DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

neděle 30. září 2018

Home » » Recenze/review - BASTARDIZER - Dawn of Domination (2018)

Recenze/review - BASTARDIZER - Dawn of Domination (2018)


BASTARDIZER - Dawn of Domin
CD 2018, Undercover Records

Svět se možná dnes točí jinak, ale my jsme nezapomněli. Asi už patříme do starýho železa, naše hlavy pokrývají šediny a těla se postupně rozkládají, ale dokud tady budeme, tak si každý den do uší narveme pořádnou porci pravověrného metalu. Nemáme rádi pózy, ani umělé a přetechnizované produkce dnešních kapel. My zbožňujeme síru, thrash, black, heavy prašivinu ve své opravdové, ryzí podobě.

BASTARDIZER jdou i na nové desce k pradávným základům extrémního metalu jako takového. Nic pro slečinky, ani mladé rychlokvašky. V jednoduchosti je síla a ten náš kov by měl být taky trošku rebelie. Dejte mi pivo a otevřete další hrob, dnes mám chuť pořádně zapařit!


"Dawn of Domin" je poctou starým VENOM, HELLHAMMER, MIDNIGHT, NUNSLAUGHTER, případně ATOMIZER, NOCTURNAL GRAVES, DESTROYER 666. Peklo jdoucí až ke svým základům, dalo by se také napsat. Já si stejně nemůžu pomoct, na podobné hudbě jsem vyrůstal, cítím z ní sílu, energii, chlad a takový ten heavy efekt, kterou spousta dnešních kapel postrádá, protože se bere příliš vážně. Zkrátka a jednoduše, představte si starou márnici, hektolitry piva a nějaké ty ohně, aby nám bylo na hřbitově dobře a teplo. Za chvíli přijdou holky a konečně si zatančíme. Prašivina, retro jako řemen, kus džínové bundy, zakopané před 30 lety do země. S BASTARDIZER jsme ji exhumovali a řekli fuck off všem bastardům. Svět je možná dávno předurčen ke zničení, ale dokud budou existovat podobné smečky, má pro mě metal smysl. Velmi dobře!



sumarizace:

"Dawn of Domin" je albem, které je inspirováno alby legend VENOM, HELLHAMMER, MIDNIGHT, NUNSLAUGHTER, případně ATOMIZER, NOCTURNAL GRAVES, DESTROYER 666. Jedná se přesně o ten druh hniloby, který vás bude provázet vašimi nočními můrami. Budete se bát kouknout pod postel, jestli tam čistě náhodou není váš vlastní stín. Můžou mě pálit rozžhaveným železem, svěcené vody se budu dál bát. Jsem starý rouhavý padlý mnich, který se podobným nahrávkám bude vždycky klanět. Mají v sobě totiž obrovskou porci síly, hniloby, energie a opravdovosti. Obraťte všechny kříže směrem dolů, zapalte černé ohně a vyžeňte lidem z těl jejich slepou víru. Tohle je black heavy metal, říznutý thrasem, který se bude jednou hrát na konci našeho světa. Inferno! Peklo! Smrt! Skvělá temná nahrávka!


Asphyx says:

"Dawn of Domin" is an album which is inspired by albums by the legends like VENOM, HELLHAMMER, MIDNIGHT, NUNSLAUGHTER, ATOMIZER, NOCTURNAL GRAVES, DESTROYER 666. It is exactly the kind of rot which will go through your nightmares. You will be afraid to look under your bed because there might be your own shadow. They can burn me with a frosted iron, holy water will continue to fear. I am a blaspheming fallen monk who will always worship similar records. They have a great portion of strength in them, rot, energy and realness. Turn all crosses upside down, fire up black fires and burn out the black blind belief from people´s bodies. This is black heavy metal combined with thrash and one day it will sound during the end of the world. Inferno! Hell! Death! Great dark album!

Tracklist:
01. Dawn of Domination
02. A Dose of Vengeance
03. Crimson Trenches
04. Death Cult
05. Demons Unleashed
06. Whiskey 'til Death
07. Up the Ante
08. Hellions of the Oath
09. Midnight in Hell
10. Mongrels' Wrath/The Depraved Nazarene Whore
11. Unholy Allegiance


band:

Chris Beesley - Lead Vocals
Bill Morgan - Guitars
Alex Giorgino - Bass
George Delinicolis - Drums

Share this games :

TWITTER