DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

čtvrtek 13. září 2018

Home » » Recenze/review - TYRANNO - Skulls, Horns & Lust (2018)

Recenze/review - TYRANNO - Skulls, Horns & Lust (2018)


TYRANNO - Skulls, Horns & Lust
CD 2018, PRC Music

Roztočená vrtule, hrnoucí vám do tváře hektolitry špíny a hnisu. Smrt není jen slovo, ale krutá realita, která je hodně blízko. Dýchá vám do tváře kousky popela ze spálených těl. Neboj, za chvilku jdeš na řadu. Už jen pár chvil, naposledy se nadechni a ještě alespoň jednou koukni na světlo. Padáš do hluboké jámy hromadného hrobu. Starý svět dávno shořel a do toho nového se nehodíš. Zůstal si sám mezi všemi. Mezi nemrtvými.

Brazilští TYRANNO jsou věrni odkazu slavných HELLHAMMER, CELTIC FROST, POSSESSED, MASTER, VENOM. Ctí starou prašivou školu bezezbytku. Ocení asi jen pamětníci a archeologové, ale rozhodně jim nelze upřít nadšení a dobrý nátisk. Dech mrtvé milenky, rakev, položená švihácky na stranu. Tak nedělej fóry a koukej už umřít, aby sis s námi mohl zazpívat z plných plic.


Pokud máte rádi vzpomínky, obestírá vás často stesk po starých dobrých death/thrash metalových časech, tak potom jste zde správně. Tady se hraje přesně pro vás (nás). Hrubě, nečistě, ošklivě, morbidně a s chladným výrazem ve tvářích. Beru do rukou sekyru, utíkám na nejbližší hřbitov, konečně dát věci do pořádku. Mrtví žalují, hroby se mnou rozmlouvají. Stylově jsou TYRANNO opravdoví, plesniví, šílení a přesvědčiví. Jsou jako rezavý nůž, zabodnutý hluboko do střev. Mráz smrt nespálí, ale mě ano. Stejně jako hudba brazilských věrozvěstů. Zvoňte na poplach! Peklo otevřelo znovu svoje brány a vydává další výpověď. "Skulls, Horns & Lust" je dle mého skromného názoru albem, které se nebývale povedlo. Je předčítáním ze starých metalových učebnic! Slyšte slova Satanova! Velmi dobře!



sumarizace: 

"Skulls, Horns & Lust" od brazilských TYRANNO je albem, u kterého se samy otvírají staré hroby. Death/thrash metal, který je nám zde předkládán je ostrý, nekompromisní, starý, ošklivý a šíleně návykový. Vydejte se spolu s kapelou na výlet do dávných dob, kdy se ještě hrálo poctivě, reálně a skupinám nechybělo nadšení. Oceňuji velmi dobré, chytlavé nápady, pořádně plesnivý zvuk a hlavně určitou jiskru, kterou cítím z každé skladby. Tohle je muzika pro všechny pamětníky, kteří ještě nezapomněli na to, jak správně death/thrash metalem nakopat všem zadky. Mírně se rozkročte, rozpusťte své vlasy, zvedněte ruce a začněte pařit. Starý smrtící kov z devadesátých let opět ožívá. A to pěkně hlasitě a ostře. Kdo z vás si vykope vlastní hrob? Songy plné záhrobí, které jsou nabroušené, jako rezavá kosa. Z nahrávky jsem doslova nadšený a užívám si ji plnými doušky. Old school death/thrash metal, který rozmetá vše živé i neživé! Skvělá hrobnická práce! 


Asphyx says:

"Skulls, Horns & Lust" from Brasilian TYRANNO is an album that opens old graves. Death/thrash metal presenting here is sharp, uncompromising, old, ugly and insanely addictive. Come with the band on a trip to ancient times, when it was played fair, really and groups don't miss enthusiasm. I appreciate very good, catchy ideas, really moldy sound and the spark I feel from each song. This is music for all contemporaries who haven't forgotten how to kick all asses with death/thrash metal. Stand with your legs apart, pick up your hands and start partying. Old death metal from the nineties comes to life again. And it's pretty loud and sharp. Who wants to dig his own grave? Songs full of Crypt, sharp like a rusty scythe. I'm excited about this recording and I enjoy it. Old school death/thrash metal, that will explode everything animate and inanimate! Great gravedigger job!


For CD Order
E-mail at tyrannoband@gmail.com or

MORE INFO:
Share this games :

TWITTER