokály. Tohle všechno dělá z novinky doslova infernální zážitek. "Abiogenesis" je skvělým albem na dlouhé výlety do záhrobí. Má v sobě vše potřebné pro nihilistické seance, pro obětování Satanovi, pro bolest. Vynikající záležitost!



sumarizace:

Tančíme na hrobech našich death metalových předků, přemýšlíme o nesmrtelnosti a řinčíme kostmi do rytmu jediného pravého death metalu. Turecký kult BURIAL INVOCATION ožil opět s neskutečnou silou a energií. Jestli jste si mysleli, že téhle hydře uniknete, tak jste se pekelně mýlili. Chytne vás, omámí a pokouše zuby ostrými jako hroty nožů. Při poslechu mám občas strach vylézt na světlo boží. Tisíckrát prokletý, obětovaný, zavržený. Takový se cítím při "Abiogenesis". Doomová nálada otevřených hrobů na mě dýchá ze všech stran. Tohle album je povinností pro všechny temné death metalové maniaky. Vítejte v pekle! Turecké smrtící album, které vám zatluče hřeby do rakve! Vynikající chorobná deska! Smrt!





Asphyx says:

We are dancing on the graves of our death metal's ancestors, we think about immortality and rattle bones to the rhythm of the only one true death metal. Turkish cult BURIAL INVOCATION is alive again with incredible strength and energy. If you thought you'll escape this Hydra, you are hellishly wrong. It grabs you, drug and bite with teeth sharp like tip of knives. When I listen, I'm sometimes scary to come into the light of God. A thousand times cursed, sacrificed, cashiered. So I'm feeling with "Abiogenesis". Doom mood of open graves breathes from all sides at me. This album is a obligation for all dark death metal maniacs. Welcome to hell! Turkish deadly album that knocks nails in your coffin! Excellent and morbid! Death!


Tracklist:
1. Revival 09:54
2. Abiogenesis 12:10
3. Visions of the Hereafter 08:11
4. Phantasmagoric Transcendence 08:27
5. Tenebrous Horizons 02:37 

Share this games :

TWITTER