DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

čtvrtek 16. srpna 2018

Home » » Recenze/review - PSYCHAOTIC - Psychaotic (2018)

Recenze/review - PSYCHAOTIC - Psychaotic (2018)


PSYCHAOTIC - Psychaotic
CD 2018, vlastní vydání

Death grindová vyhlazovačka PSYCHAOTIC je nádhernou ukázkou toho, když někdo přetvoří svůj vztek a nenávist v hudbu. Opuštěná jatka, mučení a střeva rozplétaná před vaším obličejem. Krve by se ve vás nedořezal, proč taky, když už vám po několikáté pustili žilou. Hudební extrém, očista mysli i nebohého těla. Když se to umí, tak není návratu a moje maličkost se začne znovu podlamovat v kolenou.

Stojíte ve větru, čerpáte energii a náhle přijde poryv, který vás rozmetá na tisíc kousků. Podobně na mě působí i stejnojmenná novinka "Psychaotic". Propracovaný masakr, který neztratil na krvelačnosti a neurvalosti. Nakonec nezbude nic, jen mastný flek na zdi jako otisk a memento vaší maličkosti.


"Psychaotic" je velmi dobře zahraným albem, klasikou a tradicí, které se sice nijak nevymyká běžným mantinelům, ale přesto bolí. A o to nám jde především. Z nahrávky je hodně cítit, jak kapelu baví hrát, jak do toho dá všechno, bez varování a zbytečných podpůrných prostředků. Úder otevřenou dlaní přímo do obličeje, krvácení z nosu, nějaké ty zlomeniny, to jsou všechno důsledky death grindového poslechu v mezích extrémních zákonů. Kapela působí velmi našlapaně, natlakovaně. Nástupy jsou monstrózní a v závěru neskutečně devastující. Vzorů jest asi spousta, ale nějak mi to nevadí. Užívám si atmosféru plnou nenávisti a hladových tlam šelem. Všichni mi jdou zase po krku, skáču přímo do davu. Chci být obětí, kusem masa, hozeným do ksichtu všem hajzlům. Tohle je smrt, tohle je vyhlazení, tohle je death metal! Skvěle! Bez debat!



sumarizace: 

Hey bastards! Německá death grindová mašina PSYCHAOTIC je zde se svým novým albem "Psychaotic"! Je až po okraj narvané těmi nejkrutějšími melodiemi a působí jako dlouhá, bolestivá smrt na opuštěných jatkách. Nahrávka se opravdu povedla. Pánové na ní kombinují to nejlepší, co kdy bylo v deathu a grindu nahráno. Tohle album je syrové jako srážka s náklaďákem plným shnilých kostí, masa a utrpení. Novinka je doslova povinností pro všechny fanoušky surového zvuku, morbidního vokálu a riffů, které vás rozsekají na malé kousky. "Psychaotic" vám vyřízne srdce z těla a přibije jej na dveře od pitevny! Takhle si představuji hudbu, která bude znít při konci lidské civilizace. PSYCHAOTIC jsou ve své vrcholné formě a tak vám mohu jejich letošní počin jen a jen doporučit! Death grindová exhumace lidské mysli! Skvělé album! 


Asphyx says

Hey bastards! The German death grind machine PSYCHAOTIC is here with new album "Psychaotic". It is full to the brim of the most cruel tunes and it is like the long, painfull death on the deserted abattoir. The recording has succeeded. The men connect the best what was played in grind and death. This album is raw like crash with a lorry full of rotten bones, flesh and suffering. The news is duty for all fans of raw sound, morbid vocals and riffs that cut you into small pieces. "Psychaotic" cuts out your heart and nails it on the door of autopsy room! This is how I imagine the music playing at the end of human civilization. PSYCHAOTIC are in their top form and I can their act only recommend. Death grind exhumation of human mind! Great album!

Tracklist:
1. Impermanence 02:38 
2. Disclosure of a Mentality 01:17 
3. God Lived as a Devil Dog 03:31 
4. State to Rock 03:37 
5. From Deep Down Below 04:29 
6. Winterschlaf 03:03 
7. Urban Style Brutality 03:49 
8. Reappear 02:20 
9. Circles Demised 04:04 
10. Delusions of Grandeur 07:17

band:
Kalle Karlashnikov - Drums /
Pedda Jay - Guitar /
Exx Tom - Bass /
Jens "Cannibaloki" Staschel - Vocals

Share this games :

TWITTER