DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

sobota 8. prosince 2018

Home » » Recenze/review - FLESH CONSUMED - Hymn for the Leeches (2018)

Recenze/review - FLESH CONSUMED - Hymn for the Leeches (2018)


FLESH CONSUMED - Hymn for the Leeches
CD 2018, Sevared Records

Měl jsem pocit, že ve mě hlodá nějaká obrovská zubatá příšera. Přímo v mé hlavě, kde se krvelačně zakusuje do šedé kůry. Bolest, tlak a strach. Často jsem se budil v noci, se záchvaty paniky. Říká se tomu šílenství. Diagnóza zněla jasně. Víte, příliš dlouho jste žil ve stresu a napětí. Teď máte dvě možnosti. Buď vás nadopujeme do konce života prášky a zavřeme do klece a nebo si najdete svůj vlastní ventil. Nadechl jsem se, vypustil páru a měl jasno během několika chvil. Mě nedostanou, já mám muziku.

Přišel jsem domů a nádherně se uvolnil u nové desky brutálních death metalových maniaků FLESH CONSUMED. Splnili přesně svůj účel. Jejich precizní, technicky velmi náročný a absolutně devastující zásek mi očistil mozek od všeho zbytečného. Připadal jsem si jak po meditaci. Klidný, spokojený a bez starostí. Masakr mé hlavy!



"Hymn for the Leeches" vás rozdrtí ve stylu SUFFOCATION, CRYPTOPSY, DEEDS OF FLESH i starších GORGUTS. Nahrávka je velmi dobře zvukově ošetřená, vše je dnešním způsobem hlasité, výrazné a bolestivé. Obal jest stylový, zdá se mi takový obyčejný, ničím zvlášť zajímavý. Troufám si tvrdit, že fanoušci brutality v death metalu se ocitnou na vrcholu blaha. Budou mít proč, osobně se mi líbí, jakým způsobem kapela ke skladbám přistupuje. Není to jen bohapusté přehrávání stále stejných postupů, ale snaží se dodat pro mě tolik důležitou atmosféru. Desku asi nebudu poslouchat každý den a vynášet ji do pekla, ale je nezpochybnitelným faktem, že ve chvílích stresu mi přišla velmi vhod. Pokud tedy obdivujete nekompromisní riffování a hutnou krev, stříkající z čerstvých ran, tak neváhejte. Velmi dobře zahraná definice brutality!


sumarizace:

"Hymn for the Leeches" je klasickou odpovědí na styl, který se vyznačuje především brutalitou, rychlostí a šílenstvím. FLESH CONSUMED se svého úkolu zhostili velmi dobře. Drží se tradice, ničím sice nevybočují, ale určitě se jedná o desku, které u mě nezapadne. Pokud máte rádi třeba SUFFOCATION, CRYPTOPSY, DEEDS OF FLESH i starších GORGUTS a podobné choré záležitosti, myslím, že byste mohli být spokojeni. Takže přátelé, do rukou všichni sekery, motorové pily, sekáčky na maso a jdeme na to! Tohle album řeže a pálí, jak to umí jen ti nejzkušenější patologové. Brutální death metalové album, u kterého z vás poteče krev! Zabijácká práce!

Asphyx says:

"Hymn for the Leeches" is a classic response to the style which is characterized mostly by brutality, speed and madness. FLESH CONSUMED did their job very well. Although they follow traditions and they do not switch out from their path, it is still an album which will be noticeable in my collection. If you for example like the band SUFFOCATION, CRYPTOPSY, DEEDS OF FLESH and (old) GORGUTS and other similar bands, I think you will be satisfied. So friends, take your axes, chainsaws, meat cutters and let´s go! This album cuts and burns, just like the most experienced pathologists can. Brutal death metal album which will make you bleed! Killing job!

Tracklist:
1. I Am Your Master
2. Bow Before Me
3. Eulogy Engraved By The Wicked
4. Serpent Amongst Mice
5. Chained To My Dominion
6. I Reign Supreme
7. Wither At My Feet
8. Alpha Omega
9. Decimate All
10. Lay Them To Waste
11. Denied Life

band:
Corey Athos(Vocals), Shaune Kelley(Guitars), Adam Davidson(Guitar), Chuy Camacho(bass) , Shane Elwell(Drums)

Share this games :

TWITTER