DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 27. listopadu 2018

Home » » Recenze/review - CORPSEFUCKING ART - Splatterphobia (2018)

Recenze/review - CORPSEFUCKING ART - Splatterphobia (2018)


CORPSEFUCKING ART - Splatterphobia
CD 2018, Comatose Music

for english please scroll down

Sledoval jsem ten morbidní film již skoro hodinu a musím říci, že mě zaujal. Děj nebyl příliš dobrý, herci také špatní, ale jako celek na mě působil. Krev stříkala do nebohých tváří, těla byla porcována s radostí a úchylným úsměvem na tváři. Střeva, právě vytažená z břicha krásně voněla a kroutila se kolem jako klubko hadů. Slabší povahy odvracely zrak od plátna a celé kino se zmítalo hnusem. Chyběla snad jen hudba, nějaký poctivý soundtrack k celému masakru.

Zvolil jsem na svém přehrávači v autě novinku italských CORPSEFUCKING ART. Přijel jsem domů, vložil CD do hi-fi věže a celý krvavý příběh se přede mnou začal znovu odehrávat. Brutální, gore death metal v klasické podobě se k celému večeru krásně morbidně hodil. 



Hudebně se celé album "Splatterphobia" odehrává mezi mantinely, které kdysi vytyčily kapely jako CANNIBAL CORPSE, MORTICIAN (ten odkaz na obalu je úžasný), DEICIDE, CHRIST DENIED. Jedná se přesně o takový ten klasický, tradiční brutální death metal, který se hrával na počátku vzniku stylu jako takového. Mám rád poctivé řemeslo, opravdové řezníky, kteří ještě umí oddělit maso od kostí. Skvělá je i nadsázka a legrace, které se prolínají celým albem. Jasně, neodehrává se zde nic světoborného, ani zázračného, ale když jdete na jatka, tak taky neočekáváte, že dostanete jen samé vybrané kousky. A co se týká mě, tak pro chvíle odpočinku, relaxu neznám lepší muziku. Je svým způsobem melodická a zároveň řeže a pálí. Mám to takhle rád a po nějakém čase mohu s klidem prohlásit, že jsem se na na nový film "Splatterphobia" díval stále častěji a s chutí. A to i přesto, že některé pasáže jsou poměrně monotónní. Jenže znáte to, krev zůstane krví a morbidní death metal death metalem. Krutá, syrová brutální deska, která osloví všechny opravdové řezníky! Masakr!



Asphyx says:

I've been watching that morbid movie for almost an hour, and I have to say I was impressed. The story was not very good, the actors were also quite bad, but the movie as a whole impressed me a lot. Blood was splashed into the faint faces, and the bodies were cut with joy and a perverse smile on the face. The guts just pulled out from the stomach smelled beautiful and twirled around like a cluster of snakes. The weaker persons turned away their faces from the screen, and the whole cinema screamed by disgust. I missed only music, some honest soundtrack for the entire massacre.

I have chosen a new record of Italian CORPSEFUCKING ART in my car. I came home, put the CD into the player, and the whole bloody story started to take place in front of me again. Brutal gore death metal in its classical form was very suitable for such morbid evening.

The whole album is musically somewhere between the borders, which were built by bands like CANNIBAL CORPSE, MORTICIAN (the reference on the cover is amazing), DEICIDE, CHRIST DENIED. This is exactly such classic, traditional brutal death metal, which was playing in the early beginnings of this style. I like the honest craft and real butchers who can still separate meat from bones. Sure, there is nothing world-shaking or miraculous on the record, but when you go to the slaughterhouse, you also can’t expect that you will get only the best pieces of meat. What to say, according to me, I don’t know the better music for relaxation. In some way, it is melodic, while it is cutting and burning. I like it by this approach, and after a while, I can say with a calmness that I was watching more and more this new film called "Splatterphobia". Even though some passages are quite monotonous. But you know, the blood will be still blood, and morbid death metal will be still death metal. A cruel, brutal, raw record, which must impress all the real butchers! Massacre!

band:
Andrea Cipolla - [ guitar ]
Francesco Bastard - [ vocals ]
Mario Di Giambattista - [ guitar ]
Marco De Ritis - [ bass ]
Marco Coghe - [ session drummer ]

Share this games :

TWITTER