DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pátek 5. října 2018

Home » » Recenze/review - UNANIMATED - Annihilation (2018)

Recenze/review - UNANIMATED - Annihilation (2018)


UNANIMATED - Annihilation
CD 2018, Century Media Records

Šel jsem již dlouho bosý, ledovou krajinou. Chodidla spálená mrazem, tvář ojíněnou. Do duše se vkradl chlad a v očích jsem cítil krev. Kdy se to zastaví, kdy moje utrpení skončí? Několikrát upadnu, znovu se zvednu. Už jen pár chvil a stanu se jen ohlodaným torzem těla. Potravou pro šelmy. Ztratím se ve věčnosti. Rozplynu se v severském větru.

Poslouchám nové EP švédských UNANIMATED a opravdu jsem štvanou obětí, kořistí, pronásledovanou někde v severských závějích sněhu. Kolem je jen mráz, podchlazené melodie a smrt. Temnota, sebevražda, deprese a samozřejmě Satan, vládce všeho i všech a při společných setkáních s deskou tolik hmatatelný. Tohle jsou skladby, určené pro nekonečné toulky pod korunami omrzlých stromů. Srdce vám přestane bít každou chvíli, to vám garantuji.



"Annihilation" je pokračováním věcí minulých. Stále jde o perfektně zahraný death/black metal inspirovaný smečkami jako NECROPHOBIC, DISSECTION, SACRAMENTUM, DESULTORY, GATES OF ISHTAR. Není divu, stačí nahlédnout do bookletu a přečíst si sestavu UNANIMATED. Ano, jedná se o švédskou metalovou šlechtu. A je to hodně znát. Nápadů je velké množství a mě osobně se nejvíc líbí schopnost kapely doslova mě zmrazit. Jedny z nejlepších kousků hudby, alespoň pro mě, co severská melodická škola v současnosti nabízí. Mám sto chutí zahalit obličej do kápě a vyrazit ven. Objevit pro sebe pár nových hřbitovů, třást se chladem a poslouchat EP stále dokola. Opravdu vynikající záležitost! Podchlazený death/black metal, u kterého zemřete mrazem! 




sumarizace:

UNANIMATED a jejich EP "Annihilation" mi připomínají nějakou hodně zlou a ošklivou okultní seanci. Mocné kytarové motivy, hlas povolaný z temnot a skvělý zvuk. Ano, při poslechu mám opravdu pocit, že peklo existuje. Jasně a hmatatelně, jako na novince UNANIMATED. Tahle hudba by klidně mohla znít při uvítání zbloudilých duší při příchodu do podzemí. Oceňuji temnotu, všechny černé skladby i určitou nihilistickou náladu, kterou zde cítím z každého tónu. Obraťte všechny kříže směrem dolů, vyžeňte kněze z kostelů, už napáchali dost zla! Černé death metalové album, které je cítit sírou! Inferno!




Asphyx says:

UNANIMATED and their EP "Annihilation" reminds me some very bad and ugly occult session. Powerful guitar motifs, voice called up from the darkness and great sound. Yes, when I 'm listening I really feel that the Hell exists. Clearly and tangibly like the news of UNANIMATED. This music could easily sound when the lost souls come in the underground. I appreciate the darkness, all black tracks and certain nihilistic mood that I feel from each tone. Turn all crosses down, expell the priests from churches, they've already done evil enough! Black death metal album that smells of sulfur! Inferno!


tracklist:
01. Adversarial Fire
02. From a Throne Below
03. Of Fire and Obliteration
04. Annihilation

band:
Richard Cabeza - Bass Guitar.
Jojje Bohlin - Guitars.
Micke Broberg - Vocals.
Jonas Derouche - Guitars.
Anders Schultz - Drums.

Share this games :

TWITTER