DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

sobota 16. února 2019

Home » » Recenze/review - SARINVOMIT - Malignant Thermonuclear Supremacy (2018)

Recenze/review - SARINVOMIT - Malignant Thermonuclear Supremacy (2018)



SARINVOMIT - Malignant Thermonuclear Supremacy
CD 2018, Deathrune Records

Válka mezi nebem a peklem stále pokračuje. Za dobro i zlo bývá pokaždé označováno něco jiného. Nakonec se směje opravdu už jen Satan, který podobný chaos chtěl. Ničíme se sami, svojí vírou ve zbytečné modly. Je potřeba opět zapálit onen svět. Vrátit se k základním hodnotám a začít znovu. Pokud je ještě čas. Zničená planeta, lidé s mrtvolným pohledem, pořád se honíš za umělým snem, který ti je vnucován. Plný svět okázalých póz se musí zničit. Tentokrát jsem k tomuto účelu volil hudbu tureckých SARINVOMIT. 

Přiznám se, že mám poslední dobou plné zuby umělých skupin, hrajících si na něco, co nejsou. Plastový zvuk, lesklé fotky, smrt a oheň se vytratily neznámo kam. Ještě, že existují smečky jako black thrashoví SARINVOMIT. Máte chuť na nekompromisní výmaz mozku ve stylu MORBOSIDAD, ABHORER, BEHERIT, SARCÓFAGO, IMPIETY, NIFELHEIM, BLASPHEMY? Potom neváhejte.



"Malignant Thermonuclear Supremacy" je takovou ortodoxní chuťovkou, kouskem shnilého masa, naporcovaného na nahé oběti. Turečtí maniaci se s tím rozhodně nepářou. Jsou špinaví, oškliví, se spoustou neurvalých póz, které jsou ale velmi uvěřitelné. Tohle je pro mě pravý, nefalšovaný, ryzí black/thrash metal, jak vystřižený z dob dávno minulých. Tam, kde si rádoby moderní kapely upravují svůj make up, SARINVOMIT vypalují do obličeje svojí muzikou nekompromisní cejch. Spálená kůže, hanobení svatých ostatků, vykradené hroby padlých kněží. Zběsilost, šílenství, tohle všechno zde naleznete. Přiznám se, že je pro mě tahle deska skvělým osvěžením a zprávou o konci světa. Album působí jako okultní seance pro vyvolání samotného Satana. Řeči jsou na nic, je lepší poslouchat. Vzduchem se vznáší pach síry a smrti! Myslím, že jsem tu správně. Velmi dobře! Peklo!



sumarizace:

SARINVOMIT jsou jako zlo z dávných dob. Archivní black thrashové postupy, rezavý zvuk, touha zničit tenhle svět. Tohle všechno v jejich novince "Malignant Thermonuclear Supremacy" slyším. Album je určeno pro všechny hudební patrioty, pro milovníky starých časů. Hudba je to jednoduchá, zákeřná, ale má v sobě velkou sílu a energii. Berte a nebo nechte být. Dejte si pivo a nic neřešte! Na hromadě plesnivých kostí stojí turecké komando SARINVOMIT a snaží se nám vysvětlit, že peklo opravdu existuje. Věřím jim to! Black/thrash metal, který je plesnivý jako stará rakev! Ďábelský rituál!

Asphyx says:

SARINVOMIT are like some evil from ancient times. Archival black thrash methods, rusty sound, desire to destroy this world. These all I hear on their news "Malignant Thermonuclear Supremacy". The album is for all music patriots, for lovers of old times. The music is simple, insidious, but it has a big strength and energy. Take or let it be. Have a beer and don't sweat anything! There is standing the squad SARINVOMIT from Turkey  on a pile of moldy bones and try to explain to us that the Hell really exists. I believe them! Black/thrash metal, that is musty like an old coffin! Diabolical ritual!


band:
Tyrannic Profanator - Vocals (2013 - present), 
Godslayer - Guitars (2013 - present),
A.K. - Bass & Back Vocals (2017 - present),
K.C. - Drums (2017 - present)

Share this games :

TWITTER