DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

úterý 20. listopadu 2018

Home » » Recenze/review - CRYPTOPSY - The Book Of Suffering - Tome II (2018)

Recenze/review - CRYPTOPSY - The Book Of Suffering - Tome II (2018)


CRYPTOPSY - The Book Of Suffering - Tome II
EP 2018, vlastní vydání

Mozek se mi vaří v hlavě. Kosti praskají tlakem. Právě mi vyhřezly vnitřnosti z těla. Šílenství, krvavé šílenství! Připomíná to operaci bez narkózy. Můj pán si nechal zbrousit zuby do špičky, aby se mu lépe ukusovalo maso od kostí. Bolest a utrpení, překračování hranic, mlhavý opar z krve, strachu a slz. Vítejte v temném světě kanadských CRYPTOPSY. Kapely, která nás poctila dalším dílem své morbidní skládanky. Druhý díl, druhé EP. Následuje kompilace, kde je zahrnuta i první část. Asi obrana proti stahovačům mp3 nebo touha vydělat nějaký ten dolar navíc, nevím. Osobně takhle rozkouskovanou muziku příliš nemusím. Ale budiž.

Čtyři skladby, umístěné na "The Book Of Suffering - Tome II" jsou dalším šílenstvím v řadě. Totálně nakopané bicí páně Flo Mouniera dominují, k tomu ostré kytary a vokál Mr. Matta McGachyho, na který jsem si dosud pořádně nezvykl. Ale o to tady vlastně vůbec nejde. Hlavní je touha ničit a ta zdá se CRYPTOPSY jen tak neopustí.


Pokud jste oddaným fanouškem devastujícího brutálního death metalu, budete z "The Book Of Suffering - Tome II" u vytržení. Dostanete opět technické, absolutně šílené orgie, mokvající kusy syrového masa, beznaděj, sem tam i nějakou tu temnotu. Budete zničeni, rozsekáni ve stylu té největší brutality a hudebního násilí. Trošku mi vadí, že se na posledních deskách skupina nikam moc neposouvá, více té živočišnosti by také neškodilo a nezasvěceným by mohly také chybět alespoň nějaká chvilka klidu a nadechnutí. Produkce jest dnes již klasicky hlasitá, ukřičená, ale jak známo, současný fanoušek si to takto žádá. Co napsat dalšího? Vždyť se v závěru jedná vlastně "jen" o čtyři velmi dobře zahrané skladby, které bolí jako čerstvá sůl v řezné ráně. Máte dvě možnosti - buď se nechat strhnout nebo být k novince chladnými. Vyberte si, je to na vás. Ale jak říkám, k takovému tomu domácímu mučení vynikající záležitost. Masakrální nahrávka! Kolem roztrhaného těla se vznáší hejno much. Co si přát víc? Dobrá práce, ostatně jako vždy.




sumarizace:

Nové EP CRYPTOPSY je nahrávkou, která je plná death metalového násilí. Je ranou mezi oči, nekompromisním materiálem, který vás rozdrtí. Kombinace krutých riffů, skvělého zvuku a obrovského tlaku dělá z novinky velmi bolestivou death metalovou desku. Tohle je klasický, brutální death metal, který vám vymáchá obličej v kaluži plné krve. Žádné ústupky, žádný oddych. Jen kruté riffy, ostrý hlas a odpadající kusy vašeho těla. "The Book Of Suffering - Tome II" řeže jako motorová pila, která nejde zastavit. Naporcovat, pověsit na háky a po odkapání zahodit na hromadu! Všichni fanoušci klasického brutálního death metalu by měli zbystřit svoji pozornost. V Kanadě byla uvařena hodně krvavá kaše. Nahrávka působí jako srážka s pořádně rozjetým vlakem. Doporučuji všem hudebním patologům, všem fanouškům smrtícího masakru. Brutální death metalové album, které zabíjí na potkání! Skvělá morbidní práce!


Asphyx says:

The new EP by CRYPTOPSY is full of death metal violence. It´s a hit between eyes, uncompromising material which will smash you. This combination of cruel riffs, amazing sound and huge pressure makes this album a very hurtful death metal album. This is a classic brutal death metal which will soak your face in a puddle of blood. No concessions, no rest. Just cruel riffs, sharp voice and falling pieces of your body. "The Book Of Suffering - Tome II" cuts like a power saw which is impossible to turn off. Carve it, hang it on hooks and discard it on a cluster after draining. All of those fans of the classic brutal death metal should pay attention. There has been cooked a very bloody mash in the Canada. The album feels like a fast train accident. I would suggest it to all musical pathologists, all fans of death massacre. Brutal death metal album which kills everything, everywhere! Amazing morbid work!




TRACKLISTING
1. THE WRETCHED LIVING
2. SIRE OF SIN
3. FEAR HIS DISPLEASURE
4. THE LAWS OF THE FLESH

MEMBERS:
Flo Mounier: Drums/Vocals
Chris Donaldson: Guitar
Matt McGachy: Lead Vocals
Olivier Pinard: Bass Guitar

LINKS:

Share this games :

TWITTER