DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

čtvrtek 2. srpna 2018

Home » » Recenze/review - TYRANTS OF HELL - Perversion, Disease and Satanic Sleaze (2018)

Recenze/review - TYRANTS OF HELL - Perversion, Disease and Satanic Sleaze (2018)


TYRANTS OF HELL - Perversion, Disease and Satanic Sleaze
EP 2018, Caligari Records

Kdysi dávno, když se ještě motaly v přehrávačích kazety, se u kapel oceňovaly trošku jiné věci než dnes. V současnosti jsme přejedení, přesycení umělým zvukem a dávíme se plastovými nápady. Bývá pro mě osvěžující, když mi pošle label hromadu kazet, demonahrávek a já se v nich přehrabuji jako ve starých kostech. TYRANTS OF HELL hrají thrash death metal a předkládají ho s nadsázkou. Na nic si nehrají. Jsou plesniví tak nějak opravdově. Dokonalí rozhodně ne. Zaplať Satan za to.

Destrukce, blasfemie s rychlostí blesku. To je to, oč tu běží. Takže přátelé, pokud máte chuť, tak vytáhněte ze skříně starý džísky, opásejte se nábojnicemi a obraťte kříže v širokém dalekém okolí. Zahuhlaný zvuk, nesrozumitelný murmur. Thrash a death v podobě, v jaké děsil naše předky. Jo a abych nezapomněl, tuhle rakev mi nechte, vypadá moc dobře.

 


Pro poslech "Perversion, Disease and Satanic Sleaze" je nutné se oprostit od současného způsobu vnímání hudby. Od pokřivených a přeřvaných zvuků, od dokonalosti a čistoty. TYRANTS OF HELL s vámi totiž vytřou podlahu v márnici, přikovou vás na kříž a budou vláčet za autem. Jsou ortodoxní, nechutní, rebelští. Totální undergdound v podobě, v jaké musí hudebním kritikům vstávat vlasy hrůzou na hlavě. Víte co je nejlepší? Já se neskutečně bavím, užívám si a hltám každý shnilý kousek masa. Kombinace thrashe a deathu mi nakonec stejně dělala vždycky nejlépe. A když je přidána ještě pořádná porce hnusu, zkažené krve a hudebního násilí, rochním si v tom jako patolog v břiše právě řezaného nebožáka. Vytrhejte mi všechny nehty, mučte mě a palte železem! "Perversion, Disease and Satanic Sleaze" budu poslouchat stále dál. Masakr v márnici! Velmi dobře!


sumarizace:

Smečky, jako jsou američtí thrash death metaloví TYRANTS OF HELL, potkávám pokaždé moc rád. Už od prvního setkání, od prvních tónů, jsem smeten krutými riffy, pohřben zaživa a totálně zničen obrovskou energií, která z desky doslova sálá. Mám sto chutí vyběhnout ven a strhnout první chrám, který potkám. Tohle je totiž hudba, které mi koluje v krvi. Bezbožná, drsná, surová a šílená ze své podstaty. 

Američané mě zkrátka smetli, vyvrhli mé vnitřnosti, aby mi do těla navěky zašili vetřelce v podobě jejich nové desky. Tohle je válka s nebem, nekompromisní, devastující. Je doufám jasné, kdo tentokrát vyhraje. Ano, jsou to TYRANTS OF HELL, kteří se pro mě stali obrovským překvapením. Jsem rozsekán, hořím, měním se v popel, ze kterého jsem kdysi vzešel. Vynikající thrash death metal, který připomíná tsunami plné tmy, špíny a zkažené krve!

Asphyx says:

I like to meet bands such as the American thrash death metal TYRANTS OF HELL. From the very first meeting, from the first tones, I have been swept away by cruel riffs, buried alive and totally destroyed by the enormous energy that literally radiates from the album. I like to run out and take down the first temple I meet. This is the music that circles in my blood. Unholy, harsh, raw, and mad by nature.

The Americans just swept me and threw out my guts, after all, they forever snatched the intruders in to my body in the form of their new record. This is a war of heaven, uncompromising, devastating. I'm sure who will win this time. Yes, it is TYRANTS OF HELL, who became a huge surprise for me. I'm chopped, burned, I'm changing in the ashes. Outstanding thrash death metal, reminiscent of a tsunami full of darkness, dirt and spoiled blood!


tracklist:
1. Palace of Rats 

2. Foul Damnation 
3. Devil Time 
4. Haggard and Rotten 
5. Consuming Mania 
6. Coffin Birth 
7. Odious Ovation (Outro) 
8. Reaper (Bathory cover)

band:
A-Throat/Ripper
E-Thunder
E-Beatings
Share this games :

TWITTER